Přejít na obsah

Limitovaná Edice Stowa

safi

Byl by zájem?  

92 hlasů

1. 1. Byl by zájem o takouvouto limitku?

• Zní to zajímav?, limitka by m? zaujala
      60
    • Nemám zájem...
      32

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 123
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď
Odesláno

Zasílám dodatečné informace na základě komunikace s Jörgem:

- minimální počet - 20 hodinek

- při daném rozsahu úprav (pevné dýnko s gravírováním a custom made flat printed dial) bychom se měli vejít úplně bez problémů do ceny +20% (spíše to bude méně)

Design ciferníku včetně volby date/no date bude součástí dlouhodobější diskuze. Ve středu udělám podrobnější hlasování o možné podobě limitky a pak se rozhodne co dále.

Odesláno
  ¨safi napsal:
Zasílám dodatečné informace na základě komunikace s Jörgem:

- minimální počet - 20 hodinek

- při daném rozsahu úprav (pevné dýnko s gravírováním a custom made flat printed dial) bychom se měli vejít úplně bez problémů do ceny +20% (spíše to bude méně)

Design ciferníku včetně volby date/no date bude součástí dlouhodobější diskuze. Ve středu udělám podrobnější hlasování o možné podobě limitky a pak se rozhodne co dále.

safi, az tady budes upresnovat ty udaje, nezapomen se zminit (nebo zjistit) predbezny casovy horizont. jak jsem sledoval vyvoj limitky na WUS, tak mi pripada, ze se to hrozne tahlo... vlastne jeste tahne, dostavaji hodinky postupne, stylem "jedny hodinky denne". a predem diky za snahu - at uz to dopadne jakkoliv.

Odesláno
  little_w napsal:
safi, az tady budes upresnovat ty udaje, nezapomen se zminit (nebo zjistit) predbezny casovy horizont. jak jsem sledoval vyvoj limitky na WUS, tak mi pripada, ze se to hrozne tahlo... vlastne jeste tahne, dostavaji hodinky postupne, stylem "jedny hodinky denne". a predem diky za snahu - at uz to dopadne jakkoliv.

Osobně si dovolím odhadnout, že čas může být trošku problém. Jörg trvá na tom, aby všechny hodinky, které opouští jeho ateliér vždy prošly jeho finální kontrolou. Hodinkám to dodá punc ruční péče.

Osobně očekávám spíše průběh limitky ve stylu WUS - ostatně Jörg má rozdělané i jiné projekty a za chvíli navíc bude BaselWord..

Odesláno

No, mně se nezdaj nijak na pomezí, jsou to pěkně tvrďácký hodinky, jak to mám rád ! Vojt to píše dobře, pouzdro je nekomplikovaný, jednoznačný frčí to s kopce!! Jedinej jejich neduh se mi zdá být ten cirkus, jak je stowa nabízí na webu: je libo červenýzelenýžlutýmodrýrůžový??? .....nedůstojný, to není ani metrosexuální, to už je čistě fotbalistický. Asi důvod to důkladně zvážit.

Takže bych šel nekopromisně za tím tvrďáctvím šedesátých let, co z nich vyzařuje. Ocel, sklo, ocel, masivnější lunetu, svítivost, kontrast, vééliký různobarevný ručky ...... Možná je jenom ciferník málo, chtělo by to faktickou limitku, nešel by třebas nějakej strojek ? manuál? Nomos ? nějaký jiný německý ? Prim ? :D Ta limitka polských kolegů budiž bohužel odstrašující případ .....

Odesláno
  cigi napsal:
...

Možná je jenom ciferník málo, chtělo by to faktickou limitku, nešel by třebas nějakej strojek ? manuál? Nomos ? nějaký jiný německý ? Prim ? :D .....

Viděl bych to podobně. "Opravdová" limitka by podle mne měla být postavena na bázi nějakého "opravdového" kalibru. Jinak je to pořád jen "kosmetika"...

Odesláno

Pak je ovsem, treba rozloucit se s rozpoctem cenikovka+20%. Taky by se mi libil Seatime s historicku grafikou, nerez lunetou a Durowe strojarinou, ale to jsme s cenou nekde jinde. I kdyz kdy, kdyz ne ted? Limitku by mohl Jorg pouzit ke svym marketingovym ucelum pri rozjezdu Durowe. Ale to by asi bylo uz trochu moc stesti najednou.

Odesláno

Ta cena by samozřejmě byla jinde, ale zase by ta limitka měla svoji skutečnou hodnotu. Pořád si totiž myslím, že limitka by měla být výjimečná nejen tím, co je vidět, ale možná především tím, co je uvnitř. Pokud to tedy má být limitka pro "fajnšmekry" a ne pro běžné spotřebitele... Jinak, co se týče ceny, tak vzhledem k Jörgovým dodacím lhůtám by bylo dost času šetřit...

Odesláno

Na druhou stranu, jedna se o sportovni hodinky a potapnickym feelingem a tam ma automat sve velke opodstatneni. Ja bych byl spokojen i s tou etou. Ale kdyby treba Jorg sjednotil povrchny a hodil pouzdro do brusu, jo, to bych se nebrani. Navrhu je vice, moznosti asi mene, zalezi jak dopadnou nasledna hlasovani. Uvidime.

Návštěvník YPO?
Odesláno
  tombed napsal:
"foto" na ruce, mám 17,5cm, řekl bych, v zimě i míň.

taky by si měl napsat, že měříš 2,5 metru a vážíš 120 kilo :) - pánové bacha na délku hodinek, není to pro každého i když to jsou jenom 42

Odesláno
  YPO? napsal:
taky by si měl napsat, že měříš 2,5 metru a vážíš 120 kilo :) - pánové bacha na délku hodinek, není to pro každého i když to jsou jenom 42

Třeba já s nima vypadám jak pytel, jsou fakt dlouhý. Možná to sice není vina jen hodinek...

Odesláno
  lolohh napsal:
Třeba já s nima vypadám jak pytel, jsou fakt dlouhý. Možná to sice není vina jen hodinek...

Ja taky, uz jsem to tady nekde psal, mozna na gume by byly nositelne, ale na kovu ne.

Odesláno
  Baker napsal:
Ja taky, uz jsem to tady nekde psal, mozna na gume by byly nositelne, ale na kovu ne.

Na gumě či kůži jsem je na ruce neměl, ale jsem si takřka jist, že by to mělo být OK.

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...