dknespl Odesláno 24. února 2010 Nahlásit Odesláno 24. února 2010 většina materiálů, které potřebuju načíst je opravdu v .pdf.. a to není pro e-booky zatím to pravé ořechové. Mám přes rok starý Hanlin v3. Teď v poslední verzi firmware je už docela dobrá podpora pdf. Zavisí samozřejmě na tom, zda je to naskenovaná bitmapa nebo text a obrázky. U textu to funguje dobře, i zvětšování. Bitmapa jako máš ty a ještě k tomu se dvěma stránkymi najednou by se četla (alespoň na tom Hanlinu co znám a v této verti fw) velice špatně. Prostěby to bylo děsně mrňavý. Jestli pošleš nějaké to dvoustrankové pdf, můžu se na to kouknout a naskenovat ti jak to bude vypadat zobrazené na čtečce. Jinak jsem zastáncem e-inku, z mé zkušenosti je to na čtení lepší než LCD, pokud tedy nepotřebuješ barvu. Hlavní pro mne je pak i výdrž baterek.
laskajefajn Odesláno 29. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 29. srpna 2013 Trošku to tady obnovim.Máte nějaký tip na Ebook čtečku? Předem děkuju za názory.
Anela Odesláno 29. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 29. srpna 2013 z vlastni zkusenosti doporucim paperwhite kindle od amazonu.
long Odesláno 30. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 30. srpna 2013 Za rok a dva měsíce jsem přečetl několik desítek knih na Kindle Touch v obalu se světýlkem a nenašel jsem jednu chybu od čtení v zimě až po čtení na přímém slunci v třeba + 40 st.Baterie nepochopitelná, ovládání jednoduché, řazení, vyhledávání a vše takové, že jsem to bez potřeby louskat návod pobral i já. Jo také super obracení stránek. :-)Navíc má myslím oproti ostatním 4 a 5 má tento model paměť 4gb.Trošku to tady obnovim.Máte nějaký tip na Ebook čtečku? Předem děkuju za názory.
laskajefajn Odesláno 30. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 30. srpna 2013 (upraveno) http://www.alza.cz/amazon-kindle-paperwhite-bez-reklam-d360555.htm To je ono? Upraveno 30. srpna 2013 uživatelem laskajefajn
long Odesláno 30. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 30. srpna 2013 Máš prosím Tě S.Z i s odkazy, ( tahle je nějaká drahá)
Bert Odesláno 30. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 30. srpna 2013 Dlouho jsem měl problémy s očima při čtení e-knížek. Teď už více než půl roku spokojen s PocketBook PRO 912. Další výhody: skvěle chroupe různé formáty a dobře se nastavuje velikost písma při čtení.
Georf Odesláno 30. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 30. srpna 2013 z vlastni zkusenosti doporucim paperwhite kindle od amazonu. Mám a můžu jen doporučit
hopa26 Odesláno 30. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 30. srpna 2013 Romane neváhej a ber Paperwhite.Až ho budeš mít doma a pojedeš protáhnout bawce k Pardubicím,mám tu pro Tebe asi 3tisíce knížek,včetně posledních hitů knižního trhu.
laskajefajn Odesláno 30. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 30. srpna 2013 Tak to je skvělá zpráva! Moc děkuju všem za rady.Je rozhodnuto
pavča Odesláno 30. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 30. srpna 2013 Pro ty, kteří zvažují jakou čtečku koupit: poslední dobou jsem párkrát jel MHD a seděl jsem vedle několika lidí, kteří měli čtečky různých značek a tak jsem mohl nenápadně srovnávat. Zatím co moje čtečka Kindle Paperwhite byla dokonale čitelná a byla prostě a jednoduše černobílá, tak jiné čtečky byly kontrastem (zvláště při slabém okolním světle) bídné, čtení znamenalo hledat tmavě šedá písmenka ve o trochu méně tmavě šedém pozadí, rozdíl byl prostě markantní. Takže nevyhazujte peníze a kupte si Paperwhite, neuděláte chybu, věřte mi !!!
pikec Odesláno 17. září 2013 Nahlásit Odesláno 17. září 2013 Zdravím. Nemáte někdo možnost nebo nebudete objednávat Kindle 5 z Amazon.de za 49EUR. Připojím se a vezmu rád dva. Díky za info.
BrotHell Odesláno 18. září 2013 Nahlásit Odesláno 18. září 2013 Nebo koukni sem, je tam kompletní návod http://www.amazon-kindle.cz/kindle-5-bez-reklam-jen-za-1260-kc/
Cyber Odesláno 18. září 2013 Nahlásit Odesláno 18. září 2013 Zdravím. Nemáte někdo možnost nebo nebudete objednávat Kindle 5 z Amazon.de za 49EUR. Připojím se a vezmu rád dva. Díky za info.Přidal bych se...
pikec Odesláno 18. září 2013 Nahlásit Odesláno 18. září 2013 (upraveno) BrotHell Díky za info. Upraveno 18. září 2013 uživatelem pikec
pikec Odesláno 23. září 2013 Nahlásit Odesláno 23. září 2013 Tak pro upřesnění na cestě jsou dva Kindle 5, ale chtěl jsem doobjednat třetí a nejde. Tedy na jednu adresu dle všeho co jsem pochopil jen dvě čtečky
SCIFI Odesláno 27. září 2013 Nahlásit Odesláno 27. září 2013 tak jsem koupil přítelkyni Paperwhite ale mám problém najít novinky. Neznáte nějaký forum na eknihy? Stahnul jsem si 8800 knížek ale to chci tam není. Díky
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se