Přejít na obsah

Marina Militare

Doporučené příspěvky

Návštěvník YPO?
Odesláno
  Jaem napsal:
Ak niekto bude chciet argumentovat pindami o moralnosti, nech si najprv odpovie na otazku, nakolko je OP "ciste" a moralne v prave.

vůči čemu ? - napověz mi, nejspíš mám nějaké díry

• Odpovědi 189
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď
Odesláno
  YPO? napsal:
vůči čemu ? - napověz mi, nejspíš mám nějaké díry

Je dizajn puzdier, ruciciek, cifernikov (napr. california dial) ich povodny?

Je nazov "marina militare" povodny nazov hodiniek, alebo logo objednavatela?

...

Edit. Prave som vyplnil prihlasku na registraciu ochrannej znamky " YPO ", bola volna :) Staci poslat a zaplatit par korun, potom tvoj nick uz nebudes moct pouzivat. Ak tento postup schvalujes u OP, tak ti to urcite nebude vadit u mna :)

Návštěvník YPO?
Odesláno
  Jaem napsal:
Je dizajn puzdier, ruciciek, cifernikov (napr. california dial) ich povodny?

Je nazov "marina militare" povodny nazov hodiniek, alebo logo objednavatela?

...

to jsou dobré otázky

stejné jako bych se zeptal

je Jaem debil ?

je YPO debil ?

znáš odpověď ?

Návštěvník YPO?
Odesláno

sou pěkný Ivane - hlavně si v nich nemej ruce (tady to nikdo neopraví a homage fabrika je daleko)

Návštěvník YPO?
Odesláno
  kibi napsal:
nebo si udelej zkousku vodotesnosti - jako ja na svych MM... :)

zajimave... nema to typicky prtavy automaticky strojek... je to 44 mm? :)

kibi máš pravdu - ty Ivanovo vypadají, že mají heliový ventil

Odesláno
  Ivan Lelák napsal:
Nazdar kucíí :smile_anim:

Tohle přece není žádný hrdinství. :) Nefoť je jenom před akváriem, ale přímo v něm!... I když teď mě napadá, že tento v pravdě signifikantní snímek vlastně dokonale a navíc vizuálně definuje ten skutečný rozdíl mezi MM a Panerai. ;)

Odesláno

A mně se to líbí :thumbsup_anim: Teda ta přestřelka. Z těch marín mně je na blití. Já když fejkoval, tak aspoň dievasem. Ty mydlej svoji produkci, tak jsem měl pro svoji svatokrádež malinký alibi.

Já přemejšlel, co mě to chronomag v souvislosti s touto debatou připomíná. A přišel na to. :) Metropoli... Nevím jakou, ale vím, že ta metropole má svojí čínskou čvtrť. A v té se dějí nekalé věci. A to je vono.... Takže chronomag žije svým metropolitním životem, ctihodní hodnotí rolády a brequety, spořádání občané probírají všední starosti Archimede, fortis, omegy a nevím co dál, nově příchozí a turisté se ptají na cestu.... a vobčas se něco v čínské čtvrti semele. A jsou toho hned plný noviny, a každej to řeší...ctihodní, spořádání se pohoršují, turisté kroutí údivem hlavami a obyvatelé čínské čtvrti se obhajují. A to je správný.

Jen ta čínská čtvrť nesmí ovládnout metropoli. To by pak byl velkej bordel, žádný zákony a ctihodní a spořádaní by se vodstěhovali a turisti by taky přestali jezdit.

Takže za mě. Vobčas nějaký zločin je koření metropole, proč ne. Pokud se to mlít v čínský čvtrti, vobčas se tam kouknu.... ale jinde chci pořádek. A prosím metropolitní policii, aby to vohlídala. Páč kdyby tady byl ten bordel všude, seberu svoje hodinky na vůz, rozloučím se s městem a jedu dál...

Odesláno
  Roman I. napsal:
A mně se to líbí :thumbsup_anim: Teda ta přestřelka. Z těch marín mně je na blití. Já když fejkoval, tak aspoň dievasem. Ty mydlej svoji produkci, tak jsem měl pro svoji svatokrádež malinký alibi.

Já přemejšlel, co mě to chronomag v souvislosti s touto debatou připomíná. A přišel na to. :) Metropoli... Nevím jakou, ale vím, že ta metropole má svojí čínskou čvtrť. A v té se dějí nekalé věci. A to je vono.... Takže chronomag žije svým metropolitním životem, ctihodní hodnotí rolády a brequety, spořádání občané probírají všední starosti Archimede, fortis, omegy a nevím co dál, nově příchozí a turisté se ptají na cestu.... a vobčas se něco v čínské čtvrti semele. A jsou toho hned plný noviny, a každej to řeší...ctihodní, spořádání se pohoršují, turisté kroutí údivem hlavami a obyvatelé čínské čtvrti se obhajují. A to je správný.

Jen ta čínská čtvrť nesmí ovládnout metropoli. To by pak byl velkej bordel, žádný zákony a ctihodní a spořádaní by se vodstěhovali a turisti by taky přestali jezdit.

Takže za mě. Vobčas nějaký zločin je koření metropole, proč ne. Pokud se to mlít v čínský čvtrti, vobčas se tam kouknu.... ale jinde chci pořádek. A prosím metropolitní policii, aby to vohlídala. Páč kdyby tady byl ten bordel všude, seberu svoje hodinky na vůz, rozloučím se s městem a jedu dál...

Palec nahoru.... :thumbsup_anim:

Odesláno
  YPO? napsal:
kibi máš pravdu - ty Ivanovo vypadají, že mají heliový ventil

- tlačítko je na nastavení data

- o vodotěsnosti si nedělám iluze, ruce si v nich nemyju

Návštěvník YPO?
Odesláno
  Ivan Lelák napsal:
- tlačítko je na nastavení data

- o vodotěsnosti si nedělám iluze, ruce si v nich nemyju

aha - to se musí každý den zmáčknout nebo to stačí jenom jednou a jede to samo

Odesláno

Sakra, proč se o těch hodinkách tady tak strašně moc píše? Že by na nich přeci jenom něco bylo? Pamatuji dobře, co bylo v odborných kruzích křiku, když čínská firma Norinco přišla na trh s klonem americké pětačtařicítky Colt 1911. Pak se přišlo na to, že klon má kvalitnější hlaveň než originál a stojí míň než polovičku toho originálu. A najednou si ho lidi začali kupovat, upgradovat originálními doplňky a nikomu už dávno nevadí, že je to čínský klon.

Sorry za OT.

Odesláno
  New Milis napsal:
Tak vida, už jsme jen kousek od tvrzení, že MM je lepší než Panerai. Nečekané rozuzlení! :D :D :D

není lepší, je to oboje úplně stejný, jen OP je o mnoho dražší protože platí Sylvestra Stallona, to je celý

edit: Sly Stallona a YPA :)

Odesláno
  New Milis napsal:
Tak vida, už jsme jen kousek od tvrzení, že MM je lepší než Panerai. Nečekané rozuzlení! :D :D :D

Tak to je síla...mažu do Carollina ať mi vrátí nějaký prachy.... :D

Odesláno
  vito napsal:
Sakra, proč se o těch hodinkách tady tak strašně moc píše? Že by na nich přeci jenom něco bylo? Pamatuji dobře, co bylo v odborných kruzích křiku, když čínská firma Norinco přišla na trh s klonem americké pětačtařicítky Colt 1911. Pak se přišlo na to, že klon má kvalitnější hlaveň než originál a stojí míň než polovičku toho originálu. A najednou si ho lidi začali kupovat, upgradovat originálními doplňky a nikomu už dávno nevadí, že je to čínský klon.

Sorry za OT.

Je na nich jenom to, že se mi líbily. Proč se tady o nich tolik píše nevím, páč na 99% z toho jsem se neptal... :thumbsdown_anim:

Jo - ta fotka před akvárkem - nebudete tomu věřit, ale opravdu to mělo být ironické srovnání těsnosti MM a Panerai...na vodní hrátky mám troje pravé 20 Atm hodinky:-)

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...