bizzydko Odesláno 29. října 2016 Nahlásit Odesláno 29. října 2016 Dnes Ancre, taky jesenny kusok Sent from my iPhone using Tapatalk
Wanderer Odesláno 29. října 2016 Nahlásit Odesláno 29. října 2016 Tak já teď nosím takovýhle nádherný kousek.
Jeronimo Odesláno 31. října 2016 Nahlásit Odesláno 31. října 2016 Už druhé hodinky tento měsíc co mi někdo poslal na přeleštění a už zůstanou u mě.
Argon Odesláno 1. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2016 A to je důvod, proč ti radši žádné hodinky neposílám ;-). Ovšem Doxa grafic v automatu jsou výborný a velmi stylový hodinky. Šla by udělat lepší fotka číselníku?
Dzos Odesláno 1. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2016 Tak teď už Ti Jardo nikdo žádné autavie na omlazení nepošle. Protože se bude bát, že si je necháš :lol2: .A co byl ten první kousek, který Ti uvízl za drápy?
Jeronimo Odesláno 1. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2016 A to je důvod, proč ti radši žádné hodinky neposílám ;-). Ovšem Doxa grafic v automatu jsou výborný a velmi stylový hodinky. Šla by udělat lepší fotka číselníku?Jasně, grafiky beru jako jeden z ikonických modelů této značky a hranatých vintage hodinek. Nejsou v NOS stavu, ale vzhledem k tomu v jakém stavu Doxy chodí, tak myslím, že dobrý. Tak teď už Ti Jardo nikdo žádné autavie na omlazení nepošle. Protože se bude bát, že si je necháš :lol2: .A co byl ten první kousek, který Ti uvízl za drápy? Do pasti se chytly Ufa.
Navros Odesláno 1. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2016 Je třeba občas vyvětrat i ty nejmenší
AKUC Odesláno 1. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2016 Je třeba občas vyvětrat i ty nejmenší sú pekné , Roamer tu nevidieť často , gratulujem ...
Dzos Odesláno 1. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2016 Bomba Díky, a jsou na origo GF tahu s potápěčskou extenzí. Na to, že jsem je získal ve formě totálního šrotu, tak nakonec vypadají velmi obstojně.Jo a taky to jsou jedny z mála vintážek, co jsou mi velký ! 43,2 mm.
VintageLover Odesláno 2. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2016 A jako šrot teď rozhodně nevypadají. Máš nějakou původní fotku pro porovnání?
Dzos Odesláno 2. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2016 Jedna vnitřní Další fotky dodám časem do renovačního vlákna.
bohus76 Odesláno 2. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2016 Už druhé hodinky tento měsíc co mi někdo poslal na přeleštění a už zůstanou u mě. Ty sou super ty Jaryne :-) Ikona.
JayB Odesláno 2. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2016 Jedna vnitřní Další fotky dodám časem do renovačního vlákna. Tak to je smutný obraz a klobouk dolu, že si to při tomto pohledu nevzdal.
Navros Odesláno 3. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2016 Mám je na ruce už několikátý den a je to paráda pohodlí, vůbec o nich nevím.
JayB Odesláno 3. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2016 Já mám dnes svoje oblíbené PRIMky, jelikož jsou stejně starý jako já.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se