Návštěvník YPO Odesláno 12. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2009 Ani jedno. Nikdy bych si hodinky s vnejsim AR nekoupil. :-) přesně to jsem si myslel - plácaš tady bludy bez osobních zkušeností
Návštěvník Snow Odesláno 12. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2009 .............kde se daji dobre koupit Doxy? Můžeš je koupit přímo z jejich stránek. Klik Doxy jsem měl a nebyl jsem zrovna dvakrát šťastný.
bandicoot Odesláno 12. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2009 Hele Hasňo, ber to jen jako takovej fór, ale lehce mi to připomíná diskuze typu: nikdy bych si nekoupil renaulta, protože je to poruchovej žabožrout. Fakt jen fór, samozřejmě chápu princip přenesený zkušenosti, kterým se v tomhle konkrétním bodě řídíš. Jen jestli se trochu neochuzuješ ;-)
skalis Odesláno 12. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2009 YPO, ta fotka olejovejch sinn z boku je skvela. Vypada to, jako natistene na vnitrni strane skla. Nadherny opticky klam a skvela vlastnost pri odecitani pod hladinou.
henker Odesláno 12. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2009 Pro tohle já to tu miluju. Všude v okolním světě se lidi hádaj o Paroubky, Obamy, naftu, Araby, čutálisty, výši nemocenské... ale jen tady se dokáže někdo tak nádherně a vytrvale rafat o odolnosti vnějšího AR na Sinnech, případně Omegách či Béčkách. Nádherný svět, jako bych si na chvíli zaletěl na opuštěný ostrov
bandicoot Odesláno 12. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2009 henker: ale odkazů a referencí tu padlo víc než dali Benda s Řápkovou do svejch diplomek
Hasňa Odesláno 12. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2009 (upraveno) YPO: Kdyby sis precetl, co jsem napsal, a kdybys trochu premyslel, tak bys takovou hloupost nemohl napsat. Snow: Jo, to vim, ale rikal jsem si, ze je treba nekdo kupoval primo v Cesku. Proc jsi nebyl stastny? Co nesedelo? bandicoot: Vidis a nekomu (YPO #61) to bude vsechno malo. Nekdo si na ty horka kamna proste musi za kazdou cenu sahnout sam. Jina metoda uceni, nez prakticka zkouska u nej nema sanci na uspech. Mamince bude donekonecna tvrdit, ze kdyz se nespalila ona, tak placa bludy. To musi byt zvlastni zivot. Urcite se takovy postoj i nejak jmenuje a je legitimni. Ale me na mile vzdaleny. Souslovi "princip přenesený zkušenosti" je docela dobre. Nejsem humanitne vzdelan, takze tyhle obraty neovladam. Upraveno 12. listopadu 2009 uživatelem Hasňa
Návštěvník YPO Odesláno 12. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2009 YPO: Kdyby sis precetl, co jsem napsal, a kdybys trochu premyslel, tak bys takovou hloupost nemohl napsat. Snow: Jo, to vim, ale rikal jsem si, ze je treba nekdo kupoval primo v Cesku. Proc jsi nebyl stastny? Co nesedelo? WUS pro mě není bible - je to stejně zařízlý fórum jako chronomag a pokud o něčem vím prd tak si to nejdřív vyzkouším a potom můžu něco hlásat - prostě jedna paní povídala není nic pro mne obzvlášť v Čechách
Baker Odesláno 12. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2009 Vidis a nekomu to bude vsechno malo. Nekdo si na ty horka kamna proste musi za kazdou cenu sahnout sam. Jina metoda uceni, nez prakticka zkouska u nej nema sanci na uspech. Mamince bude donekonecna tvrdit, ze kdyz se nespalila ona, tak placa bludy. To musi byt zvlastni zivot. Urcite se takovy postoj i nejak jmenuje a je legitimni. Ale me na mile vzdaleny. Souslovi "princip přenesený zkušenosti" je docela dobre. Nejsem humanitne vzdelan, takze tyhle obraty neovladam. Vidim, ze jsi opravdu nevyspely.
Hasňa Odesláno 12. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2009 (upraveno) Baker: No vidim, ze pro chybejici technicke argumenty se diskuze svezla do roviny osobnich utoku a to me nebavi a nemam to zapotrebi, takze na toto tema v tomhle threadu koncim. Jinak jsou U1 velmi pekne hodinky, o tom zadna. Upraveno 12. listopadu 2009 uživatelem Hasňa
Baker Odesláno 12. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2009 Prosim Te precti si prispevek #56, pak #67 proste mas potrebu se dnes pohadat. Ja ne. Zdar.
Hasňa Odesláno 12. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2009 (upraveno) Jo aha. Tak to se omlouvam za nejasnost, to nebylo na Tebe, ale na YPO. Mel jsem to tam v tom povzdechu dat aspon do zavorek. Zeditoval jsem to teda aspon ted, zpetne. Snow: Jeste doplnim pro ilustraci meho dilematu k tem otazkam co jsem Ti napsal vyse, ale tam to uz nejde editovat: http://www.atwoodknives.com/pics/stowadoxa.jpg Upraveno 12. listopadu 2009 uživatelem Hasňa
henker Odesláno 12. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2009 henker: ale odkazů a referencí tu padlo víc než dali Benda s Řápkovou do svejch diplomek což je vysoká laťka - za tu dobu co tu pánové hledali reference na AR by si jinej udělal habilitaci... no nic, tenhle svět sem právě nepatří. Jediná přesvědčivá, ale dost drahá varianta, je koupit si U1 a na srazu je před zraky poroty odrbat kostkovanou lněnou utěrkou na nádobí
bandicoot Odesláno 12. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2009 (upraveno) henker: ani bych neřek drahá varianta: pokud to fakt půjde, tak to bude vlastně dobře, bude to úspěšnej tuning a model se tak stane dostupnej i pro heretiky. Vlastně ať se stane co se stane, bude to správně :-D edit: zase překlepy, já si na tu novou divnou klávesnici nezvyknu Upraveno 12. listopadu 2009 uživatelem bandicoot
marosh Odesláno 12. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2009 (upraveno) Hele kluci, už fakt dost. Začíná mě dost sr..t, že po sobě tady jdou lidi, kterých si vážím. Takže peace, prosím. Budu takový mírotvorce, jako třeba kdo? Napadá mě Lennon, Gándhí, Goebbels... Upraveno 12. listopadu 2009 uživatelem marosh
Návštěvník YPO Odesláno 12. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2009 Jo aha. Tak to se omlouvam za nejasnost, to nebylo na Tebe, ale na YPO. Mel jsem to tam v tom povzdechu dat aspon do zavorek. Zeditoval jsem to zpetne. Jeste doplnim pro ilustraci meho dilematu k tem otazkam co jsem napsal vyse na Snowa, ale tam to uz nejde editovat: http://www.atwoodknives.com/pics/stowadoxa.jpg hele ty experte přes modrý vrstvy můžeš mě ukázat ten příspěvek s osobním útokem ?
bandicoot Odesláno 12. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2009 To je složitý, tady to už neni o AR ale o tý přenesený zkušenosti - zatimco jeden si tenhle princip pochvaluje druhej v tom může vidět princip stáda. Z tohodle neni cesta ven, tohle neni ani na ten dlouhej večer u flašky.
Hasňa Odesláno 12. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2009 (upraveno) YPO: Prispevek 70 muzes smazat. Diky. To byla reakce na Bakera, ktery reagoval na mou 67, ve ktere jsem polemizoval s Tebou, ne s nim. Az zpetne jsem tam doeditoval tu zavorku. Trochu chaos, ale snad tam tu souslednost vidis. Tenhle prispevek muze pak jit samozrejme taky pryc. Upraveno 12. listopadu 2009 uživatelem Hasňa
Peta-Biker Odesláno 12. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2009 (upraveno) Jednotka KFOR je tady, tak toho, pánové, nechejte Jo, YPO, rozkazem to smaž, jak nařizuje soudruh Hasňa, jistě nemáš nic jiného na práci :D Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 12. listopadu 2009 uživatelem Peta-Biker
Návštěvník Snow Odesláno 12. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2009 Jednotka KFOR je tady, tak toho, pánové, nechejte Hele, Ty sis ten obrázek, co jsem v Ti v lehké výměně názorů, schoval ?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se