Wanderer Odesláno 5. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2014 (upraveno) Dneska zase černej stroj a černý hodinky. Tohle víc vintage už být nemůže... Upraveno 5. července 2014 uživatelem Wanderer 4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 5. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2014 bike 100 bodov co za modell? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 6. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2014 Dneska zase černej stroj a černý hodinky. Tohle víc vintage už být nemůže... Super fotka! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Beladona Odesláno 6. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2014 Dával jsem je již do jiného vlákna, ale sem také patří......mile nenápadná elegance let sedmdesátých...... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 6. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2014 Dneska zase černej stroj a černý hodinky. Tohle víc vintage už být nemůže... Já na ty novoty moc nejsem, ale u tvé fotky jsem poprve použil ikonu: Líb se mi Dával jsem je již do jiného vlákna, ale sem také patří......mile nenápadná elegance let sedmdesátých......Nadčasovky, i řemen padne jak ulitý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 7. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2014 Dával jsem je již do jiného vlákna, ale sem také patří......mile nenápadná elegance let sedmdesátých...... Jsou skvělé, ty mi před časem utekly na eBay Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 7. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2014 Strojek by asi potřeboval vyčistit, ale šlapou ty Omegy jak švýcarský hodinky, takže na ně nesahám. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Beladona Odesláno 7. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2014 Jsou skvělé, ty mi před časem utekly na eBay Díky, je pravda, že seika jsou prostě nakažlivý.....a blahopřeji k moonům. Přines je ukázat až budeš mít cestu! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 8. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2014 Dneska po delší době u druhoválečného letectva. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malymarek Odesláno 8. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2014 Dneska po delší době u druhoválečného letectva.Hezký, líbí se mi, zkus udělat malinko větší fotku s rukou, abych si mohl udělat obrázek o velikosti hodinek díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 8. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2014 Díky, je pravda, že seika jsou prostě nakažlivý.....a blahopřeji k moonům. Přines je ukázat až budeš mít cestu! Myslím, že přes prázdniny něco klapne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 8. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2014 na přání jedna dopolední... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malymarek Odesláno 8. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2014 na přání jedna dopolední...díky, paráda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vwtyp11 Odesláno 9. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2014 Dnes Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
palmone1 Odesláno 9. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2014 Dnes "Jedi" na meshi... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 9. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2014 Dnes "Jedi" na meshi...Já to ani nezkoušel na ten mesh dávat a koukám, že to byla chyba. Krása. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
palmone1 Odesláno 9. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2014 Ten pocit na zapasti je uzasny.... Takze original tah zostava v supliku Já to ani nezkoušel na ten mesh dávat a koukám, že to byla chyba. Krása. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 10. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2014 Dneska se vrátily ze servisu, nasadil jsem univerzální tah a říkám si, že snad snesu i baterkáče Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 10. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2014 Dneska se vrátily ze servisu, nasadil jsem univerzální tah a říkám si, že snad snesu i baterkáče Tvl, ty seš Modrák! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 10. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2014 Ten čtv je krutopřísný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se