sibirnaya Odesláno 12. října 2010 Nahlásit Odesláno 12. října 2010 (upraveno) Pri trech kartacich to vychazi na 1100 vc poslani po cr, pri sesti 1050. Braval sem to po trech, doufam, ze sest kartonu nebudou chtit proclivat. Pokud budou jen dva zajemci, me jeden karton zatim staci, jinak to chce aspon 4 zajemce na vetsi baleni, ja uz jsem ted spis prilezitostny kurak a vic jak dva kartony urco nepotrebuju.. Pokud si to chcete zajistit sami, tady je link Upraveno 12. října 2010 uživatelem sibirnaya
Locque Odesláno 12. října 2010 Nahlásit Odesláno 12. října 2010 A neni to fejk? Pokud je zdroj 100%, kartáč bych si vzal, rozdělili bysme si ho s bráchou (Locque) napůl. Uctivá poklona... :-)
Donuts Odesláno 12. října 2010 Nahlásit Odesláno 12. října 2010 sibirnaya: pokud by ti opravdu stacil ten jeden, tak ja bych si ten treti vzal
sibirnaya Odesláno 12. října 2010 Nahlásit Odesláno 12. října 2010 ok, pockame do zejtrka, jestli se nikdo nechytne, jinak vemu tu trojku a bude
Columbus Odesláno 12. října 2010 Nahlásit Odesláno 12. října 2010 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. obrázek z http://www.plan59.com/av/av478.htm
vlasta66 Odesláno 12. října 2010 Nahlásit Odesláno 12. října 2010 ok, pockame do zejtrka, jestli se nikdo nechytne, jinak vemu tu trojku a bude Pokud to půjde, jeden karton bych si taky vzal.
Jay Doll Odesláno 12. října 2010 Nahlásit Odesláno 12. října 2010 ok, pockame do zejtrka, jestli se nikdo nechytne, jinak vemu tu trojku a bude Taky se hlásím, pokud bude zaručena pravost. Jeden karton bude ok. Ale nerad kouřím tabák proti mšicím od Vietnamců...
sibirnaya Odesláno 12. října 2010 Nahlásit Odesláno 12. října 2010 Nevim, jak ti mam zarucit pravost, do Zapadni Evropy se pokud vim oficialne nedovazi, drive mi je vozila kamaradka z Kyjeva, ted uz se prestehovala do CR a proto si je objednavam na webu. Chutnaji uplne stejne, jako ty cerny, akorat ze sou barevny - moje kodove oznaceni pastelky.
bandicoot Odesláno 12. října 2010 Nahlásit Odesláno 12. října 2010 pokud chybí šestý do party tak vezmu 2 a budeme mít s bráchou každý svůj
sibirnaya Odesláno 12. října 2010 Nahlásit Odesláno 12. října 2010 pockame do zejtrka a pak to odpalime, metrous se tvaril, ze ma taky zajem..
Jay Doll Odesláno 12. října 2010 Nahlásit Odesláno 12. října 2010 Nevim, jak ti mam zarucit pravost, do Zapadni Evropy se pokud vim oficialne nedovazi, drive mi je vozila kamaradka z Kyjeva, ted uz se prestehovala do CR a proto si je objednavam na webu. Chutnaji uplne stejne, jako ty cerny, akorat ze sou barevny - moje kodove oznaceni pastelky. Okay, zkusíme to.
Návštěvník Snow Odesláno 13. října 2010 Nahlásit Odesláno 13. října 2010 No nevím, Sobranie, už jenom z té barvy by mi bylo zle . Pořádní chlapy kouří jedině a pořád a velkém množství , mimochodem to jsem já.
sibirnaya Odesláno 13. října 2010 Nahlásit Odesláno 13. října 2010 (upraveno) od slova Kent je odvozenina kentus... Ja si ted zamiloval tvrdy macka v mekky krabicce, to mi prijde jako to spravny kovbojsky btw, nesledujete nekdo Mad men? vybornej serial, 60.leta, kouri vsichni, vsude, i gynekolog v ordinaci Upraveno 13. října 2010 uživatelem sibirnaya
bandicoot Odesláno 13. října 2010 Nahlásit Odesláno 13. října 2010 Já včera koukal na Dr.No... krásná macho doba...
Návštěvník Snow Odesláno 13. října 2010 Nahlásit Odesláno 13. října 2010 od slova Kent je odvozenina kentus... Honzo to jsou hodně tvrdá slova, to jsem si nezasloužil. Příště si dobře rozmyslím jestli Ti pochválím auto.
sibirnaya Odesláno 13. října 2010 Nahlásit Odesláno 13. října 2010 Honzo to jsou hodně tvrdá slova, to jsem si nezasloužil. Příště si dobře rozmyslím jestli Ti pochválím auto. tak si to tak neber, to byla jen legracka..
organic Odesláno 13. října 2010 Nahlásit Odesláno 13. října 2010 Prestal jsem kourit tabak pred 5-ti lety a bylo to drsny, kourival jsem 25-50 denne. Minuly tyden jsem byl ve velkem stresu, tak jsem si koupil tabacek. Me ty ciga moc nechutnaji, ale tabacek jsem mel vzdycky rad...Hlavne Jaavanse Jongens zware shag. Ale nejak ten tabak nechytl, nastesti. Zustanu u cisteho konopi..
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se