Přejít na obsah

Nosíte své vintage kousky?

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 7,5tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno (upraveno)
  V 4. 10. 2017 v 4:29, Delawer napsal:

Já v podstatě nosím pouze vintage :-). Na hromadnou, rod.oslavu v Olomouci Omega.... abych nedělal na moravě ostudu ;-)

Tož ostudu nám tady v Holomócu s takým kůskem neuděláš :) :).

V 4. 10. 2017 v 4:27, Delawer napsal:

Jsou perfektní! A 18 krt.zlato je bomba. Od JLC bych hrozně chtěl mít původní reversa

Sehnat by se dát měly, ale cena bude asi vyšší.

V 3. 10. 2017 v 15:39, VintageLover napsal:

JLC z 18 karátového zlata.

No, tak to je po dlouhé době (alespoň jsem nic jiného u Tebe nezaznamenal) parádní přírůstek. :clap: Sice trochu mimo hlavní proud sbírky, ale zase je třeba to oživit. :)

Upraveno uživatelem Dzos
Odesláno
  V 4. 10. 2017 v 9:40, Dzos napsal:

Sehnat by se dát měly, ale cena bude asi vyšší.

No, tak to je po dlouhé době (alespoň jsem nic jiného u Tebe nezaznamenal) parádní přírůstek. :clap: Sice trochu mimo hlavní proud sbírky, ale zase je třeba to oživit. :)

Díky a je to tak. :)

Akorát musí na vyčištění stroje.

Odesláno
  V 4. 10. 2017 v 5:28, VintageLover napsal:

Díky. Původní reversa určitě časem seženeš. :)

Nemáš zač, jsou perfektní dovedl bych si je představit na ruce. Barvou by se mi hodily i k hodnosti ;-). Ty původní Reversa se sehnat dají, jen se obávám, že s platem hasiče si je jen tak nedovolím.... ani po přidání 10% :-)

Odesláno
  V 4. 10. 2017 v 9:40, Dzos napsal:

No nekecé, že si z Holomóca? To kdybych věděl, tak jsme mohli zajít na pivko, pokecat o Sigmě, věžáku a Samotiškách. Tam byla ta oslava :-). A jsem rád, že s nimi, jako čehún ostudu nedělám :-)

Odesláno
  V 4. 10. 2017 v 17:27, Delawer napsal:

Nemáš zač, jsou perfektní dovedl bych si je představit na ruce. Barvou by se mi hodily i k hodnosti ;-). Ty původní Reversa se sehnat dají, jen se obávám, že s platem hasiče si je jen tak nedovolím.... ani po přidání 10% :-)

To, že mají hasiči málo, je opravdu ostuda. :(

V 4. 10. 2017 v 17:29, mAra_ napsal:

Dneska přišel řemen od 09freds. Musím říct, že mi k tomu pasuje jak ... na hrnec. Co soudite?

PUNK :)

Odesláno

Dneska přišel řemen od 09freds. Musím říct, že mi k tomu pasuje jak ... na hrnec. Co soudite?

Jo a ne. Vypada to dobre, to nemohu rict, ale mam problem s tim, ze ten remen ten cifr trosku zastinuje. Ale to je asi muj problem, mam to stejne s treba s oranzovyma monstrama na oranzovem nato. To uz pak ta barva cifru zanika v zaplave oranzove. Tady mi to prijde podobne. Ja mam rad kombinace vyraznej cifr - usedlej remen, nebo jednoduchej cernej cifr - vyraznej remen ;)
Odesláno
  V 4. 10. 2017 v 18:05, VintageLover napsal:

To, že mají hasiči málo, je opravdu ostuda. :(

Díky, jsou tací, kteří si to nemyslí.... ale alespoň jsme oblíbení, většinou ;-). Každopádně si myslím, že na obdobu tvoji impozantní sbírky si opravdu budu muset počkat :-). K těm Omegám jsem přišel jak slepý k houslím :-).

Odesláno

Puvodne jdem chtel napsat, ze to je uzasny. Pak jsem si precetl postreh od AA a najednou nevim :D

Ale prvni dojem byva ten spravny, takze parada !!! ;-)

Tresnickou na dortu je, ze to ladi i s tou kerkou.

Odesláno

Ač Andyho názor považuju za správný, osobně proti ladění řemenu k ciferníku nic nemám a záleží i na úhlu pohledu/vnímání a možná i na momentální náladě. Ke svým zde na fóru před nedávnem pořízeným vintážním ZIMům jsem si taky schválně pořídil odpovídající řemen... :)

P.S. Celkový dojem z Márova wristshotu možná ovlivňuje i ta kérka, už je toho "na zápěstí" prostě moc... :D

post-53456-0-72016400-1507191978_thumb.jpg

Odesláno
  V 4. 10. 2017 v 20:39, Delawer napsal:

Díky, jsou tací, kteří si to nemyslí.... ale alespoň jsme oblíbení, většinou ;-). Každopádně si myslím, že na obdobu tvoji impozantní sbírky si opravdu budu muset počkat :-). K těm Omegám jsem přišel jak slepý k houslím :-).

Díky moc. Nicméně už pomalu končím. Spíše mě čeká pomalá redukce...

Ale kdo ví, třeba zas něco přikoupím, v tom se nedá přestat. :)

Odesláno

ad mAra-

Připomíná mi to chameleona- je hezký pestře zbarvený, ale je hezký i jednobarevný.

Každopádně to zaujme.

Odesláno

Hele, nafoť to i z anfasu, teda zepředu :). To víc vynikne, jak k sobě řemen a ciferník pasují.

Podle mě se to k sobě hodí a já bych osobně s tím byl spokojenej jak želva. Ale je to vždy o vkusu každéhou soudruha, že. :lol2:

V 5. 10. 2017 v 8:47, VintageLover napsal:

Nekecej, redukce? Stavíš barák, kupuješ byt? Nebo se ženíš ? :lol2: :lol2: Pokud něco z toho nebo i v kombinaci je pravda, potom gratuluji !

Odesláno
  V 5. 10. 2017 v 8:47, VintageLover napsal:

Kdykoli jsem neco zredukoval, hned jsem koupil neco jineho. Je to zavislot hodna lecby :-). Rizikem je i velmi snadne sireni - ja v praci nakazil dva kolegy a dokonce i kolegyni :-). ISIS by mel pouzivat jine techniky, kdyby masivne rozsiril chronomagorii, cela evropa je uz davno na kolenou ;-).

Fakt bys uvazoval o redukci? Ja mam problem poustet kazdy kus....

Odesláno

Ja si myslim, ze je to bomba a kdybys fotil z vetsi vzdalenosti se zamerem na hodinky, tak to je zase uplne jiny. No, i kdyz.....remen nech a jak rikaji dalsi, s tou kerkou uz je to moc. Dej ji pryc :-D

Na "exoticky." od 09frenda uvazuju uz dlouho, ale nevim na co napasovat. Jsem ted nadseny s hornweenem na Omegy od habadeje.

Odesláno

Díky kluci za vesměs kladné reakce. Cvakl jsem to ještě jednou více ze předu a z větší dálky. S ad to bude takhle vidět líp ... S kerkou už teď pravda těžko něco udělám. Hold to zůstane takhle.... Jinak aby bylo jasno, já jsem s tím velmi spokojen. Jak s řemenem tak s celkovým pocitem z té kombinace. Jen jsem se chtěl prachsproste pochlubit :-)

post-13450-0-87136600-1507205280_thumb.jpeg

Odesláno

Ty starý RADA jsou parádní, nejen Tvoje, všecky.

Takhle z dálky jsou Tvoje zlatý gazely krásný, ten řemen k nim fakt sedí dobře- hned bych je bral.

Pořídil jsem si NOS starý Diastary, ale nosit je nebudu- ale chtěl bych z podobného soudku jako máš Ty na nošení- jak je to prosímtě se spolehlivostí a tak...?

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...