Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)
  V 12. 1. 2016 v 16:04, Henatko napsal:

Tak pokračování dcera nám malinko pomohla 2roky starý obrázek byl konečně použit do tetování

Sent from my iPhone using Tapatalk

Hodně se mi to líbí, velmi originální záležitost :-) Smekám....

Upraveno uživatelem filo-boxer
Odesláno

Ano, jestli tedy záda bereme od místa kousek pod gumičkou do trenek a končí kousek nad tričkem. :-)

To jako nesmím :-) ?

V 13. 1. 2016 v 20:01, African napsal:

Ty máš longu kérku přes celá záda?

Odesláno
  V 14. 1. 2016 v 18:27, long napsal:

Ano, jestli tedy záda bereme od místa kousek pod gumičkou do trenek a končí kousek nad tričkem. :-)

To jako nesmím :-) ?

Jako bych se vsadil, když jsme spolu seděli u kafíčka že kérku nemáš, jsi dobrý borec :-)

Odesláno
  V 14. 1. 2016 v 19:03, African napsal:

Jako bych se vsadil, když jsme spolu seděli u kafíčka že kérku nemáš, jsi dobrý borec :-)

Z vlastní zkušenosti,fůra lidí nemá ani páru, že máš kérku a pak jsou překvapení a reakce jsou docela úsměvné ( teda alespoň pro mě ).

Sem tam mi to připadá,že jako by v ten moment ziistili, že máš dvě hlavy  :)

Odesláno
  V 14. 1. 2016 v 19:16, heboš napsal:

Z vlastní zkušenosti,fůra lidí nemá ani páru, že máš kérku a pak jsou překvapení a reakce jsou docela úsměvné ( teda alespoň pro mě ).

Sem tam mi to připadá,že jako by v ten moment ziistili, že máš dvě hlavy :)

Přesně, už mě dost lidí v životě také překvapilo a jelikož tetování vnímám velmi pozitivně, tak zároveň potěšilo :-)

Odesláno
  V 14. 1. 2016 v 19:30, African napsal:

Přesně, už mě dost lidí v životě také překvapilo a jelikož tetování vnímám velmi pozitivně, tak zároveň potěšilo :-)

Kluci sorry ale fotky nebudou.

Vždyť já sem nedávám ani fotky nových hodinek.:-(

• po 5 týdnech...
Odesláno

Zdravím ve spolek, nechci to tu plevelit nemám nic podobného na ukázání. Jen prosím o nasměrování (vlákno, stránky), popřípadě radu (kam zajít). Stručně, dcerce bude 15let a chce tuto parádu. Je ujetá na potkany, tak její představa, obrázek jakoby otisku tlapek s ocáskem. Já souhlasím, ale asi tam max 15cm sakum prdum. Taky jí zlobím, že jí domluvím na každou půlku zadnice tlapky a na záda ocásek a když půjde a bude vrtět zadkem, tak to bude paráda  :lol2:  :lol2:  :lol2:

Odesláno

Ouroboros nějak vybledl, tak mě zejtra čeká obnova. Že bych se nějak extra těšil říct teda nemůžu, ale už je fakt vyblitý tak se nedá nic dělat.

Odesláno
  V 14. 2. 2016 v 12:57, pikec napsal:

Zdravím ve spolek, nechci to tu plevelit nemám nic podobného na ukázání. Jen prosím o nasměrování (vlákno, stránky), popřípadě radu (kam zajít). Stručně, dcerce bude 15let a chce tuto parádu. Je ujetá na potkany, tak její představa, obrázek jakoby otisku tlapek s ocáskem. Já souhlasím, ale asi tam max 15cm sakum prdum. Taky jí zlobím, že jí domluvím na každou půlku zadnice tlapky a na záda ocásek a když půjde a bude vrtět zadkem, tak to bude paráda  :lol2:  :lol2:  :lol2:

Neporadím, ale pokud je jí 14let je nejvyšší čas začít a potkan si myslím že bude to pravé.

Návštěvník tolja
Odesláno (upraveno)

buď jseš ukrutně tolerantní, anebo nemáš rozum - sry

tvl, ve čtrnácti letech  :lol2:

moje dcera by slyšela klasické: dokud tu bydlíš atakdále

edit: asi už jsem starej a zaprděnej

Upraveno uživatelem tolja
Odesláno

Proč ne! Kamarádka si nechala vytetovat hezkou růžičku, ze které ale po dvaceti letech a po dvaceti kilech navíc vyrostl pěkný květák. Když to před lety děti rovněž chytlo, tak jsem ji k nám poval na panáka. Pochlubila se kérkou a byl klid. Děckám je přes dvacet a přízrak květáku stále funguje. Takže pokud chce mít holka z ocásku ocas, lze jen doporučit :) 

Odesláno

Na tetování až v 18 letech, dřív rozhodně ne. Pokud potkana tak něco takového (myslím jen tu krysu, nechtělo se mi to upravovat) na nárt by to nemuselo být špatný

post-32685-0-83561700-1455465063_thumb.jpg

Odesláno

O růžičkách i ostatním jsou to jen zaprděné řečí.

Kdo znáte a nebo jste viděl mého mladého tak první kerku měl někdy, kolem tohoto věku. Kdo ho znáte víte že je zcela normální ,má 2 vysoké školy a dobrou práci !

Myslím si a jsem o tom přesvědčen z praxe, že role otce neni děti omezovat, ale vychovat z dětí slušné lidí preferující nejen rodinné hodnoty a v tom je jistě kerka nebude omezovat. Synovi je 24 let. Až bude vaším dětem také 24 let vzpomeňme si na mně:-) Nebere drogy,nehraje automaty a liběj se mu naštěstí holky.

Mně i mladému dělali první kérky v Tatoo Bohemia v Liberci ( Romana)

Potom Tatoo Uzi

P.s já mám kérek pět,Kuba také pár a pohoda ! Je mi -50 a žádné květáky nejsou.

Až se hecnu hodim to sem ve fotkách!!!

P.s jo a ta patnáctiletá holčička antikoncepci brát může, kouřit taky,panáka taky,ale kerku koukám ne. Ty vole to je přetvářka.:-)))

Odesláno

Jo a fotky pro Afriho ( kdo nevěří ať tam běží)

Každá kérka byla vždy s rozmyslem a moc pro mně znamená.

V prvé příloze je obrázek, který je nyní již ve dvou postavách na celých mých zádech, víc se mi tam  nevešlo. Nyní si stále hrajeme s mraky.

Záda tvoří fakticky Yakuzu a letos se budeme dostávat níž, tedy pod gumičku u trenek. Uf bude to štípat!

Dávám prozatím jen foto vrchní postavy Hanumana včetně komplet vystínovaní a mraků.

post-965-0-42433000-1455468209_thumb.jpg

post-965-0-45939400-1455468241_thumb.jpg

post-965-0-91680400-1455468257_thumb.jpg

post-965-0-75091000-1455468275_thumb.jpg

post-965-0-49420000-1455468513_thumb.jpg

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...