Návštěvník eloga Odesláno 2. července 2025 Nahlásit Odesláno 2. července 2025 Lázně Bad Niemburg v jednání, uvidíme... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
gustavbu Odesláno 15. července 2025 Nahlásit Odesláno 15. července 2025 Nové krásky na ruke po servise.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 5
Vlcak Odesláno 2. října 2025 Nahlásit Odesláno 2. října 2025 Dnes jsem si hezky popovídal s pánem v letadle. Zaujaly mě jeho očividně vintage Rolex Datejust v bicoloru. Tak jsem dal řeč a jsou z roku 1974 kdy si je pán pořídil k 30. narozeninám. Od té doby je nosí. K 80. narozeninám si chtěl koupit nové, ale holt je už druhým rokem na Wishlistu u AD a nic. Volá jim prý každý měsíc. Tak je na Rolex trochu nasraný Já měl na ruce své Omegy Seamaster z roku 1973 takže nám to celkem ladilo. Foto jsem bohužel neudělal. 4
Vlcak Odesláno 3. října 2025 Nahlásit Odesláno 3. října 2025 Přidám foto sice ne aktuální, ale jen 2 dny zpět. Seamaster ve svém přirozeném prostředí, tedy u moře Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
Bask Odesláno 23. října 2025 Nahlásit Odesláno 23. října 2025 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 6
Jeronimo Odesláno 24. října 2025 Nahlásit Odesláno 24. října 2025 Dnes večer si pustím asi nějaký starý film Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 6 1 1
Rendell Odesláno 3. listopadu 2025 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2025 Nahodil jsem Poljoty po tátovi. Předloni byly v Onyxu. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 4
Bask Odesláno 22. listopadu 2025 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2025 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3
VlastaK. Odesláno 14. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2025 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
VlastaK. Odesláno 14. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2025 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Daffounek Odesláno 3. ledna Nahlásit Odesláno 3. ledna Dnes něco historického od Tissot. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 5
colommbo Odesláno 3. ledna Nahlásit Odesláno 3. ledna Tuze pěkné, pane, v jednoduchosti je prostě krása... 1
gustavbu Odesláno 7. ledna Nahlásit Odesláno 7. ledna dnes opäť tieto mega príjemné (a pomerne veľké na svoju dobu) Enicar-y Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 5 2
Jeronimo Odesláno 8. ledna Nahlásit Odesláno 8. ledna Cellini Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3 1
Jeronimo Odesláno 8. ledna Nahlásit Odesláno 8. ledna před 34 minutami, colommbo napsal: To je ale kjááása, pane Kjob! No kujva.
zekon7302 Odesláno 11. ledna Nahlásit Odesláno 11. ledna Co jsem si je dal dohromady, tak je nosím poměrně často. Nikde jsem však nenašel info, která firma vyráběla ta pouzdra. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
bohus76 Odesláno 11. ledna Nahlásit Odesláno 11. ledna před 40 minutami, zekon7302 napsal: Co jsem si je dal dohromady, tak je nosím poměrně často. Nikde jsem však nenašel info, která firma vyráběla ta pouzdra. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Jak jsou velké?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se