Přejít na obsah

PROFI SEKCE 2

Návštěvník Ondra

Doporučené příspěvky

Odesláno
Kubson: Nojo, je to blbý, třeba to bude v tom novým fóru jinak.

Yvaine: To myslíš mě, s tím neustálým napadáním? Kde tě teda neustále napadám - to je třeba dvakrát, nebo spíš třikrát a víc, ne? O vstup do profi sekce jsem tě ale skutečně požádal já - sorry ale nemůžu za to, v co se to pak zvrtlo. Ale jinak nezlob se ale zrovna tvoje působení na Chronomagu nevypadá jako jic jinýho, než co jsem napsal.

Myslím YPA.

Moje působení? Ehm jako málo píšu "jůů ty jsi ale dobrej ty jsou krásný" a mám hodně prodejů? Tak to bych rád viděl srovnání s ostatnímy členy... Osobně si to nemyslím.

Jde tu jen o YPA a jeho fanatismus a vaši snahu mu vyhovět..o nic jiného.

• Odpovědi 86
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď
Návštěvník YPO?
Odesláno
Myslím YPA.

Moje působení? Ehm jako málo píšu "jůů ty jsi ale dobrej ty jsou krásný" a mám hodně prodejů? Tak to bych rád viděl srovnání s ostatnímy členy... Osobně si to nemyslím.

Jde tu jen o YPA a jeho fanatismus a vaši snahu mu vyhovět..o nic jiného.

jenom pro informaci - já jsem tady sám za sebe a kopu sám za sebe - jestli má někdo stejný názor jako já, tak jsem samozřejmě potěšen x nejsem tu aspoň v tvých očích jediný trouba,hovado a fanatik

Odesláno

Dobře to napsal New Milis " podle mého názoru by Chronomag, ani v "profi" sekci, asi neměl fungovat jako podhoubí překupníčků, kteří koupěj něco na e-bay a tady to za tejden střílej s usmolenejma dvouma stovkama zisku. " a takhle mi to připadá po shlédnutí Yvaine prodejů,které jsem tu včera nebo kdy zaregistroval.Tohle je můj názor.

Odesláno
Myslíš že bys mě mohl přestat neustále napadat. Nevím proč bych tu nemohl prodat něco co jsem si koupil a už to nechci.

Nedostatky ve zdejších pravidlech nejsou mojí chybou, a nemůžu je ani změnit.

Do profi jsem byl natlačen díky tobě, nechtěl jsem to. Necítím se jako profi prodejce ať už je tím míněno cokoli.

Navíc Profi zde skutečně znamená jen 200kč a nemožnost psát do běžného prodeje.

Yvaine - už od samého počátku tvého působení na Chronomagu na mne působíš dojmem překupníčka, kterej si tady přeprodejem kdečeho přivydělává na živobytí nebo lepší hodinky. Rozhodně však ne dojmem člověka, kterej si koupil hodinky a okoukaly se mu, tak se jich zbavuje. Což je snadno dohledatelný v historii tvých vláken. Takže za sebe, jako člověka ve výše zmiňovaným sporu nezúčastněného, říkám, že tak tě vnímám já. Je samozřejmě otázkou, kde je hranice mezi občasným prodejem směřujícím k lepším hodinkám a kšeftařením z pozice štiky pasoucí se v chovném rybníku. A taky kdo tu hranici má právo určovat. V reakci na tvůj poslední post, který cituji, ale musím napsat tento (jediný) příspěvek a říct, že tebe vnímám jako tu štiku co se sem přišla napást. A chápu, že se objevily snahy udržet toto fórum na přátelské úrovni gentlemanů hrajících si s hodinkami. Od kšeftaření je tu prostě Aukro a další servery primárně k tomu určený.

Odesláno

A kdo bude posuzovat, jestli je tyden malo, nebo je malo rok, nebo mesic a jestli dve stovky jsou "usmolene" a dva tisice uz usmolene nejsou, nebo za sto korun rozdilu se bude primo strilet? Nebo si pozveme EU, at nam navrhne nejake regulace, predpisy a devinici usmolenosti? Humus. Je to svobodne prodejni vlakno? Je. Splnil prodejce podminky? Splnil, jinak by tam ten inzerat nemohl zadat. Lze o svem produkty? Pokud ano, ban, pokud ne, hovno vam po tom, co a za kolik prodava. Pokud se vam nelibi situace, zmente ji na urovni pravidel: prodavat cokoliv je mozno az od 1000 neprodejnich prispevku nahoru, profi status za 10000 zlatych, povolene znacky PP, AP, GO, Lange. Nehlede k tomu, ze jsem tady narazil uz na x lidi, kteri to s e-bay neumi, anglicky taky neumi a tyhle cinske smejdy by si treba radi koupili. Je to samozrejme vyhozeni penez z okna, ale je to ciste jejich vec. Uz ze vsech anket o zastoupeni znacek je jasne, ze tohle forum je prevazne obydleno napodobeninami znamejsich kousku, samy Steinhart, Archimede, Alpha. Je to proste forum holoprdelniku, sebe mezi ne pocitam, s par vyjimkama. Pokud to nekoho pohorsuje, muze orodovat u moderatoru, aby byl prodej zrusen uplne. Vsechny kritiky tohoto diskutovaneho prodeje, pokud prodejce o produktu nelhal, jsou verejna onanie a neodolatelna snaha ukazat se jako garant a strazce nejake vyssi moralky. Humus podruhe. A mluvit o gentlemanske urovni fora v souvislosti treba s vystupovanim YPO v posledni dobe, je taky docela eufemismus. Je to spise prani otcem myslenky. Hovada pana Yvaineho jsou samozrejme taky humus. Po treti.

Návštěvník YPO?
Odesláno
A kdo bude posuzovat, jestli je tyden malo, nebo je malo rok, nebo mesic a jestli dve stovky jsou "usmolene" a dva tisice uz usmolene nejsou, nebo za sto korun rozdilu se bude primo strilet? Nebo si pozveme EU, at nam navrhne nejake regulace, predpisy a devinici usmolenosti? Humus. Je to svobodne prodejni vlakno? Je. Splnil prodejce podminky? Splnil, jinak by tam ten inzerat nemohl zadat. Lze o svem produkty? Pokud ano, ban, pokud ne, hovno vam po tom, co a za kolik prodava. Pokud se vam nelibi situace, zmente ji na urovni pravidel: prodavat cokoliv je mozno az od 1000 neprodejnich prispevku nahoru, profi status za 10000 zlatych, povolene znacky PP, AP, GO, Lange. Nehlede k tomu, ze jsem tady narazil uz na x lidi, kteri to s e-bay neumi, anglicky taky neumi a tyhle cinske smejdy by si treba radi koupili. Je to samozrejme vyhozeni penez z okna, ale je to ciste jejich vec. Uz ze vsech anket o zastoupeni znacek je jasne, ze tohle forum je prevazne obydleno napodobeninami znamejsich kousku, samy Steinhart, Archimede, Alpha. Je to proste forum holoprdelniku, sebe mezi ne pocitam, s par vyjimkama. Pokud to nekoho pohorsuje, muze orodovat u moderatoru, aby byl prodej zrusen uplne. Vsechny kritiky tohoto diskutovaneho prodeje, pokud prodejce o produktu nelhal, jsou verejna onanie a neodolatelna snaha ukazat se jako garant a strazce nejake vyssi moralky. Humus podruhe.

hele ty onanisto co ti zní lépe v tvých uších

"Manuální nátah unitas 6497 (rezerva nátahu 48 hodin)" - to najdeš na aukru (pro hejly)

"čínský unitas" - to najdeš na chronomagu

já osobně bych si od takovéhle-ho prodejce nekoupil ani kiwi, protože by to byly brambory

definitivně končím s diskuzí na toto téma a doufám, že až sem zavítá guru fóra tak s tím něco udělá

Odesláno
A kdo bude posuzovat, jestli je tyden malo, nebo je malo rok, nebo mesic a jestli dve stovky jsou "usmolene" a dva tisice uz usmolene nejsou, nebo za sto korun rozdilu se bude primo strilet? Nebo si pozveme EU, at nam navrhne nejake regulace, predpisy a devinici usmolenosti? Humus. Je to svobodne prodejni vlakno? Je. Splnil prodejce podminky? Splnil, jinak by tam ten inzerat nemohl zadat. Lze o svem produkty? Pokud ano, ban, pokud ne, hovno vam po tom, co a za kolik prodava. Pokud se vam nelibi situace, zmente ji na urovni pravidel: prodavat cokoliv je mozno az od 1000 neprodejnich prispevku nahoru, profi status za 10000 zlatych, povolene znacky PP, AP, GO, Lange. Nehlede k tomu, ze jsem tady narazil uz na x lidi, kteri to s e-bay neumi, anglicky taky neumi a tyhle cinske smejdy by si treba radi koupili. Je to samozrejme vyhozeni penez z okna, ale je to ciste jejich vec. Uz ze vsech anket o zastoupeni znacek je jasne, ze tohle forum je prevazne obydleno napodobeninami znamejsich kousku, samy Steinhart, Archimede, Alpha. Je to proste forum holoprdelniku, sebe mezi ne pocitam, s par vyjimkama. Pokud to nekoho pohorsuje, muze orodovat u moderatoru, aby byl prodej zrusen uplne. Vsechny kritiky tohoto diskutovaneho prodeje, pokud prodejce o produktu nelhal, jsou verejna onanie a neodolatelna snaha ukazat se jako garant a strazce nejake vyssi moralky. Humus podruhe.

Za mě,anglicky neumím,Ebay taky nezvládám,(nákup za pomoci některých členů)čínske hodinky si nekoupím.Moc slovíčkaříš,ať si Yvaine prodává co chce,já psal jen jak se mi Yvaine zde na foru jeví,nic víc nic míň.

Odesláno

Tych problemov v predajnych vlaknach je viac, nielen v profi sekcii. Je to tym, ze su tu rovni a rovnejsi, ale aj nastavenim pravidiel tak, ako su.

Odesláno

Nevím chlapi... není to tak jednoduchy, jak si asi myslíte. Na jedný straně je každej z nás svobodná osoba s vlastní vůlí, smyslem, schopností se svobodně rozhodnout co udělám a nést za to patřičný důsledky. Na druhý straně, komu by se líbilo brodit se v prodejním vlákně po kolena ve sračkách. Na to je fakt aukro a podobný šmelinářský servery. Je pravda, že tento prostor je trochu vo něčem jiným a zaprasit ho tunama sraček, by bylo škoda. Nemůžu ale subjektivně prohlásit, že todle a todle je padělek, šmejd, sračka (sorry Ypo). To mě zavání bolševickejma výtvarnejma komisema, co rozhodovaly vo tom co je umění a co není. Proto si myslím, že je potřeba jednoduchej regulační mechanismus, co by vyfiltroval takovou tu případnou pouliční lůzu v profi sekci. Napadá mě třeba ta záruka, nebo vlastní eshop...atd. Prostě, když jsem v profi sekcí, tak jsem kurva profík...a ne nějakej chytrák, co si k nabidovanejm srágorám přihodí pár šušňů a tady to pak střílí...nebo ne? To, že někdo chce prodat svoje hodinky a nemá těch pade postů, tak furt může někoho požádat, aby to tady prodal za něj a ne se zaregistrovat jako profi. To je tak trochu na palici, Pak vznikaj takový tydle nesmyslný debaty a hony na čarodějnice. Tak a konec...

Odesláno

No, moderatorum to v kazdem pripade nezavidim. Najit spravnou rovnovahu neni jednoduche, o tom zadna. Pokud to chceme mit, jako prodejni vlakno pro mistni, vetrem, nekonecnyma debatama a mnoha posty oslehane tvare, tak zvednuti minima postu na nejake vyssi cislo by mohlo fungovat. To se podomnim prodejcum uz nebude chtit na rychlo nahonit a daji to radeji na aukro, nebo pozadaji nekoho mistniho a pak to na sebe bere ten mistni. Ale jak rikam, genialni recept na to nemam. Ovsem pokud jsou pravidla nastavena tak jak jsou a prodejce je neporusil, je nemistne ho tady perovat, hodnotit kvalitu/nekvalitu jeho zbozi, analyzovat a hodnotit jeho pohnutky k prodeji a mazat mu prodejni posty.

Návštěvník YPO?
Odesláno
Nevím chlapi... není to tak jednoduchy, jak si asi myslíte. Na jedný straně je každej z nás svobodná osoba s vlastní vůlí, smyslem, schopností se svobodně rozhodnout co udělám a nést za to patřičný důsledky. Na druhý straně, komu by se líbilo brodit se v prodejním vlákně po kolena ve sračkách. Na to je fakt aukro a podobný šmelinářský servery. Je pravda, že tento prostor je trochu vo něčem jiným a zaprasit ho tunama sraček, by bylo škoda. Nemůžu ale subjektivně prohlásit, že todle a todle je padělek, šmejd, sračka (sorry Ypo). To mě zavání bolševickejma výtvarnejma komisema, co rozhodovaly vo tom co je umění a co není. Proto si myslím, že je potřeba jednoduchej regulační mechanismus, co by vyfiltroval takovou tu případnou pouliční lůzu v profi sekci. Napadá mě třeba ta záruka, nebo vlastní eshop...atd. Prostě, když jsem v profi sekcí, tak jsem kurva profík...a ne nějakej chytrák, co si k nabidovanejm srágorám přihodí pár šušňů a tady to pak střílí...nebo ne? To, že někdo chce prodat svoje hodinky a nemá těch pade postů, tak furt může někoho požádat, aby to tady prodal za něj a ne se zaregistrovat jako profi. To je tak trochu na palici, Pak vznikaj takový tydle nesmyslný debaty a hony na čarodějnice. Tak a konec...

beru - žádnej papír na to nemám, snažím se řídit zdravým rozum o kterém začínám pochybovat :)

subjektivně si myslím, že tyhle rolexy jsou originál

Odesláno

Když ono to taky neni sranda to zvednout na 500 - je tady spusta dobrejch, poctivejch a fundovanejch fakantiků, který to zdaleka nemaj a asi nikdy mít nebudou.

Jestli by nebylo lepší to nechat plavat v normální sekci a holt budem kupovat podle vlastního uvážení nebo podle toho jak koho známe. Nějaký prodejní vychytávky bych ale neřešil, jsme tu kvůli něčemu jinýmu.

Odesláno
...spusta dobrejch, poctivejch a fundovanejch fakantiků, který...

koukám že přispívání na fórum s dvěma roztahanejma fakanama v zádech plodí zajímavý slova...

svoje holčičky mám samozřejmě moc rád, ale holt to podvědomí... :whistle:

Odesláno

Niekomu tu unika rozdiel medzi patentom a trade markom. Patent sa vztahuje na vyrobok, ci technologiu, no jeho platnost je MAXIMALNE 20 rokov. Takze ohanat sa patentom ochrany korunky z roku 1960 je dost neaktualne.

OP (so sidlom Curacao, Holandske (nizozemske) Antily) vlastni ochrannu znamku (to je to REG. T.M.) iba na TVAR tej ochrany - prikladam obrazok z databazy: 693881.jpg.

No, niekomu staci sublera, aby si dokazal, ze napr. precista fejk nie je, no nadajboh, aby nieco podobne spravil cinan a stalo to 50? - to uz je svinstvo a fejk a nema to pravo existovat... Ako vravim, su rovni a rovnejsi :(

Odesláno

Jaem: máš pravdu, ale argumentuješ jak číňan. Proč vždycky okolo sebe vídam snahu legitimizovat nemorální jednání místo aby se hledaly cesty jak ho potírat... Počínaje staženým filmem, softwérem přes hodinky až po dovozce který se snažej etablovat na trh čísnký auta...

edit: pravopis

edit2: ono totiž neni velkej rozdíl, mezi ochranou korunky jejíž jinej tvar je navíc legitimizován až po užití šupléry a teplákama se čtyřma pruhama

Návštěvník YPO?
Odesláno
Niekomu tu unika rozdiel medzi patentom a trade markom. Patent sa vztahuje na vyrobok, ci technologiu, no jeho platnost je MAXIMALNE 20 rokov. Takze ohanat sa patentom ochrany korunky z roku 1960 je dost neaktualne.

OP (so sidlom Curacao, Holandske (nizozemske) Antily) vlastni ochrannu znamku (to je to REG. T.M.) iba na TVAR tej ochrany - prikladam obrazok z databazy: 693881.jpg.

No, niekomu staci sublera, aby si dokazal, ze napr. precista fejk nie je, no nadajboh, aby nieco podobne spravil cinan a stalo to 50? - to uz je svinstvo a fejk a nema to pravo existovat... Ako vravim, su rovni a rovnejsi :(

alespoň někde jsem NĚKDO :D

CITACE ZE ČLÁNKU NA CHRONOMAGU:

Výroba a prodej plagiátů hodinek (faků) je jednoznačným porušením zákona a v mnoha zemích tvrdě trestáno. K porušení zákona dojde nejčastěji neoprávněným použitím loga nebo názvu originálního výrobce, případně jím vlastněných patentů nebo ochranných známek. V případě Panerai je tedy nutné se vyvarovat použití:

* Loga Panerai

* Názvu Panerai

* Patentové ochrany korunky modelů Luminor, kterou má Panerai registrovanou jako ochrannou známku

Naproti tomu pouzdro, ciferník i ručičky nejsou chráněny žádnými vzory nebo ochrannými známkami. Stručně řečeno ? pokud vyrobím jakékoliv pouzdro a použiju u něj stejnou ochranu korunky, kterou má ve vlastnictví Panerai, dopouštím se neoprávněného použití.

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...