tombed Odesláno 30. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2009 2 slovy: nelikvidní značka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 30. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2009 taky jsem po nich nečekaně čuměl, ale přešlo mě to, už je beru spíš jako šperkaře, ale některé modely mají fakt hezké Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lolohh Odesláno 30. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2009 Myslel jsi Gran Turismo Power Reserve, ty jsou taky pekny, ale uz moc zavani autama. Jo, ale v černé. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Psuťák Odesláno 30. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2009 Mne přijdou velmi povedené tyhle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
railmaster Odesláno 30. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2009 Značka spĺňa všetko, čo má mať HH, stačí už len vybrať model. Osobne, u Chopard viac okukujem spoločenské a nie športové hodinky. Klasika ako L.U.C. sa kupuje nie často, tak raz za život a navždy. Pre bežného chronomagora to ale nebude to pravé, lebo ten vždy musí porovnávať, primeriavať, prehodnocovať a je večne nespokojný s tým čo má. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 30. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2009 Tyhle nejsou špatné - alespoň pro mě. GMTčka se safírovou lunetou a L.U.C.em. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 30. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2009 Chopard vnimam veskrze pozitivne a pusobi na me jako vyssi hodinarina nez Omega, Breitling atp.. ale treba je to jen pocit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 30. října 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2009 Tyhle nejsou špatné - alespoň pro mě. GMTčka se safírovou lunetou a L.U.C.em. Ty jsou super, chvili taky byli ve hre, ale ta zluto-cerna luneta by me asi prestala brzy bavit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischa Odesláno 30. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2009 Chopard vnímám s ohledem na historii jako výrobce parádních zlatých oblekovek v šedesátých letech a superfajnových automatů, též oblekových, v letech devadesátých. Je to vhodná alternativa k Patekům, Vacheronům a Piagetům, resp. cenově stojí mezi nimi. Novodobá produkce sportovně střižených hodinek mi k této firmě příliš nesedne, ale třeba si zvyknu, některé jsou hezké. Cena nových kusů je ale dost vysoká. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 30. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2009 Ty jsou super, chvili taky byli ve hre, ale ta zluto-cerna luneta by me asi prestala brzy bavit. Ještě jsou k mání v bílém provedení. A jak bílá není moc populární, podařilo se jim vyrobit hodinky, kterým v kombinaci s černou lunetou a krásnou giloší opravdu sluší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 30. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2009 phoenix: první fotka nuda,šeď... druhá mňamka, móc pěkný... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adam99 Odesláno 30. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2009 Ještě jsou hnědé a jedny moc hezké LUC Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ANT Odesláno 30. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2009 Chopard vnimam veskrze pozitivne a pusobi na me jako vyssi hodinarina nez Omega, Breitling atp.. ale treba je to jen pocit V tomto suhlasim je to taky paradox u mna, ze aj Piaget vnimam podvedome ako velmi pekne damske sperky a pritom robia velmi kvalitne hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 30. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2009 pánové nejsou hodinky snad pánským šperkem? tím to mám hotové, fertig. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blekota Odesláno 30. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2009 Tyhle nejsou špatné - alespoň pro mě. GMTčka se safírovou lunetou a L.U.C.em. kolko cca ? to stoji? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 30. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2009 eura si přepočítej...cena bývá okolo 3000 americkejch bubáků a vejš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 30. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2009 (upraveno) Ahoj, Chopard jo. Klidně do nich jdi. 1. Jméno firmy je záruka perfektní práce !!! 2. Jak tu již bylo zmíněno, zůstanou ti, protože při jejich ceně bys tratil tolik, že si je raději necháš 3. Ta investice bude tak výrazná, že ti pravděpodobně nezbydou chechtáky na další '' vyblbování '' a budeš vyléčen !!! (otázkou zůstává, zda máš chuť být vyléčen) No a dost mudrování, tady máš další TIP. Kvůli nákupu Chopard(ů) asi prodáš ty ''B'' s big date, tak si to pak vynahraď takhle: JACKY ICKX Upraveno 30. října 2009 uživatelem honza71 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 30. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2009 honza71 - krásnej chronograf... navíc flyback a bigdate... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 30. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2009 TADY sou ňáký fotky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lm Odesláno 30. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2009 pár jsem jich viděl a myslím, že ve skutečnosti jsou hezčí než na fotkách, ale holt cena..., aspoň pro mne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se