M3maniac Odesláno 26. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2017 Díky, jojo natahovací za 175 Kč :-) jsem z nich nadšenej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cuborg Odesláno 27. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2017 Dneska venčím Astry Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fajkus Odesláno 28. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2017 Dogma Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 28. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2017 Nemůžu si pomoct, tyhle (a jim podobné) kousky prostě mají něco (hodně) do sebe... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzos Odesláno 29. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2017 Došly ke mě jedny raritní jako potápky s hybridním strojkem Seiko 3302A. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piplík Odesláno 29. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2017 Došly ke mě jedny raritní jako potápky s hybridním strojkem Seiko 3302A. stellar.jpgRoberte, úplnou náhodou k tobě došly Seika? Určitě to jsou Rally divery "navíc", které já sháním už rok. Až tě omezí, ozvi se mi. Díky. Jsou nádherné (-:Gratuluji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Argon Odesláno 8. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2017 Po delší době jsem vytáhl Omegy. Na svůj věk vypadají velmi solidně..... no a ten birell je kvůli tomu, že jsem v práci :-(. Na druhou stranu, dokud se nic nestane, tak je práce hasiče pohodové zaměstnání ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 9. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2017 Nejnovější z rodiny hujerů...... no nedokázal jsem říct né Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Argon Odesláno 9. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2017 Co ti budu povídat, zlacený hodinky moc nemusím... ovšem v téhle variantě jsou.... ne! Prostě ne! Jsou hrozný, hnusný a kýčovitý. Měl bys je vyhodit. Mám nápad, přivez mi je na stanici a já osobně se o ně postarám. To by šlo, ne? ...a klidně ti zaliju i ten hrnek s připraveným kafem :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piplík Odesláno 12. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2017 Dneska v námořnickém stylu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rooosta Odesláno 12. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2017 Díky, jojo natahovací za 175 Kč :-) jsem z nich nadšenej fakt pekné a ten tah je k nim super ....musím asi svoje tiež prevetrať Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 18. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2017 Pronto Swiss se strojkem Wehrmachtswerk AS1130 s kameny v chatonech.Zatím ne naruce, musí do lázní, zastavují se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 20. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2017 Troska treba aj vintage oprasit a prevetrat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bezous Odesláno 20. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2017 Chronographe Suisse a portrét Jindřicha Chalupeckého od Theodora Pištěka v Národní Galerii, podobý čas vzniku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 21. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2017 DARWIL, pracovní název Elegant. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 21. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2017 Tissot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M@chino Odesláno 22. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2017 AAA Orient KD a Poljot ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
James24 Odesláno 22. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2017 Ty pavoučí poljoty jsou super... já dnes Seagully s Etou po generálce a s provizorním perlonem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcus Odesláno 22. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2017 DARWIL, pracovní název Elegant. Pěkný kousek jako vždy v tvém případě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 24. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2017 Tyhle už mám nějakou dobu doma a baví mě velice. Sám jsem překvapen, že se mi tak líbí a nejsou to chrona. Pěkné, elegantní, prostě spokojenost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se