Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 40
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
  KFL napsal:
Super fotky! Díky!

(tu bundu jsem míval taky, stará asi 40 let, kde je jí dneska konec, to netušim :))

Taky jsem se jí za rannýho mládí zbavil, myslím, že za pár angličáků a teď na starý kolena lituju protožr už ji neseženu a dělají se napodobeniny IV: kategorie. Važ si jí jako hodinek.

Odesláno
  Jaryn napsal:
Taky jsem se jí za rannýho mládí zbavil, myslím, že za pár angličáků a teď na starý kolena lituju protožr už ji neseženu a dělají se napodobeniny IV: kategorie. Važ si jí jako hodinek.

Vážim :smile_anim:

post-812-1256143766.jpg

post-812-1256144238.jpg

post-812-1256144292.jpg

Odesláno (upraveno)
  Andreas.ks napsal:
Zájem by byl... Chtělo by to ještě doplnit nějakou Ajvazovskou historkou o zmizelých pilotech a nezmizelých hodinkách... :)

Co jsem slyšel v hospodě, tak se tomu místu odjakživa říkalo planina U starýho varana. Nikdo neví proč. Bývalí starousedlící určitě neviděli varana ani na obrázku... Kluci si tam dřív chodívali stavět bunkry, ale nakonec jim je vždycky někdo zapálil. Bylo to skoro na hranici zakázaný zóny. Pár měsíců po válce tam našli ohořelý torzo chlapa. Bez uniformy, bez výstroje. Ale vypadal prý jako Němec, tak ho tam rovnou zahrabali, na tý planině... Tam dál v kopcích byla prý za války tajná podzemní fabrika, spousta podzemních chodeb a štol. Lidi často slyšeli ze země divný hučení, třásly se jim baráky nad hlavou a cinkal porcelán v kredenci. A to ještě než začaly spojenecký nálety. Dnes jsou všechny ty štoly zavalený. Nikdo zatím nenašel žádnej vchod. Ale možná tam byl v kopcích jen ten starej muničák, kterej vyhodili chlapi z posledního výsadku do povětří. Nakonec je ale dostali. Všechny. Poslali na ně extra komando. Dva dny se z kopců ozývala střelba. Pak tam jely náklaďáky a zakrytý se brodily blátem zpátky, a pak už bylo ticho. Ke konci války tady pak každou noc přelítávaly nízko letící letadla. Až nakonec jedno narazilo v noci a mlze do těch kopců. Ten záblesk prej viděli tý noci až ve Falkenau... Ale nikdo neví, co to bylo za letadlo. Bylo to v zakázaný zóně. Nesmělo se tam ani po válce. Až do konce toho jejich režimu... Teď, když se tam už může, tak tam ale stejně skoro nikdo nejde. Jsou tam jen starý pokroucený stromy obrostlý mechem, neproniknutelný křoviska a sem tam zarostlý základy nějakýho vypálenýho baráku... Ale je tam klid. Občas, když začnu bejt doma neklidnej, tak tam vyrazím se psem. Někdy vezmu i nějakej aparát. No a včera jsem našel cestou tohle. Na planině U starýho varana. Nejdřív jsem tam jen tak seděl, koukal na ty věci a říkal si, co to jako je. Ale za celý odpoledne se nikdo neobjevil a pak už byla zima a šero, tak jsem ty hodinky vzal s sebou. Tu bundu taky. Pamatuju si, že takovou míval můj táta. To už ale je čtyřicet, padesát let. Nikomu jsem nic neřek ani neukázal. A neukážu. Jednou tam ty věci totiž zase odnesu zpátky. A zahrabu. Na planině U starýho varana... Z.

Ale ajvazovskej je tam asi jen ten varan...

post-812-1256153039.jpg

post-812-1256153076.jpg

post-812-1256153128.jpg

Upraveno uživatelem Z.
Odesláno

TO Z. :

Díky. Za fotky, za "příběh", za toto vlákno ....

Tak nějak bych si přál, aby vypadal NÁŠ Chronomag !!! :speak_cool:

Snad jsi to tu zase nasměroval správným směrem. Asi víte kam mířím ...

Odesláno
  Z. napsal:
Díky, chlapi. To ty hodinky. Jsou fakt inspirativní. Normálně totiž nepíšu...

:speak_cool: ty hodinky tě musely pohltit... opravdu nádhera, přesně, jak to napsal honza71: takhle by to mělo vypadat. Dík.

Odesláno (upraveno)

Gratulace k nádherným fotkám a ke krásným hodinkám. Mě tenhle styl hodinek nic neříkal, ale měl jsem limitku v ruce naživo a je to opravdu paráda. :thumbsup_anim: Jenom škoda, že na ně nemám ruku. :sad01_anim:

Upraveno uživatelem Kupa54
  • po 4 týdnech...
Návštěvník Tada
Odesláno

Pěkné fotky :) a hodinky jsou fakt super, naživo jsou fakt extra a na fotkách taky! :)

Co přesně to znamená Ajvazovská historka? :)

Návštěvník salamio
Odesláno
  Tada napsal:

Historka ve stylu Michala Ajvaze (nebo Daniely Hodrové :)) - třeba takové Druhé město se mi k těm navigátorským hodinkám vyloženě hodí.

Odesláno
  Tada napsal:
Pěkné fotky :) a hodinky jsou fakt super, naživo jsou fakt extra a na fotkách taky! :)

pekne foto

• po 2 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...