papun Odesláno 16. února Nahlásit Odesláno 16. února před 2 hodinami, Jeronimo napsal: 417 Edelstahl 39ky? A co na ně říkáš?
Jeronimo Odesláno 16. února Nahlásit Odesláno 16. února před 4 minutami, papun napsal: 39ky? A co na ně říkáš? Jojo. Dnes jsem je měl možnost dát při focení na ruku. První dojem super. Na druhý by mohly být malinko nižší. Oyster je bezva, koncovky mají samo vyhazovací stěžejky, spona ujde. Na bund strapu bych je nemohl dát na ruku vůbec.
papun Odesláno 16. února Nahlásit Odesláno 16. února Jsou vyšší, ale tak nějak celkově vyvážené. Na bund strapu byly brutálně pohodlné, ale připádám si s tím jako dědek, takže ještě ne. Takže nosím bez podložky a spokojenost veliká.
Greenhornik Odesláno 20. března Nahlásit Odesláno 20. března Dlouho jsem je neměl na ruce, ale teď to zas napravím, protože jsou parádní a sedí k mýmu metaláckýmu stylu Zvlášť v kombinaci s masivním bund strapem od @zrno 2 2
Ivanhoe34 Odesláno 22. května Nahlásit Odesláno 22. května Ako vidim nie som tu sam s modrymi Preventormi ... ja tie hodinky zboznujem od prvej chvile... identita znacky, inovativna ocel, klasicka sellita (ziadne 70h experimenty), vyborny naramok, dokonale rozmery (strap monster ), uzasna modra... tak uz sa tesim ako spolu prejdeme casom... 3 1
Ivanhoe34 Odesláno sobota v 21:34 Nahlásit Odesláno sobota v 21:34 ten pocit ked uverejnim fotku svojich hodiniek vo svojom aute na watchuseek v tematickom vlakne a par dni na to aj takto... tesim sa, vobec mi nevadi ze si ju zobrali, len nech tie hodinky idu do sveta, su vazne uzasne... 2
Ivanhoe34 Odesláno sobota v 21:40 Nahlásit Odesláno sobota v 21:40 ... a prezdielal to aj master watchmaker hanhartu na svojom insta... to su veci, made my day (and night ) 1
papun Odesláno včera v 07:24 Nahlásit Odesláno včera v 07:24 Asi hustej kontent a teď si kámo ten influencer . To bude tím, že máš fakt hezké hodinky. Dobrá práce. 1
Ivanhoe34 Odesláno před 21 hodinami Nahlásit Odesláno před 21 hodinami před 5 hodinami, papun napsal: Asi hustej kontent a teď si kámo ten influencer . To bude tím, že máš fakt hezké hodinky. Dobrá práce. Dakujem, mne sa velmi pacia a sadli mi vsetkym cim len mohli... radost fotit a uzivat ich...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se