Dzos Odesláno 13. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2015 Dneska moje oblíbené a moje první pořádné hodinky...Parádní chrona. A s těmi rukavicemi k řízení to je výborné. Ještě sladit barvu rukavic a řemene a bude to dokonalé .Že bych také začal řídit v rukavicích ?? Tento týden hodinky střídám jako ponožky .Tyhle longiny mám už hóóódně dlouho, ale měly zlomenou setrvačku, takže fungovaly jen když byly ciferníkem dolů. Bohužel na použitý typ strojku se strašně blbě shání (longines 6972). A tak jsem trpělivě čekal a když se naskytla možnost, koupil jeden celý funkční strojek, vyměnil setrvačku a je to !Trochu mate nápis "high frequency", který se spíše používá u strojů s BPM 36000, ale tady mají dnes už častých 28800. Na svou dobu to ale nebylo standardem, takže asi firmě přišlo vhodné na to upozornit na ciferníku.Sorry, zapomněl jsem před focením přehodit den v týdnu, ale je to foceno dnes .
blackhead Odesláno 13. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2015 P1130182.JPGTy jsem mel taky v tmave, prijemne hodinky.
palmone1 Odesláno 13. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2015 Parada, podobny kusom mam aj ja v zbierke.... Blahozelam... P1130182.JPG
Jeronimo Odesláno 13. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2015 Dnes poprvé... P1130179.JPGP1130178.JPGP1130180.JPGP1130177.JPGHmm.. Ty jsou pane. Určitě mají i krabičku a papíry
financ Odesláno 13. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2015 (upraveno) P1130182.JPG moc pěkný, tah je parádníJo a myslím, že jsem je měl ve sledování :-) Nebo aspoň podobný Upraveno 13. ledna 2015 uživatelem financ
malda Odesláno 13. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2015 (upraveno) Já za to nemůžu:( Když vidím vintage omegy v NOS stavu, s krabicí a s papíry, zatmí se mi před očima a jsem ztracený Tyhle na rukou fakt asi nikdy nikdo neměl... Tak kdy si uděláš cestu do UB? EDIT: vklínil se mi tam Financ. Jasně, Davide, víš, odkud vítr vane a jsem rád, žes jen sledoval:) A děkuji i ostatním ke gratulaci! Jsou sice malé, nemají chrono, ale jsou to prostě omegy:) Upraveno 13. ledna 2015 uživatelem malda
Jeronimo Odesláno 13. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2015 Já za to nemůžu:( Když vidím vintage omegy v NOS stavu, s krabicí a s papíry, zatmí se mi před očima a jsem ztracený Tyhle na rukou fakt asi nikdy nikdo neměl... Tak kdy si uděláš cestu do UB?SZ
malda Odesláno 13. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2015 Ale jsme fakt magoři. Ještě mi ani nestihl přijít potvrzující mejl o vyhrané aukci, a už mi psal Dzos.Čekal jsem, kdy se ozve Jeronimo, a nezklamal. O financovi jsem ani nepochyboval:) Do tohoto ale nejdu... http://aukro.cz/omega-speedmaster-chronograf-cal-861-i4984349316.html Ale palec nahoru pro toho, kdo se jich ujme a udělá z nich zase hodinky. Zasloužily by si to...
VintageLover Odesláno 13. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2015 Krása, jsem rád, že skončily na foru - ještě aby ne...
Návštěvník LukeD Odesláno 13. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2015 Proti předchozím exkluzivním staroušům tak trochu šmucky, ale co už. Sice výjimečně, ale provětrávám je právě teď...
Dzos Odesláno 13. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2015 Ale jsme fakt magoři. Ještě mi ani nestihl přijít potvrzující mejl o vyhrané aukci, a už mi psal Dzos.Čekal jsem, kdy se ozve Jeronimo, a nezklamal. O financovi jsem ani nepochyboval:)Tady nesmím chybět, ve společnosti chronobláznů s podobným vkusem . Maldo ještě jednou gratuluji, na ruce jsou fakt bezvadné. Máš velké štěstí, že mám rozjeté něco pro mě ještě důležitějšího (už zítra!), proto jsem vyměkl a nepřihazoval více:) A příště se už domluvíme, ať se zbytečně nepřebíjíme .
Wanderer Odesláno 13. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2015 Nepřipadáte si jak banda magorů? Že bych také začal řídit v rukavicích ?? Vřele doporučuju a ani moc to nestojí. Já tak jezdím už rok a nemá to chybu. A k těm starým hodinkám je to paráda. Tátu už jsem taky zblbnul, rukavice měl pod stromečkem a ještě jedny přiobjednám, aby ladily k tmavě hnědým řemenům. http://www.e-rukavice.cz/rukavice/eshop/3-1-Ridicske-rukavice/8-2-Panske
Anela Odesláno 13. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2015 Nepřipadáte si jak banda magorů? připadám, proto je mám pořád v šuplíku a jezdím s nima jen delší trasy a sám...teď jsem je vyndal v zimě, protože mi byla kosa a doufal jsem, že se rychleji zahřeju, ale v těch rukavicích to snad bylo ještě horší, jakoby držely chlad?
dimple Odesláno 13. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2015 Malda: Gratulace! Měl jsem je také v hledáčku, ale zachránila Tě (nakonec stornovaná) akvizice jiných Omeg Jsou parádní...
2139103620 Odesláno 14. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2015 Dneska v práci, tak trochu doma "zrenovované" Omega Genéve.
villain83 Odesláno 14. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2015 Dneska v práci, tak trochu doma "zrenovované" Omega Genéve.moc hezký hodinky,co si na nich renovoval?
Wanderer Odesláno 15. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2015 Hmm, pěkné. Tak mě napadá, že se stříbrným cifrem ještě nemám...
2139103620 Odesláno 15. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2015 Musel som na nich vyleštiť sklíčko, púzdro bolo dosť doškriabané, preto som ho musel brúsiť a lunetu leštiť pastou, originál sponu a kovový náramok takisto brúsiť. Teda dohromady cca. 4 hodiny brúsenia šmirglom pod vodou, nasucho, brúsenie špongiou na umývanie a niektoré časti leštenie pastou. Ale s výsledkom som dosť spokojný. Inak v hodinkách je použitý kaliber Omega 1030. Pokúsim sa ešte pridať nejaké fotky. moc hezký hodinky,co si na nich renovoval?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se