Micey Odesláno 18. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2012 filo: No tak ti teda aspoň hezky děkuju za vlití optimismu do žil:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prukajda Odesláno 18. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2012 (upraveno) Gile, přeji mnoho štěstí, životní pohody a hlavně vzájemné tolerance. Ať vám to klape. Já jsem na naše svatební oznámení jako motto dal:"To, co lidé nazývají osudem, jsou většinou jen jejich vlastní hloupé činy." Arthur SchopenhauerMyslel jsem to jako podařený fór, ale někteří starší členové rodiny se za to na mne dost zlobili... Po cca 20ti letech jsem přišel na to, že to vlastně zas takovej fór nebyl.... :-) Upraveno 18. září 2012 uživatelem prukajda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 18. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2012 Micey: jsem ted jen na uPhonu, takze bez odkazu - paradni misto je Marina Labe (u Litaku), cca 40 minut z Prahy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 19. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2012 Ricousi dík, ale to už je přeci jen kapku daleko.. babičky a tak:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stepino Odesláno 19. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2012 zkus se podivat v Pruhonicich. jak v denrdologicky zahrade tak i na zamku. par restauraci v okoli je, ale ze bych nejakou mohl doporucit to ne. Kousek od Pruhonic (smer Praha) je super restaurace El Asador, nepatri ale k tem levnejsim ale o to vic k tem kde si opravdu moc pochutnas. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Giovany21 Odesláno 10. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2012 (upraveno) Fotografia a kamera je najlepšia investícia celej svadby malá ochutnávka: Upraveno 10. listopadu 2012 uživatelem Giovany21 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabbath Odesláno 23. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2017 Ahoj kamarádi,jelikož je chronoforum bezedná studnice poznání, rád bych Vás poprosil o radu, kde uspořád svatbu (hostinu) na Zlínsku. Požadavky jsou co nejblíže Zlínu (do 20 km), ideálně nějaký penzion či statek, kapacita 60-80 lidí, dobré jídlo, ideálně s možností přespání v několika pokojích. Zaujal mě pivovar Vraník, ale mají celý příští rok plno.Díky moc za jakoukoliv inspiraci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 23. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2017 Já bych si to ještě nechal projít hlavou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabbath Odesláno 23. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2017 Lidi jsou holt nepoučitelní, ale neboj, vlákno rozvod sleduju taky :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vsudybyl Odesláno 23. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2017 Prvně bych podepsal předmanželskou smlouvu dokud máš čas a jsi při smyslech Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 23. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2017 Ahoj kamarádi,jelikož je chronoforum bezedná studnice poznání, rád bych Vás poprosil o radu, kde uspořád svatbu (hostinu) na Zlínsku. Požadavky jsou co nejblíže Zlínu (do 20 km), ideálně nějaký penzion či statek, kapacita 60-80 lidí, dobré jídlo, ideálně s možností přespání v několika pokojích. Zaujal mě pivovar Vraník, ale mají celý příští rok plno. Díky moc za jakoukoliv inspiraci.Zkus Ostrožskou, nevím jak jídlo, ale areál krásný, chatky i restaurace v jednom areálu, možnost i většího ( hromadnějšího) ubytování. Vezl sem tam dcerstvo nedávno na svatbu a docela si to tam chválili. V přípdě zájmu zjistím víc.je to areál kousek od štěrkového lomu, takže i sportovní vyžití atd atd Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mitak Odesláno 23. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2017 V Ostrožské v kempu vaří katastrofálně. V okolí UH bych pár tipů měl, ale je to tak dvakrát dál, než píšeš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 23. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2017 A co Ranč na Kostelanech? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mitak Odesláno 23. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2017 Tam je pohodová obsluha, dobré jídlo i hotel tam je, ale záleží na Sabbathovi, jestli to není daleko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZJ Odesláno 23. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2017 zkus Octárnu v Kroměříži,ubytování slušné,uzavřený areál a jídlo taky ujde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabbath Odesláno 25. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2017 Ahoj. Díky všem za tipy, uvidíme co z toho vyleze. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 25. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2017 Tak hlavně ať Vám to vyjde a hodně štěstí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hufnor Odesláno 25. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2017 Ahoj kamarádi,jelikož je chronoforum bezedná studnice poznání, rád bych Vás poprosil o radu, kde uspořád svatbu (hostinu) na Zlínsku. Požadavky jsou co nejblíže Zlínu (do 20 km), ideálně nějaký penzion či statek, kapacita 60-80 lidí, dobré jídlo, ideálně s možností přespání v několika pokojích. Zaujal mě pivovar Vraník, ale mají celý příští rok plno. Díky moc za jakoukoliv inspiraci.V létě super. Koupání 10 metrů od hostiny.http://www.dvurhonetice.cz/#utm_source=mapy.cz&utm_medium=ppd&utm_campaign=firmy.cz-12948752 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marhi Odesláno 25. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2017 Jojo, první svatba, první dítě, dovolená u moře, nákup prvního auta.No nemám to v tomto pořadí, ale musel jsem upravit známé heslo.Můj kolega tvrdí že Člověk míní, žena mění.Já si ho upravil na Člověk míní, žena mění a dítě změní.Gratulace do Zlína. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wave ceptor Odesláno 25. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2017 http://www.restauraceustanku.cz/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se