maty Odesláno 11. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2009 (upraveno) Ahoj chronomanici, po uspesnem ukonceni doktorskeho studia (ne v Plzni ) jsem si chtel koupit svoje prvni poradny hodinky. Vzdycky se mi libily Aquatimery od IWC, ale na vintage radu nejak nebylo a tak jsem mel dilema mezi "starsim" kouskem od xxxfazeraxxx, ktere se mi fakt moc libi, a nebo fungl nove z rady 2009. Na ty taky nakonec prislo a tak jsem si je dnes prinesl domu. Jeste se mi klepou ruce, a tak to na moc velkou recenzi nevidim, snad neco pripisu o vikendu. Ted bych si dovolil snad jen par fotek: Upraveno 11. listopadu 2009 uživatelem maty
romco Odesláno 11. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2009 k tomuto kusku ti musim gratulovat, su perfektne...
Heky Odesláno 11. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2009 Gratuluju ti k obojímu! K IWC samozřejmě trochu víc... Můžu se zeptat, kde jsi je kupoval? Jestli to samozřejmě není tajemství
Hasňa Odesláno 11. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2009 (upraveno) Do haje! Bomba! Zrovna dneska jsem cely den na chatu hucel do Maroshe a resil, jestli do nich jit, nebo radsi do jinych. Nahoda jak cyp. Strasne moc se mi libi. Na kaucuku jsou snad jeste hezci. Bohuzel pro me maji vnejsi AR. Jinak tyto hodinky nemaji jinou chybu. Gratuluji k obojimu. Malem jsme byli dva doktori (ja teda ne mediciny, ale ty, soude podle prace, asi taky ne) s presne stejnyma hodinkama na tomto foru. Nakonec se k tobe asi nepridam. Asi. Nikdy nerikej nikdy, ze ano. Upraveno 11. listopadu 2009 uživatelem Hasňa
stando Odesláno 12. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2009 Osobne sa mi viac paci starsia modelova rada s vnutornou lunetou,ale na to se vys...r Prajem vela peknych zazitkov s AQUATIMER na ruke
Vit Odesláno 12. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2009 Také gratuluju k obojímu. Dobrá volba!
bandicoot Odesláno 12. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2009 hele to je super jak všeru vypadá ta luneta zubatá a v reálu je decentní - takovej Dr.Jekyll & Mr.Hyde
Skipi Odesláno 12. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2009 Taky ti gratuluji, k doktorátu trochu více Jen nevím, proč teďka na tolik diversek dávají leštěné prostřední články. Zvláště mě to vadí u nových submarinerů, ke kterým se doufám jednou dopracuju.
Baker Odesláno 12. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2009 Pekny kousek, nemas nahodou fotku na ruce ?
Vit Odesláno 12. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2009 Ještě mě napadá, že tak hezkou vazbu (popis na deskách) jsem ještě neviděl. To písmo je vystouplé? Kde to dělají a za kolik? (pokud to není tajné)
Henry Odesláno 12. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2009 Paráda. Pěkný kousek. Já si hodinky ještě nikdy nekoupil Všechny co mám jsou rodinné dědictví. A k promoci jsem dostal zlaté kapesní švýcary po pradědovi
XXXfazerXXX Odesláno 12. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2009 Gratulace k tyhle paradicce.IWC na vlastni oci ,jsou vzdy o milion procent hezci a proto se tvoji klepacce nedivim
Messiah Odesláno 12. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2009 Trochu ve mě tvarem pouzdra a články tahu evokují seiko samurai ale jinak krása je to přece IWC!
Gilius Odesláno 12. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2009 Ty Fazerovi se mi líběj víc...ale já tomu nerozumím Ať Ti slouží.......
stando Odesláno 12. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2009 Jen nevím, proč teďka na tolik diversek dávají leštěné prostřední články. Zvláště mě to vadí u nových submarinerů, ke kterým se doufám jednou dopracuju. ...ja si osobne myslim,ze poriadne diversky by mali byt na gume
Baker Odesláno 12. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2009 Vit napsal: Ještě mě napadá, že tak hezkou vazbu (popis na deskách) jsem ještě neviděl. To písmo je vystouplé? Kde to dělají a za kolik? (pokud to není tajné) Rekl bych, ze je to klasicka razba.
Vit Odesláno 12. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2009 (upraveno) Baker napsal: Rekl bych, ze je to klasicka razba. Myslíš do hloubky? A použití oranžové namísto zlaté (střírné) klasiky? Děkuju za info, vím, že tisku rozimíš. EDIT: připomíná mi to tu fotku Panerai (někde tu je), u které se hádalo, zda luminiscenční barva vystupuje Upraveno 12. listopadu 2009 uživatelem Vit
maty Odesláno 12. listopadu 2009 Autor Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2009 Citovat Můžu se zeptat, kde jsi je kupoval? U Dusaka, dostal jsem pomerne prijemnou slevu. Zjistoval jsem si i ceny ve Wempe (Drazdany, Viden) a ve Schaffhausenu, ale moc bych neusetril. USA & Dubaj je daleko. Citovat Pekny kousek, nemas nahodou fotku na ruce ? Mam:) Citovat Ještě mě napadá, že tak hezkou vazbu (popis na deskách) jsem ještě neviděl. To písmo je vystouplé? Kde to dělají a za kolik? (pokud to není tajné) Ne, je to normalni razba. Na lakovanych deskach, i kdyz platene jsou o neco lepsi, tak jsem je nejak nestacil sehnat. Nelibi se mi klasika stribrny/zlaty napisy + cerny/modry desky, takze je to jiny jen barvama.
Hasňa Odesláno 12. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2009 No proste bomba. Libi se mi vice, nez stary model. Jeste si to necham projit hlavou.
Messiah Odesláno 12. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2009 Hasňa napsal: No proste bomba. Libi se mi vice, nez stary model. Jeste si to necham projit hlavou. Kup si ten stary model a ar doporucuju odlestit trikem :D:D
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se