Přejít na obsah

Nosíte své vintage kousky?

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 7,5tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Nemůžu si pomoct, ale nějak mi to připomíná Indii... Nic ve zlém, taky jsem v minulosti na aukru dvakrát naletěl...  :whistling:

Odesláno

Žádný omegy a tak, ale taky pěkný.

Bohužel, to je opravdu klasická Indická produkce z Aukra,  t.j. HMT na stodvacet způsobů... nakopat ty šmejdy co to tam vytrvale cpou do koulí....

Odesláno

Bohužel, to je opravdu klasická Indická produkce z Aukra,  t.j. HMT na stodvacet způsobů... nakopat ty šmejdy co to tam vytrvale cpou do koulí....

Já si jedny kdysi taky koupil. Pouzdro nerez, stroj .manuál Citizen, takže uplný ultrašmuk to není. Pohledem ceny páru stokorun se to dá.

Odesláno

Ano, taky mám doma z aukra dvoje indický ("Roamer" a "Lanco".) Tvářily se pěkně a až tady mi kolegové otevřeli oči. Otrávenej jsem byl hodně, ale už je to za mnou.  :)

Odesláno

Ja mam doma exkluzivni Favre Leuba, koupil jsem to ve svych zacatcich zene a zahrnul ji omackou o impozantni historii znacky. Nastesti ji hned vypadly z paprci, zlomila se hridelka a bylo vymalovane. Hodinky mezi lidi nesly, tj. ma chyba nebyla verejne odhalena - ja po poznani ze jsem koupil fejk netrpel vycitkama ze jsem ji osidil a naopak udelal urazeneho, ze si poradne hodinky nezaslouzi, jen gumove kvarcky z lidlu...

Odesláno

Dobře, trochu jste mě nakrkli, že mi haníte mé krásné švýcary, ale až potom jsem na ně kouknul kritickým okem a uznávám, že jsou divné. Už jen indexy mi měli otevřít oči. Je to nalepený jak samolepka. A zase jsem se něčemu naučil, ale nemuselo to stát čtyři kila.  :death:  :notworthy:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...