Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Já se ho nechci zastávat, ale - Quelle, C&A a H&M, zůstaneme-li v tomto ranku, už zajímají i věhlasnější návrháře, kteří pro ně tvoří kolekce módy. Vložil jsem to sem jen jako zajímavost, asi to je určitý posun dopředu. Kostky jsou vrženy, počkejme na výsledek.

Odesláno

Módní návrhářství je veskrze komerční záležitost a podepsat se za pytel peněz pod nějaký návrh hodinek je také komerčárna, takže proč ne?

On celý koncept bulvárního "módního návrhářství" je dost podivná záležitost a na tyhle lidi mám svůj názor. Předpokládám, že nyní se vyrojí záplava lidí, kteří se budou zastávat významu této aktivity pro rozvoj lidské společnosti a jejího ducha :)

Odesláno

Od MPM je to chytrý tah.. v jejich cenové hladině jsou hodinky o spotřebě.. na podzim letí tyhle barvy, tak si koupím ke svetříku tyhle... A pokud jsou od Klíra (jehož fakt nemusím, jako většinu těhle rychlokvasných buzniček co mají kšeft z toho, že dělají šaškárny) tak se na to pochytá strašně moc lidí co chtějí být "in"...

Prostě loví v nějakém rybníku na tenhle rybník bude Klír dobrá návnada :)

Odesláno

Osobně si myslím, že je to lepší volba než u druhého Primu byl fotbalista Čech... kdo z fanoušků fotbalu si kupuje velmi drahé hodinky? Maximálně ti, co sedí mimo tribuny, ale ti mají IWCčka a hlavně Bčka :)

Fanoušci si kupují trička, šály a chtějí účet kde můžou jít pohodlně do mínusu :) Klír je prostě o spotřebě, o hadříkách které se nosí jednu- dvě - tři sezony, stejně jako hodinky Prim MPM... Většinou si prostě s novou módní barvičkou koupíš hodinky s jinak barevnou lunetičkou.. aby ti barvičky ladily... takže vlastně na jednu sezóničku.. božínku, já jsem se ale rozepsal... :) :) :) :)

Odesláno

Trefa, onione :D Zdá se, z toho, co píšete, že je to trefa i od MPM, jen toho Klíra vůbec neznám. Myslím, že v Novém Městě maj pro takovýhle fešáky značku HH, nebo tak nějak, ale moc se jí bohužel nevěnují, alspoň nic, co bych věděl.

Odesláno

Asi jsem úplný trouba, ale KDO TO JE? Neznám moc uznávaných designérů, pravda... Tohle jméno ale slyším úplně poprvé.

Na druhou stranu to třeba novoměstské nakopne a začnou se taky trochu více hýbat. Tyhle designové hračky nemusí být vždy špatné, viz můj oblíbený Alba, i když ty kreace ala Petr Čech tedy určitě nemusím.

Odesláno
Já myslím, že v Novém Městě rudnou vzteky :D

To asi ne, rekl bych. Ale ja se kazdopadne valim smichy po zemi. Pana Klira moc neznam, ale parkrat jsem ho zahledl v televizi a mam na nej stejnej nazor jako Onion. Ale prezentaci zvladaj v MPM dobre. Ve stredu jsem byl nakouknout na veletrh "Hodiny a sperky" v Praze a PRIM MPM tam meli docela velkej stanek, ve kterym posedavala Sabina Laurinova (tvar veletrhu). Celkove na tom vystavisti nic moc. Za pozornost (zaslouzenou) stal Ludek Seryn (Serynwatches) a pak Jaermann & Stubi. Ale tyhle "laciny" (myslim designove) modni kycovity hodinky (napr. prave MPM Prim s Klirem nebo bez) me vubec neberou. Dneska jsem ve vyloze videl nejake Emporio Armani a propukl jsem v hlasity smich. Jednim slovem hruza.

• po měsících...
Odesláno
V časopisu Hodinky a šperky je pěkná reklama MPM na nějaké automaty. Co je ale nej, je to, že MPM dostaly značku Czech Made.

http://www.casopis-hodinky-sperky.cz/sekce/aktualni-cislo

V tomto čísle je i info o zcela novém principu strojku od jednoho pána, co používá hlavu, doporučuju koupit.

Aby tam neměli reklamu, viz. seznam partnerů vpravo dole z Tvého odkazu. ;)

Odesláno

Má vůbec smysl řešit výplody takovýho chorbnýho postmoderního mozku. Pořádnej džentlas :D by to jméno nevzal ani do huby... když rozkvétám, tak opadám...dekadence pro rychlokvašky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...