dknespl Odesláno 23. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2010 Ještě určitě stála za návštěvu 4. v hotelu, tam byly ty nejlibovější značky a pak Pavilon, kde byla Dream Factory, Uhrwerk,Speake-Marin, Haldimann a další borci. Nevíte byl tam H. Moser. Já je teda nenašel ani v seznamu vystavovatelu a přitom se na timezone a jinde rozebírají jeji nové modely z Baselu, to jsem teda jelen, a ty jsem zrovna chtěl vidět. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 23. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2010 když mi mrakodrap říkal 3 značky, které tam nebyly, tak mi došlo, že tam chybí komplet Richemont, to je průser... Lange, VC, IWC, JLC, Panerai, Cartier... ufff... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 23. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2010 Tak první článek je na titulce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 23. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2010 Ještě nějaké obrázky, co se nevešly do článku. Upozornil bych na pravděpodobně moje budoucí defitivní hodinky GS, zajímavé černé U-Boat, všimněte se švýcarského vynašeče odpadků s doutníkem v hubě, také mé oblíbené AN, turbo Jaquet Droz naživo úžasné, hala s vercajkem určitě stála za shlédnutí (zvedání a snižování toho stolu je na elektriku). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 24. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2010 Hehe, to jsou super fotky, Kamile. Dobrej je ten popelář mezi mezinávštěvníky v oblecích Fotky Grand Seiko takhle zdálky potvrzují to, že vypadají jako pětky. A ten stůl s područkama je parádní. To jsem ještě neviděl. Hodináři (i u Hanáka) mají lokty na desce stolu. Tohle by je určitě potěšilo, takové pracoviště. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 24. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2010 stůl je boží a ten vercajk na něm, no a hlavně - echt švýcarský pořádek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hajek Odesláno 24. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2010 BASEL co mě nejvíce zaujalo:D : *Omega Liquid metal neuvěřitelný kousek s přijatelnou cenou *Breitling Black bird limitka nemá chybu, Superocean není tak špatný, limitka Super Avenger ok. In B we trust ! *Blancpain - vintage výstavka - neuvěřitelná - například model s atomovým logem *sympatické hostesky, které vždy ochotně poskytly katalog ( tady je výhoda auto s velkým kufrem :-). V mé osobní hitparádě vyhrály holky z Glashutte. *vesměs velmi pozitivní přístup - od prodavačů v supermarketu, policistek řídících dopravu, řidičů shuttle busů až po osazenstvo stánků * mínus pouze jediný - za chvíli člověk přestane vnímat a všechny krásné hodinky se slijí v jedno :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farářskej Odesláno 25. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2010 ... a ještě mě zaujalo, že Švýcaři zareagovali na celosvětovou krizi tím, že přestali rozhazovat do novinářskýho davu USB flashky a dárečky a místo toho skoro všichni rozdávali čokoládu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 26. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2010 Bye, bye Basel BASELWORLD 2010 in figures Date 18 to 25 March 2010 Visitors 100,700 | + 7% Media representatives 2,900 Exhibitors 1?915 Swiss brands 456 Exhibition space 160,000 m2 Dates 2011: 24 to 31 March 2012: 8 to 15 March 2013: 25 April to 2 May Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrR Odesláno 28. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2010 Zdravim Chronomag. Hodne, hodne dlouho jsem zde nebyl tak snad to napravim. Take jsem letos navstivil svuj pvni BaseWorld a zazitky uzasne. Nevedel jsem kam driv koukat a bylo to jedna andhera vedle druhe i kdyz teda celemu tomu hodinkam a spol moc nerozumim, ale snazim se. PS: Muzete mi prosim poradit figle jak jste fotili ty hodinky pres vitriny, do protisvetla s odrazem ze sklicka. Ja s tim obcas mel strasny problem a par fotek je na smazani Jak rikam neni to nic moc tak jen hodim link. http://picasaweb.google.cz/Rihak.P/BaselWorld2010# Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farářskej Odesláno 29. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2010 (upraveno) Ja s tim obcas mel strasny problem a par fotek je na smazani Ta tvoje historka s Breguetem mi připomněla, jak jsem seděl na jednom stánku (nebyl to Breguet, samozřejmě) s majitelem a on se mezi řečí najednou obrátil na jednu z těch krásnejch hostesek a povídá: "Poslyšte, tamhle venku stojí nějakej chlap a fotí. Řekněte mu, ať jde dovnitř a vyfotí si to pořádně." Já taky občas něco cvaknul a chce to pevnou ruku, zkušenost, dobrej úhel a dobrej foťák. Upraveno 29. března 2010 uživatelem farářskej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 29. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2010 Já taky občas něco cvaknul a chce to pevnou ruku, zkušenost, dobrej úhel a dobrej foťák. A ještě neomatlaný a nepoprskaný sklo vitríny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farářskej Odesláno 29. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2010 A ještě neomatlaný a nepoprskaný sklo vitríny. Na tohle jsou nejlepší chlapi a holky z AHCI - z vitríny vytáhnou, na světlo nastaví, fotografa uklidní... ... a vedle mezitím srká kafe Gerber s Dufourem a člověk si připadá takňák jako na Olympu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrR Odesláno 29. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2010 Na tohle jsou nejlepší chlapi a holky z AHCI - z vitríny vytáhnou, na světlo nastaví, fotografa uklidní... ... a vedle mezitím srká kafe Gerber s Dufourem a člověk si připadá takňák jako na Olympu Tak teda to majitel ma muj obdiv a Vam zavidim No ja sem holt takove stesti nemel. U Pateka to sklo cistila aspon takova moc pekna sikovna holcina ani nevim proc sem ji neblejsk. A co nejvic tak toho Dufoura ten pan je pro me neco jako Zeus. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mrakodrap Odesláno 29. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2010 Zde také ochutnávka mých fotek z Baselu. Ty růže byly u vstupu - parádní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 29. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2010 Hodinář u PP nosí Planet Oceany? To snad bude ještě učeň, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dknespl Odesláno 29. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2010 Hodinář u PP nosí Planet Oceany? To snad bude ještě učeň, ne? To je dobrý, to by byla pěkná reklama Omegy - hodinky, které nosí u Pateků :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mrakodrap Odesláno 29. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2010 Hodinář u PP nosí Planet Oceany? To snad bude ještě učeň, ne? SAMOZŘEJMĚ PAN HODINÁŘ PATŘÍ DO STÁJE OMEGA Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mrakodrap Odesláno 29. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2010 (upraveno) INHO pro mě ty nej hodinky na výstavě byly tyto parádní Breguety. Vystavené ,,v chodu,, a z toho pohledu jsem si málem cvrkl do textilu. Uááá, tak ty bych vážně moc chtěl. Upraveno 29. března 2010 uživatelem mrakodrap Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heky Odesláno 29. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2010 ZDE najdete velkou reportáž z Baselworldu 2010. Je to plné fotek, tak si to užijte PS: Některé kousky jsou prostě perfektní... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se