Messiah Odesláno 10. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2009 Zdravim samci ;-), jako obvykle jsem zešílel a rozhodl se pro hodinky které jsem neviděl na živo a vzhledem k omylu jmenem Hamilton below zero bych si kýžený model rád prohlédl v realu. Proto dotaz nemá je někdo nebo neví někdo o někom kdo je má a nestyděl by se mi to ukazat?
Návštěvník YPO Odesláno 11. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2009 nevím jestli ti nějak pomůže tohle vlákno - There are only two kinds of people in the world, the ones that wear Sinn U1, and ones that don't. pár fotek
emte Odesláno 11. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2009 nevím jestli ti nějak pomůže tohle vlákno - There are only two kinds of people in the world, the ones that wear Sinn U1, and ones that don't. pár fotek Ty asi stale nie si rozhodnuty, ze tie svoje chces predat.
emte Odesláno 11. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2009 (upraveno) Zdravim samci ;-), jako obvykle jsem zešílel a rozhodl se pro hodinky které jsem neviděl na živo a vzhledem k omylu jmenem Hamilton below zero bych si kýžený model rád prohlédl v realu. Proto dotaz nemá je někdo nebo neví někdo o někom kdo je má a nestyděl by se mi to ukazat? MESSIAH: Ma ich tu clen sved02 http://forum.chronomag.cz/index.php?showto...15145&hl=U1 Nestihol som edit predchadzajuceho pripspevku :/ Upraveno 11. listopadu 2009 uživatelem emte
Messiah Odesláno 11. listopadu 2009 Autor Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2009 MESSIAH: Ma ich tu clen sved02 http://forum.chronomag.cz/index.php?showto...15145&hl=U1 Nestihol som edit predchadzajuceho pripspevku :/ Tomu už jsem psal neozyva se :-) a rok se uz nelognul ...
Messiah Odesláno 11. listopadu 2009 Autor Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2009 (upraveno) Asi neodolám :-D Upraveno 11. listopadu 2009 uživatelem Messiah
Hasňa Odesláno 11. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2009 Myslim, ze ano, ale radsi se jeste zeptam, maji U1 vnejsi AR?
Návštěvník YPO Odesláno 11. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2009 Myslim, ze ano, ale radsi se jeste zeptam, maji U1 vnejsi AR? no jo mají, ale stačí nebýt líný a podívat se na stránky sinn
Messiah Odesláno 11. listopadu 2009 Autor Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2009 no jo mají, ale stačí nebýt líný a podívat se na stránky sinn Kdyby nemel vnejsi AR tak je nechci od jisty doby me vsechny hodinky bez vnejsiho ar prijdou laciny :-p asi jsem fouňa
bandicoot Odesláno 11. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2009 já bych měl strach, že mě časem omrzí to mávátko a ty dva nanuky na špejli
Messiah Odesláno 11. listopadu 2009 Autor Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2009 já bych měl strach, že mě časem omrzí to mávátko a ty dva nanuky na špejli Přesně to je to co mě jediné nahlodává :-D rucky se mi vice libi u U2 ale tam me zas nebavi to GMT a cena... Nerad bych dopadnul jak s BelowZero to byla velka chyba nerad bych opakoval :-). Kazdopadne majitele techto hodinek se povazuji za jiste polobohy neco me laka stat ce taky clenem teamu
Návštěvník YPO Odesláno 11. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2009 Přesně to je to co mě jediné nahlodává :-D rucky se mi vice libi u U2 ale tam me zas nebavi to GMT a cena... Nerad bych dopadnul jak s BelowZero to byla velka chyba nerad bych opakoval :-). Kazdopadne majitele techto hodinek se povazuji za jiste polobohy neco me laka stat ce taky clenem teamu máš pravdu v jedné věci - pokud máš hromádku peněz a hodláš to utratit za hodinky tak jakékoli sinn je správná volba a Zero do toho nemá smysl plést - to je úlet, který hamilton už snad nikdy opakovat nebude x ty ručky na U1 jsou skvělý a podtrhují look celých hodinek = hodinky do nepohody - další, možná nicotná výhoda U1 je, že je nemusíš posílat na servis do NSR (nemají žádné vyfikundace hodné zásahu výrobce)
Baker Odesláno 11. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2009 On do nich Messiah stejne pujde, jen ceka, ze mu to rozmluvite JDI DO TOHO!
Hasňa Odesláno 11. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2009 YPO: To sice pravda staci, ale ja liny jsem a na tomhle foru by se jen tezko hledal dotaz, ktery nejde najit nekde na netu. Takze jeste par ode mne se tady jiste ztrati. Tak jsem se tedy zeptal, protoze potencialni kupec to ma jiste nastudovane se vsemi detaily. A na poucovani tohohle typu mam mati ucitelku. Jinak diky za informaci a samo nic ve zlym.
Hasňa Odesláno 11. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2009 (upraveno) Messiah: Aha, tak to nejsou hodinky pro mne. Obzvlaste v pripade tak velkeho sklicka bych s vnejsim AR nedelal nic jineho, nez ze bych hledal skrabance, nebo lestil otisky prstu na te AR vrstve. Je to zvlastni. Hlavne ze ocel kali v ledu a vzhled udelaji prisne utilitariansky, ale na safir, ktery tam je proto, aby sklicko nebylo za chvili poskrabane, prsknou mekky a skrabajici se AR nastrik. U metrosexualnich Seamasteru me to uz ani neprekvapuje, ale u techto tool-watch, jak je Sinn prezentuje, je to humorne. Btw, vsechny Rolady Ti taky pripadaji "laciny"? :-) Upraveno 11. listopadu 2009 uživatelem Hasňa
Messiah Odesláno 11. listopadu 2009 Autor Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2009 On do nich Messiah stejne pujde, jen ceka, ze mu to rozmluvite JDI DO TOHO! asi to tak vážně dopadne...
Peta-Biker Odesláno 11. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2009 (upraveno) Hasňa, on ten AR je vnitřní, takže tak a klasické Seamastery taky nemají vnější AR, jen vnitřní. Takže u těchto SINNŮ žádné nebezpečí ošoupání AR nehrozí Upraveno 11. listopadu 2009 uživatelem Peta-Biker
Heky Odesláno 11. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2009 Hasňa, on ten AR je vnitřní, takže tak a klasické Seamastery taky nemají vnější AR, jen vnitřní. Takže u těchto SINNŮ žádné nebezpečí ošoupání AR nehrozí Možná se pletu, ale nemají U1 ten antireflex z obou stran safíru?
Baker Odesláno 11. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2009 skrabajici se AR nastrik. Kolik jsi prosim videl poskrabanych AR uprav ? Ono to tak jednochuche poskrabat to zase neni.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se