financ Odesláno 11. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2020 nee, mám to jen jako dekoračku do pracovny. Pár autíček, Saturn V z lega, atmosy, knížky, pár starých krámů od Halabaly. Vysněná trucovna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irwinek Odesláno 11. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2020 Jak myslíš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Venus Odesláno 16. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2020 chci koupit otci starou stovku. Našel jsem ji zde, ale bez fotky. Není to podezřelé? Abych nenaletěl. Nemám s tím zkušenosti. Díky. https://www.svet-modelu.cz/audi-100-4-door-1972-white-signature-models-si-pm-38212-1/d-57622/?color=13476 a také zde za stejnou cenu https://www.jeden-nakup.cz/audi-100-4-door-1972-white-signature-models-si-pm-38212-1 na aukru šla totiž za víc. https://aukro.cz/audi-100-ls-1972-1-18-signature-models-6976542878 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snehulak54 Odesláno 16. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2020 Ahoj, zkus tady: https://www.svetauticek.cz/www-svetauticek-cz/e-search?q=audi+100&search_submit=&qm=2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 16. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2020 Jenomže to je kupé.Odesláno z mého SHT-W09 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 3. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2020 Nedávno jsem tady žehral, že se RnineT 1:12 dělá jen ve verzi scrambler, stříbnej s oranž sedlem. Dnes mi dorazila přelakovaná nádrž, tak jsem model zas mohl poskládat. Tady musím obrovsky poděkovat Petrovi, který je trpělivý a hravý, díky! Sedlo prosím nekomentujte, to jsem fouknul sám sprejem, měl to být polomat a leskne se až hanba. To ještě předělám. Jinak už se začal podobat velkýmu bráchovi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Valderek Odesláno 5. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2020 Upgrade vitriny o Š1201 LE sanitka.Odesláno z mého SM-N960F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 5. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2020 Máš tam pěkný kousky. Už řadu let plánuju tu vejtřasku, ale nemám na ní misto... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irwinek Odesláno 5. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2020 před 45 minutami, Valderek napsal: Upgrade vitriny o Š1201 LE sanitka. Odesláno z mého SM-N960F pomocí Tapatalk To čelo ze stovky je dobré, nenapadlo mne jako dekorace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 5. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2020 @Valderek: Jo, to jsem se zapomněl zeptat. Stavíš si tu stovku nebo máš jenom tenhle díl jako dekoraci? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Valderek Odesláno 5. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2020 [mention=33206]Valderek[/mention]: Jo, to jsem se zapomněl zeptat. Stavíš si tu stovku nebo máš jenom tenhle díl jako dekoraci?Nene nestavím. Pouze dekorace Odesláno z mého SM-N960F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 5. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2020 No jo... Jinak už by to čelo bylo zakomponované do modelu, který je, jak jsem koukal, dost povedený se spoustou věrných detailů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Valderek Odesláno 5. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2020 No jo... Jinak už by to čelo bylo zakomponované do modelu, který je, jak jsem koukal, dost povedený se spoustou věrných detailů. To jo, ale na tak dlouhé sestavování nejsem. Trvá to strašně dlouho.Odesláno z mého SM-N960F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 5. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2020 Ano, chodí to po částech. Taky jsem do toho nešel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irwinek Odesláno 6. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2020 A hlavně, když to sečteš, můžeš si tu stovku koupit 1:1 teď je na prodej " stovka " asi za 8 000 - je toho necelá polovina dílů a prodejce přenechá i objednávku na komplet, tj. ještě asi 43 balíčku po cca 500,- další pak žigul/Lada 1200 za 13 000,- a chybí asi 23 sad. To čelo je fakt dobrej nápad, kouknul bych se ještě po ostatních a nebyl by to špatný doplněk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 6. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2020 Ta cena je fakt děs běs. Tak dobrý ty stovky zas nebyly Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irwinek Odesláno 6. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2020 Jo, tisícovky byly lepší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 6. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2020 To máš prašť jako uhoď Všechny ty plechovky s motorem vzadu byly slepou uličkou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 6. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2020 Komplet tyhle časopisové modely vyjdou na 26.000 až 29.000 Kč . I tak se najdou lidi co to poskládají komplet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irwinek Odesláno 6. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2020 Před hodinou, siwi napsal: To máš prašť jako uhoď Všechny ty plechovky s motorem vzadu byly slepou uličkou. Jasně, proto je taky Porsche vyrábí dodnes Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se