Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Pri trech kartacich to vychazi na 1100 vc poslani po cr, pri sesti 1050. Braval sem to po trech, doufam, ze sest kartonu nebudou chtit proclivat. Pokud budou jen dva zajemci, me jeden karton zatim staci, jinak to chce aspon 4 zajemce na vetsi baleni, ja uz jsem ted spis prilezitostny kurak a vic jak dva kartony urco nepotrebuju..

Pokud si to chcete zajistit sami, tady je link

Posted Image

Upraveno uživatelem sibirnaya
Odesláno

ok, pockame do zejtrka, jestli se nikdo nechytne, jinak vemu tu trojku a bude

Taky se hlásím, pokud bude zaručena pravost. Jeden karton bude ok.

Ale nerad kouřím tabák proti mšicím od Vietnamců...

Odesláno

Nevim, jak ti mam zarucit pravost, do Zapadni Evropy se pokud vim oficialne nedovazi, drive mi je vozila kamaradka z Kyjeva, ted uz se prestehovala do CR a proto si je objednavam na webu. Chutnaji uplne stejne, jako ty cerny, akorat ze sou barevny - moje kodove oznaceni pastelky.

Odesláno

Nevim, jak ti mam zarucit pravost, do Zapadni Evropy se pokud vim oficialne nedovazi, drive mi je vozila kamaradka z Kyjeva, ted uz se prestehovala do CR a proto si je objednavam na webu. Chutnaji uplne stejne, jako ty cerny, akorat ze sou barevny - moje kodove oznaceni pastelky.

Okay, zkusíme to.
Návštěvník Snow
Odesláno

No nevím, Sobranie, už jenom z té barvy by mi bylo zle  :yucky:   :yucky: . Pořádní chlapy kouří jedině a pořád a velkém množství , mimochodem to jsem já.  

Odesláno (upraveno)

od slova Kent je odvozenina kentus... Ja si ted zamiloval tvrdy macka v mekky krabicce, to mi prijde jako to spravny kovbojsky :)

btw, nesledujete nekdo Mad men? vybornej serial, 60.leta, kouri vsichni, vsude, i gynekolog v ordinaci :)

Upraveno uživatelem sibirnaya
Návštěvník Snow
Odesláno

od slova Kent je odvozenina kentus...  :)

Honzo to jsou hodně tvrdá slova, to jsem si nezasloužil. Příště si dobře rozmyslím jestli Ti pochválím auto.

Odesláno

Prestal jsem kourit tabak pred 5-ti lety a bylo to drsny, kourival jsem 25-50 denne. Minuly tyden jsem byl ve velkem stresu, tak jsem si koupil tabacek.

Me ty ciga moc nechutnaji, ale tabacek jsem mel vzdycky rad...Hlavne Jaavanse Jongens zware shag.

Ale nejak ten tabak nechytl, nastesti. Zustanu u cisteho konopi..

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...