Přejít na obsah

BASEL/SIHH 2010

Xampik

Doporučené příspěvky

Ještě určitě stála za návštěvu 4. v hotelu, tam byly ty nejlibovější značky a pak Pavilon, kde byla Dream Factory, Uhrwerk,Speake-Marin, Haldimann a další borci.

Nevíte byl tam H. Moser. Já je teda nenašel ani v seznamu vystavovatelu a přitom se na timezone a jinde rozebírají jeji nové modely z Baselu, to jsem teda jelen, a ty jsem zrovna chtěl vidět.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 100
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Návštěvník Kamil

Ještě nějaké obrázky, co se nevešly do článku.

Upozornil bych na pravděpodobně moje budoucí defitivní hodinky GS, zajímavé černé U-Boat, všimněte se švýcarského vynašeče odpadků s doutníkem v hubě, také mé oblíbené AN, turbo Jaquet Droz naživo úžasné, hala s vercajkem určitě stála za shlédnutí (zvedání a snižování toho stolu je na elektriku).

post-147-1269372240.jpg

post-147-1269372427.jpg

post-147-1269372449.jpg

post-147-1269372527.jpg

post-147-1269372599.jpg

post-147-1269372619.jpg

post-147-1269372651.jpg

Odkaz ke komentáři

Hehe, to jsou super fotky, Kamile.

Dobrej je ten popelář mezi mezinávštěvníky v oblecích :)

Fotky Grand Seiko takhle zdálky potvrzují to, že vypadají jako pětky.

A ten stůl s područkama je parádní. To jsem ještě neviděl. Hodináři (i u Hanáka) mají lokty na desce stolu. Tohle by je určitě potěšilo, takové pracoviště.

Odkaz ke komentáři

BASEL co mě nejvíce zaujalo:D :

*Omega Liquid metal neuvěřitelný kousek s přijatelnou cenou

*Breitling Black bird limitka nemá chybu, Superocean není tak špatný, limitka Super Avenger ok. In B we trust !

*Blancpain - vintage výstavka - neuvěřitelná - například model s atomovým logem

*sympatické hostesky, které vždy ochotně poskytly katalog ( tady je výhoda auto s velkým kufrem :-). V mé osobní hitparádě vyhrály holky z Glashutte.

*vesměs velmi pozitivní přístup - od prodavačů v supermarketu, policistek řídících dopravu, řidičů shuttle busů až po osazenstvo stánků

* mínus pouze jediný - za chvíli člověk přestane vnímat a všechny krásné hodinky se slijí v jedno :-)

Odkaz ke komentáři

Zdravim Chronomag. Hodne, hodne dlouho jsem zde nebyl tak snad to napravim. Take jsem letos navstivil svuj pvni BaseWorld a zazitky uzasne. Nevedel jsem kam driv koukat a bylo to jedna andhera vedle druhe i kdyz teda celemu tomu hodinkam a spol moc nerozumim, ale snazim se.

PS: Muzete mi prosim poradit figle jak jste fotili ty hodinky pres vitriny, do protisvetla s odrazem ze sklicka. Ja s tim obcas mel strasny problem a par fotek je na smazani :(

Jak rikam neni to nic moc tak jen hodim link. http://picasaweb.google.cz/Rihak.P/BaselWorld2010#

Odkaz ke komentáři

Ja s tim obcas mel strasny problem a par fotek je na smazani

Ta tvoje historka s Breguetem mi připomněla, jak jsem seděl na jednom stánku (nebyl to Breguet, samozřejmě) s majitelem a on se mezi řečí najednou obrátil na jednu z těch krásnejch hostesek a povídá: "Poslyšte, tamhle venku stojí nějakej chlap a fotí. Řekněte mu, ať jde dovnitř a vyfotí si to pořádně." :D

Já taky občas něco cvaknul a chce to pevnou ruku, zkušenost, dobrej úhel a dobrej foťák.

Upraveno uživatelem farářskej
Odkaz ke komentáři

Na tohle jsou nejlepší chlapi a holky z AHCI - z vitríny vytáhnou, na světlo nastaví, fotografa uklidní...

... a vedle mezitím srká kafe Gerber s Dufourem a člověk si připadá takňák jako na Olympu :)

Tak teda to majitel ma muj obdiv a Vam zavidim :) No ja sem holt takove stesti nemel. U Pateka to sklo cistila aspon takova moc pekna sikovna holcina :) ani nevim proc sem ji neblejsk.

A co nejvic tak toho Dufoura ten pan je pro me neco jako Zeus.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...