323GT Odesláno 27. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2021 Pěkné, pěkné. Ono u Hanhartu vlastně není nic, co by se mi nějakým způsobem nelíbilo. Ale jeden zástupce stačí... Tak ať dělají radost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 27. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2021 Tak tak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
whitley Odesláno 27. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2021 I pro otočnou lunetu se hned našlo využití... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
whitley Odesláno 25. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2021 Zkouším NATO, i když si neumím představit, že hodinky vystavím sportovním aktivitám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 25. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2021 Jen se toho neboj, ony neco vydrzi. Nato dobry, ja ho mam ze vsech moznych druhu remenu asi nejradsi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
whitley Odesláno 26. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2021 Už je mám zpátky na kůži, k běžnému nošení se mi to nelíbilo a fakt ještě nejsem tak otrlý, abych je vzal plavat nebo bruslit, o kole nemluvě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
whitley Odesláno 6. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2021 Ale na turistiku si s nimi samozřejmě troufnu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vanderB. Odesláno 7. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2021 Dneska po očipování jsem použil i chronograf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HondzaX Odesláno 20. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2021 Hanhart dnes uvede novinku! Na svém instagramovem účtu zveřejnil již ve středu upoutávku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
whitley Odesláno 20. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2021 Pioneer Twin Control v modré. Na fotce se na to dívá hezky ale na ruku bych stejně asi zvolil raději klasickou černou variantu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 18. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 18. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2021 Ty jo, na hadre vypadaji prekvapive dobre! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 18. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2021 před 37 minutami, AndyAaron napsal: Ty jo, na hadre vypadaji prekvapive dobre! Moc hezky, jen na Vilajnově ruce jak dámské :-))). Ale fakt je už chvilku okukuju a obdivuju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 18. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2021 (upraveno) Před hodinou, AndyAaron napsal: Ty jo, na hadre vypadaji prekvapive dobre Jo, ja mam Nato hadry rad. Ale bund jim slusi o kousek vic. Kuncaku, maly mi nejsou, to jen tak vypada, pac neumim fotit. Mam jeste o 2mm mensi model a ten sedi snad lip, jak tyhle 417 ES. Upraveno 18. října 2021 uživatelem villain83 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 18. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2021 před 8 minutami, villain83 napsal: Jo, ja mam Nato hadry rad. Ale bund jim slusi o kousek vic. Kuncaku, maly mi nejsou, to jen tak vypada, pac neumim fotit. Mam jeste o 2mm mensi model a ten sedi snad lip, jak tyhle 417 ES. Jo, to je možný. Já se právě docela lekl. Fakt mě to k nim poslední dobou docela táhne a tohle mě vyděsilo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RadekB Odesláno 21. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2021 Tak prvni pocity..... jsou fajne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RadekB Odesláno 21. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 21. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2021 Bez bund strapu jsou takove polovicni. Nahod predkozku, totiz podkozku! Jinak gratulki Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RadekB Odesláno 21. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2021 před 32 minutami, AndyAaron napsal: Bez bund strapu jsou takove polovicni. Nahod predkozku, totiz podkozku! Jinak gratulki Na podkožku nemám zápěstí. Mám teď 17,5 cm. Ale možná ji dám časem ještě šanci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 21. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2021 Ale jo, da se. Ja mam zapesti 17cm a cajk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se