Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 55
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Návštěvník Snow
Odesláno
  Tada napsal:
Mám Chronographe suisse v pěkném stavu...   

Na číselníku nápis Chronograph Suisse nemáš a nebo jsem je u Tebe ještě neviděl.

Chronograph Suisse mám já včetně nápisu na ciferníku. Nenosím je jsou ve velice pěkném stavu a mám je od dědečka. Tyhle hodinky jsou jediné, které tutově nikdy neprodám. Jiné bych nechtěl, žádné zlaté hodinky se mi nelíbí a to i včetně brettových Blancpainů, takovýhle stroj dokáže posoudit asi jen znalec, kterým v žádném případě nejsem a ani nebudu.

Návštěvník Tada
Odesláno (upraveno)
  Snow napsal:
Na číselníku nápis Chronograph Suisse nemáš a nebo jsem je u Tebe ještě neviděl.

Je tam :) "Dionis" a pod tím je drobnějším písmem "Chronographe suisse"...

Teď je čeká náprava u hodináře...

Edit: Dneska jsem si je vzal ke košili a parádně jsem si je užil :), za ten rok co je mám byly asi podruhé venku :D

Upraveno uživatelem Tada
Odesláno

Zlaté zatím nemám. Chápu, že růžové zlato je nyní v módě, ale ještě si na zlaté hodinky počkám. Myslím, že v důchodovém věku to bude vhodnější :cool02:

A propos, kdybych nutně musel mít hodinky z drahého kovu, asi bych nyní vybíral bílé zlato nebo platinu - protože tak nebije do očí jako klasické zlato; a nebo bych se poohlížel po něčem speciálním a nenápadným, například šedé zlato s kartáčovaným povrchem od Rolexu.

Návštěvník Tada
Odesláno
  Jay Doll napsal:
například šedé zlato s kartáčovaným povrchem od Rolexu.

To je dost zajímavej matroš, měl jsem to v ruce a je to takový zvláštní, matnější než kartáčovaná ocel a přitom těžké jako zlato... Zvláštní pocit :)

Odesláno

Zlatý hodinky jsou prostě zlatý hodinky. Jedny by člověk měl mít, oblekovky, který zanechá potomkům.

Měl jsem tyhle starý Tissoty, ale už dělají radost někomu jinýmu.

viktor12082008_03.jpg

viktor12082008_63.jpg

Nahradily je tyhle s divným jménem :).

robert13b.jpg

robert36b.jpg

robert41b.jpg

Odesláno

jj zlate hodinky podtrhavaji hodinky jako sperk. spise se mi libi zlate hodinky s vintage vzhledem. urcite ne spojeni sportovni zlate hodinky....:-) ja mam vztah s vintage longines 18 karat.

zajimalo by me, jestli by nekdo z vas sel do hodinek zdobenych kaminky,myslim opravdovymi drahymi kameny?:-)

• Po letech...
Odesláno

V dnešní době velké nabídky hodinek není úplně lehké si vybrat. Já měl představu o zlaté barvě hodinek s větším ciferníkem. Cenově jsem si představoval hodinky do 5 tisíc korun. Vybral jsem hodiny značky Diesel Mega  ..... VYMAZANÝ ODKAZ NA PRODEJNU DIESEL .....

Odesláno

Mecoune, pokud sis nevšiml, tak tohle je vlákno o zlatých hodinkách, ne o sr-čkách jako je Diesel a podobně. Pevně věřím, že ten odkaz v Tvém vlákně nebyl pokusem o reklamu.

Odesláno

Jo jó, hodinky ze zlata, vintage a HH, versus "zlatobarevné" přerostlé podšálky do 5k... stačí si ty tři Mečounovy příspěvky na fóru vyfilrovat a člověk by skoro nevěřil, že tohle byl omyl  ;)

Mě jenom zajímá, jestli tihle lidi mají všechny ostatní opravdu za takový idioty.

Odesláno

Ale jo. To je opravdu omyl, velký omyl. Na vojně v Hranicích na Moravě jsem zjistil, že "zlaté" výložky z eloxovaného hliníku se evidují na skladě jako "zlatové". Ale tento výraz se v civilu asi neuplatní...

Odesláno
  V 28. 2. 2020 v 11:34, Bert napsal:

Mecoune, pokud sis nevšiml, tak tohle je vlákno o zlatých hodinkách, ne o sr-čkách jako je Diesel a podobně. Pevně věřím, že ten odkaz v Tvém vlákně nebyl pokusem o reklamu.

Ty jsou ale ECHT GOLD Berte :-) 

Odesláno

Knoflík zlatový a hvězdička zlatová je v seznamu výstrojních součástek doteď...ale za těch 10 let co tohle vlákno spalo tady přibylo hodně zlatých hodinek, alespoň je tedy častěji vidíme v inzerci. Bylo by super, kdyby sem ,,zlaťáci´´ dávali fotky :photo:...ty zlaté Day-Date 118238 v inzerci jsou kulervoucí.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...