SAS Odesláno 31. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2015 No, zmena je to paradni. Pouzdro hezke.Kotunka taky, vypln rucek super, jrn bych zvolil svetlejsi lumi, ale tycislabych nedelal....nechal bych je tak jak byly..obnova lumi bude pokazde videt. Snad jedinou naprosto dokonalou lumi udelal Kenny1 byl (je) to mistni clen. Delal ji rucne, ovsem tak, ze by neveril, ze nevyjela ze stroje. ...Kazdopadne paradni hodinky a super remenTohle byl první pokus o celkovou renovaci ciferníku před 7 lety, barva na číslech i ručkách není lumi ale je to obyčejná tempera, takže půjde kdykoli lehce odstranit. Kdysi jsem o renovaci celých hodinek napsal vlákno, ale asi zmizelo v propadlišti dějin....Řemen je taky vintage, ale je užší než bych chtěl. Původně byl asi na nádražáckých Molniích. Mám 2 podobné řemeny, které rozměrem odpovídají rámečku který se dával k Molnii. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 1. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2015 Měl jsem je jen na chvíli zapůjčené,ale jsou perfektní Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SAS Odesláno 1. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2015 Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 2. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2015 Pěkné kombo :-) Odesláno Ťapinou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M-72 Odesláno 9. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2015 Moc příjemně se nosi, fajn čitelnost. Jenom manželce se zdají malinké, holt si zvykla, že mám často na ruce oranžády Doxy pětilitry ..... Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
palmone1 Odesláno 9. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2015 Rallye Tatry Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 10. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2015 Ať tě síla provází Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzos Odesláno 10. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2015 Starý dobrý časy ... Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 10. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2015 Moc příjemně se nosi, fajn čitelnost. Jenom manželce se zdají malinké, holt si zvykla, že mám často na ruce oranžády Doxy pětilitry .....Velmi pěkné,líbí moc.Jaká je teda velikost? Nikde jsem to nenašel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 10. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2015 Rallye Tatry Jsou super, stýská se mi po nich. Starý dobrý časy ... long11.jpgParádní ta lumi, Ríšo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M-72 Odesláno 10. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2015 Velmi pěkné,líbí moc.Jaká je teda velikost? Nikde jsem to nenašel. Bez korunky 32,5mm.S korunkou 35mm. Dělaji +2 vteřiny za den, rezerva 41hodin prostě slušnej oddíl (za osmičku bych je nechal ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SAS Odesláno 10. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2015 Dnes na cestu do Norimberku.Ladičky si na veletrhu jen spokojeně brzučely Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 11. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2015 Bez korunky 32,5mm.S korunkou 35mm. Dělaji +2 vteřiny za den, rezerva 41hodin prostě slušnej oddíl (za osmičku bych je nechal )Jsem sice odkojený Primkama,ale zkrátka jsou dost malé. Preferuju teď rozměr cca 38mm,a od Tvé oblíbené značky se mi líbí něco takového http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/76281-tutima-pacific-40-mm/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
palmone1 Odesláno 11. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2015 Krasne, tak nech sa business journey podari.... Dnes na cestu do Norimberku.Ladičky si na veletrhu jen spokojeně brzučely20151110_083619.jpg. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
palmone1 Odesláno 11. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2015 Darcek mal dnes prednost... Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SAS Odesláno 11. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2015 Však to velmi povedený dáreček!Darcek mal dnes prednost... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Argon Odesláno 12. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2015 Tak jsem si udělal předvánoční radost a čekám na chvíli, kdy mi dorazí jedny čínské vintážky Racek :-). Nápis MADE IN CHINA na číselníku je perfektní. Navíc jsem zvědavý co na mě vykoukne za strojek. Vím, že do nich dávali švýcarskou ETU. No a cena na Aukru byla po dlouhé době zase příjemná :-) Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukas.78 Odesláno 12. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2015 Tak už vím kdo mě přeplatil v poslední vteřině Blahopřeji k hezkému ulovku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Argon Odesláno 12. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2015 Tak už vím kdo mě přeplatil v poslední vteřině Blahopřeji k hezkému ulovku Byl jsem zrovna v práci a skoro to zakecal s kolegou :-)). Stihnul jsem tam nahodit něco málo a to na poslední chvilku, ani jsem nečekal, že skončí u mě :-). Tak to mě teší, že jsem přehodil někoho místního ;-). Dlouho jsem tě tu neviděl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukas.78 Odesláno 12. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2015 Moc tu toho nenakecám,ale jsem tu pořád. Tak at slouží ,já mám už políčeno na další Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se