gulf Odesláno 14. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2009 Na zkoušku jsem pořídil nový kousek. Zatím spokojenost. Víc fotek dodám později. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 14. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2009 Dozajista a minimálně BRUTÁLNÍ kousek. Těším se na další foto. GRATULUJI!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 15. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2009 Zajímavý kousek. Co myslíš tím: na zkoušku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lolohh Odesláno 15. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2009 Prosím, co je to za model? Nemůžu ho na webu Zenithu najít. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 15. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2009 Zajímavý kousek. Co myslíš tím: na zkoušku? Ještě by mě zajímalo, z čeho je ten průhledný "řemen"...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lolohh Odesláno 15. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2009 Ještě by mě zajímalo, z čeho je ten průhledný "řemen"...... To jsem doufal, že si přečtu, až někdo hodí odkaz na ten web. Taky jsem ho nikdy neviděl. Což se ale není čemu divit, protože hodinky této cenové kaetgorie moc nesleduju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lastam Odesláno 18. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2009 Na zkoušku to je docela drahý špás Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xlaque Odesláno 18. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2009 Je to Zenith Port Royal Open El Primero, je to už asi 2 roky stary model, ktory je už vystriedany novšim, avšak tento je ešte stale na stranke. Čo sa tyka remeňa, mala by to byť klasicka koža s cabronovou texturou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stana Odesláno 19. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2009 Na zkoušku jsem pořídil nový kousek. Zatím spokojenost. Víc fotek dodám později. skvělé hodinky opravdu pěkné...,tak ať dělají jen radost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyril Odesláno 19. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2009 (upraveno) http://www.chrono24.com/cz/zenith/1498030.htm?showpage=6 tady jsou na chrono 24 ..... fakt zajímavý. ať slouží. Upraveno 19. října 2009 uživatelem Cyril Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lolohh Odesláno 19. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2009 Je to Zenith Port Royal Open El Primero, je to už asi 2 roky stary model, ktory je už vystriedany novšim, avšak tento je ešte stale na stranke. Čo sa tyka remeňa, mala by to byť klasicka koža s cabronovou texturou. Tak jsem na stránkách blbě hledal. Ten řemen, co je na fotce, je "poloprůhlednej", ne? Nebo se mi to zdá, že tam trochu prosvítá červená podložka? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 19. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2009 Tak jsem na stránkách blbě hledal. Ten řemen, co je na fotce, je "poloprůhlednej", ne? Nebo se mi to zdá, že tam trochu prosvítá červená podložka? Ptám se na to taky v příspěvku č.5. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filltos Odesláno 19. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2009 Ptám se na to taky v příspěvku č.5. A není to jen tím, že je lesklej a odráží se tam ta červená? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leebauer Odesláno 25. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2009 Tak co GULF ? Ta fotka ty hodinky neuveritelne pitvoří. Dy't to je jak z obalu vod bonboniery. To si snad nezaslouží.Ta kvalita musí bejt videt. Nebo zaloz vlakno o pruhlednejch tazích. Hoď foto na ruce.Nebo je to suplíkáč ? Dva a půl mesice uz snad znamená POZDĚJI . Chlub se chlape. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cubic Odesláno 25. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2009 Nedávno jsem o těch hodinkách někde četl,ten pásek není z kůže je opravdu průhledný,to si pamatuji na 100% Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sava Odesláno 25. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2009 Hoja, omlouvám se za narušení vlákna, ale zkusím z trochu jiného soudku. Chtěl bych se zeptat zda má někdo zkušenost s koupí Zenithek (nebo jiných dražších hodinek) nějákým jiným způsobem než v ČR v kamenném obchodě. Mám vyhlídlé Chronomastery XXT Open, a cena v ČR je tak o tretinu vyšší oprotii zahranicí. Můj zatím vysněný model je tento http://www.timebooth.com/wordpress/wp-cont...on_sunphase.jpg , ale cena je ještě o trochu jinde než u těch Chronomasteru. Díky za jakoukoliv radu. S. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cody Odesláno 26. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2009 Ahoj Savo. Nejlepsi rada je - zeptej sev sekci "poradte s koupi" pac tady to malokdo uvidi:-) Ja ti bohuzel neporadim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sava Odesláno 26. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2009 Díky! nějak jsem se ve všech těch tématech ještě nezorientoval... S. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.snake Odesláno 26. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2009 pekne su....ale zase dajako extrovne ze by ma oslovili nemozem povedat...myslim ze ak by tam nebolo napisane na ciferaku zenith tak polovica tu vyjadrenych by hovorila asi celkom inac ...hmm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M916 Odesláno 29. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2009 Pásek by měl být z kevlarového vlákna, ale jak to funguje na ruce si neumím představit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se