obchodnik-o3 Odesláno 22. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2022 (upraveno) maros, par km za brennerom, cez vipiteno a je vymalovane...ladurns Upraveno 22. února 2022 uživatelem obchodnik-o3 doplnenie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alky Odesláno 23. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2022 Solda, též vymalované, a trošku nasypáno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lobber Odesláno 25. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2022 (upraveno) Nám se pak taky udělalo nakonec hezky :0) ( viz foto ) Nejvtipnejší bylo, když jsme v téhle mlze ( post o str. zpět ) sjeli dolu…. A nakonec jsme zjistili, že to byla “černá” …. Asi nejlepší svezení za celou dobu …. Pak se tam jen doslova motalo při plužení iX lidi …. Upraveno 25. února 2022 uživatelem Lobber Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
edas Odesláno 25. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2022 Přátelé, dotaz. Kámoš mě vyprovokoval od 6. března do Paganelly. Byl jste tam někdo nebo máte nějaké info? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slabak Odesláno 27. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2022 Zdravim, jdu si pro rozumy. Lyzarska helma se stitem, vhodna pro dioptricke bryle. Mam Bolle, ale nyni musim nosit bryle. Do helmy je nacpu, ale klasicke lyzarske prea tento typ bryli nedostanu. Takze potrebuji se stitem. Je jasne, ze kazdemu sedne neco jineho, ale nejaka cizi zkusenost se hodi. Idealni, aby do helmy nefoukalo. Pokud nebude foukat, nebudou se bryle mlzit? Vymenne stity je dobra volba? Jasne, na sjezdovce je menit nebudu, ale oranzovy a tmavsi by byl fajn. Nebo staci jen jeden - oranzovy? Diky za vase postrehy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Oplt Odesláno 27. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2022 (upraveno) Mám nějakou z Decathlonu a jsem spokojenej. Taky jsem ji kupoval kvůli brýlím. Plexi má výměný. Myslím že byla cca za 2000 Upraveno 27. února 2022 uživatelem Oplt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prowler Odesláno 27. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2022 Přítelkyně má Bolle se samozabarvujicim štítem, dovnitř nefouka a nemlží se. Je třeba zkoušet, my vyzkouseli asi 4 typy helmy. Do starších a levnějších modelu prý fouká... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slabak Odesláno 27. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2022 Prave, ze do nekterych pry fouka. Bohuzel, poznam to az na kopci... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alky Odesláno 27. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2022 Máme též z Dekáče, a nefouká, spokojenost. Model PST 150. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxmillian Odesláno 9. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2022 Pratele pomoc. Kdo se vyzna ve Val di Fassa arealu? Jen si to chci potvrdit, protoze predtim jsem vzdycky kupoval komplet Dolomiti. Kdyz se chci dostat jen na sjezdovky co jsou u Col Rodella a na Belvedere, tak mi staci ski pass pro Val di Fassa/Carezza, zejo? Na Sella Rondu se nechystam, takze nemusim kupovat ten nejdrazsi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 9. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2022 (upraveno) Taky jsem to zrovna s Maroshem o víkendu řešil na příští týden a ten rozdíl se mi zdál zanedbatelný. Ale jinak asi ano. Upraveno 9. března 2022 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 31. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2022 sikovny chlapik https://sport.aktuality.sk/c/CTyaNWS/video-sialene-sedacku-lanovky-priviazal-o-balon-a-vo-vyske-6-500-metrov-zoskocil-s-lyzami/ https://www.redbullcontentpool.com/international/CP-S-15172 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alky Odesláno 12. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2022 Dneska ani lyže, a na Dvoračkách 4 hosti max. Jsem si to vykračoval na Kotli a pak mi došlo, že kruci pode mnou nic není takže šlapu po nafoukaný převěji, tak jsem mazal pryč. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 26. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2022 (upraveno) Zima za dveřmi a konečně jsem se rozhoupal k nákupu vytoužených Lusti PC77, jen řeším délku. Já osobně mám 190 cm/90 kg, upřednostňuji oblouky před rychlostí (nerad jezdím rychle), takže bych rád šel cestou délky lyže 170 cm. Je to v pohodě? Mluvil jsem se servisákem a lyže bych nijak nepřetěžoval (je také jejich majitelem 170 při váze 93 kg). Další možnost je jít do 177 cm. Je to sendvič ze smrku s dvěmi titanalovými deskami. Jezdit budu v ČR a považuji se za pokročilého lyžaře. Rozdíl v rádiusu je 1,3 m: 177 - 15 m, 170 - 13,7 m Upraveno 26. srpna 2022 uživatelem moco Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Paul Odesláno 26. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2022 Nevím jestli Ti to pomůže, ale mám je taky - délka 170cm /merim 184 a vážím 88kg/ a sedí mi dobře. Spíš budu letos řešit lyžáky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 26. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2022 před 6 minutami, Z. Paul napsal: Nevím jestli Ti to pomůže, ale mám je taky - délka 170cm /merim 184 a vážím 88kg/ a sedí mi dobře. Spíš budu letos řešit lyžáky No já jsem právě z Hané , tak bych je chtěl kombinovat s mými Skialp botami Scott Cosmos 3 (flex 125), pokud to nebude vyhovovat, tak budu řešit lyžáky taky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Paul Odesláno 26. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2022 Já na nich jezdil se Scarpa F1 na skialpy a pohodička Já budu hledat nějaký 110 flex lyzaky, loni jsou Koukal po nějakých žlutých Fisherech, a jelikož mám Lusti žlutý tak to asi vezmu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 5. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2022 Chlapy, co vozíte rukavice Leki, odpovídájí velikostně normální konfekci nebo nějak vybočují. Nosím celý život L a dle jejich tabulek mi dle obvodu dlaně vychazi M Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 4. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2022 Večerní setup. Jako nezkušený servisák, zeptám se zdejších odborníků na nastavení vázání, konkrétně Vist. Co jsem udělal: - základní nastavení dle rozměru skeletu boty + jsem zadní šroub (předpětí) nastavil tak, aby po nasazení boty byl zároveň s ryskou viz foto, - DIN jsem vypočítal dle webu na 8,5 (87kg, 190cm, pokročilí lyžař) a nastavil jak na patě, tak i na špičce, přičemž ve špičce jsem nechal 8 a v patě 8,5 - proč? Protože budu používat skialpovou/freeride botu, tak mým zámyslem bylo lehce povolit špičku, aby "nestandardní" špička vypnula snáz v rotaci. Jen pro škarohlídy zmíním, že jsem použití skialpových bot u sjezdového vázání probíral, kde se dalo a oficiálně mi to nikdo z prodejců nedoporučí, ale při konfrontaci "face tu face", když jsem si šel kupovat lyžáky na sjezd, mi servisák a testovací jezdec řekl, že tak jezdí taky a není v tom problém, jen mi to nikdo oficiálně nemůže doporučit a servis mi nevystaví potvrzení. Kolega Z.Paul z horské služby, tak taky jezdí a prej to vypíná dobře Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dali Odesláno 5. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2022 V 5. 9. 2022 v 17:31, moco napsal: Chlapy, co vozíte rukavice Leki, odpovídájí velikostně normální konfekci nebo nějak vybočují. Nosím celý život L a dle jejich tabulek mi dle obvodu dlaně vychazi M Řekl bych, že velikosti odpovídají, M mně připadají hodně malý. Rozhodně doporučuju vyzkoušet. Radši bych volil trochu větší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se