Přejít na obsah

Pochlubte se (tetování)

Doporučené příspěvky

Kluci, už to tady bylo určitě mockrát, ale... líná huba :)

Konečně bych se po letech rád pustil do komplet rukávu a hledám studio/tatéra, Praha a okolí.

Nejlépe někdo schopen kombinovat portrétování s dalšími technikami ? zřejmě to budu spojovat. Ale jisté prozatím není nic.

Grafický návrh (viz. kolega MaxT výše) je hádám samozřejmostí.

Díky!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Uz me to neda abych se nezaptal, nic proti nikomu nemyslim to spatne, zkratka no flame. Dost se v mem okoli a koukam ze i tady dopadlo par dotazu, rozmohlo u chlapu ve strednim veku, 30-40, co nemaj zadnou predchozi zkusenost s tetovanim, rozhodnuti jit rovnou do celyho rukavu. Co vas k tomu vede? Treba pripad z meho okoli, clovek co byl vzdy skoro az militantne proti tetovani najednou nutne potrebuje rukav, tetovani se mu zaclo libit a tak, tam to vidim spis na tlaky od nove neznejsi potetovane polovicky, ale tak i to je duvod, jen me mrzi ze to neprizna, treba se ale pletu. Je to vazne zmena preferenci, nebo to ze to zaclo byt modni? Nebo nejake jine duvody? Fakt me to jen zajima, ja treba zacinal klasicky v teenage letech ?cool? kerkou na rameni a postupne se to pridavalo vic a vic az z toho nakonec ty rukavy jsou a i dalsich par mist a rozhodne nehodlam koncit, ale za me je to takova cesta kdy me bavi to ze se postupne zaplnujou volny mista a proste takovy to i cesta je cil. Nejak nechapu to jako prvni tetovani navalit rovnou rukav. A jeste jednou chlapy vazne no offense nic proti nikomu z vas.

Jinak abych nebyl uplne OT, temer kazdej lepsi tater ted jede na instagramu, staci k tomu sednou a projet a udelat si zakladni prehled. Z meho okoli pozitivni reference klasicky ma hell, pak inkdividiual (exhell fousageovo studio) a charakter tattoo prazska ?pobocka? Davida Klvace z Our future z brna, od nej i neco mam a vybornej a sikovnej tater. Ale urcite je jich v praze tuna

Odkaz ke komentáři

A jinak ja kdyz si nechal udelat prvni tetovani tak duvody byly jasny, chtel sem se vyclenit, nezapadnout do davu a taky se me to libilo, nic hlubokyho, prizemni duvody. A ne kazdy moje tetovani ma nejakej hlubsi smysl, ze nekterejma jsou osobni veci a jsou to takovy pripominky ruznych udalosti no a nektery maj jedinej vyznam a to ten ze se me to proste libi at uz ten obrazek nebo to ze to zapadlo do toho co bylo okolo.

Beru to tak ze je tu castecna anonymita tak by me treba i zajimaly duvody tech potetovanych proc si to nechavaj delat a treba i nejaky dejme tomu vtipny historky, stojici za tou kterou kerkou, fotky davat nemusite :-)

Odkaz ke komentáři

U mě to třeba nebylo "z nuly, na sto". Začínal jsem -- přesně jak sám píšeš -- za teenegerovských let (před 20 lety) tribalem na pravé rameno. Malý ornament. Za pár dní se mi zdál malý, a tak mi mistr tatér ornament zvětšil ; přímo tak, že to dokreslil na ruce. Což se mi tenkrát zdálo strašně "punk", bo jistojistě nikdo to samé neměl. Dneska už se na to dívám s odstupem trochu jinak. Anyway. Další malovánka přišla před 7 lety, na pravé předloktí. Tentokrát motiv, jež jsem si namaloval sám. 

Myšlenka na rukáv ve mě zraje možná 10, možná 15 let. Schvalně jsem to nechával uležet a zrát až tam, kdy si budu (skoro, hodně, stoprocentně) jist, že co si nechám vytvořit dnes, už nebude z nějakého pobláznění, nerozvážnosti nebo snad rozmaru. Anóbrž to bude mít nějakou "myšlenku" s vidinou, že až se za 20 let podívám do zrcadla, nebudu si chtít dát facku. Což se upřímně při pohledu na ten tribal na rameni někdy mám chuť plesknout. Nezaměnit prosím s pocitem litování, nelituju ani jednoho. Jen nad tím (realizací) dneska přemýšlím už jinak.

Tož tak asi.

Nejzásadnější otázka, kromě toho co přesně a od koho, je zda rukáv nechat udělat na pravou ruku, kde mam i obě stávající tetování. Což bylo tak nějak mým cílem, sjednotit všechny malůvky na jednu ruku a mít to pohromadě. Nicméně pravdou jest, že již existující motivy se příliš neslučují s představou právě motivu rukávu, a proto se teď spíše kloním na stranu -- pravou nechat jak je, a rukáv udělat zu-grunt na levačku.

Jenže i to přináší další komplikace, a otázku nakonec nejzásadnější -- jak to bude vypadat s hodinkama na ruce, až budu sekat wristshoty??? Third World Problems.

Upraveno uživatelem Maxel
Odkaz ke komentáři

Uz me to neda abych se nezaptal, nic proti nikomu nemyslim to spatne, zkratka no flame. Dost se v mem okoli a koukam ze i tady dopadlo par dotazu, rozmohlo u chlapu ve strednim veku, 30-40, co nemaj zadnou predchozi zkusenost s tetovanim, rozhodnuti jit rovnou do celyho rukavu. Co vas k tomu vede? Treba pripad z meho okoli, clovek co byl vzdy skoro az militantne proti tetovani najednou nutne potrebuje rukav, tetovani se mu zaclo libit a tak, tam to vidim spis na tlaky od nove neznejsi potetovane polovicky, ale tak i to je duvod, jen me mrzi ze to neprizna, treba se ale pletu. Je to vazne zmena preferenci, nebo to ze to zaclo byt modni? Nebo nejake jine duvody? Fakt me to jen zajima, ja treba zacinal klasicky v teenage letech ?cool? kerkou na rameni a postupne se to pridavalo vic a vic az z toho nakonec ty rukavy jsou a i dalsich par mist a rozhodne nehodlam koncit, ale za me je to takova cesta kdy me bavi to ze se postupne zaplnujou volny mista a proste takovy to i cesta je cil. Nejak nechapu to jako prvni tetovani navalit rovnou rukav. A jeste jednou chlapy vazne no offense nic proti nikomu z vas.

Jinak abych nebyl uplne OT, temer kazdej lepsi tater ted jede na instagramu, staci k tomu sednou a projet a udelat si zakladni prehled. Z meho okoli pozitivni reference klasicky ma hell, pak inkdividiual (exhell fousageovo studio) a charakter tattoo prazska ?pobocka? Davida Klvace z Our future z brna, od nej i neco mam a vybornej a sikovnej tater. Ale urcite je jich v praze tuna

Jedno slovo: Baby!

Odkaz ke komentáři

U mě to třeba nebylo "z nuly, na sto". Začínal .....

Hele pokud mas ucelenej motiv nebo napad seknul bych to na volnou ruku at to nic nenarusuje a na druhou muzes dosmrdlavat mensi motivy :-) A wristhotum to vadit nebude, za me spis naopak, omalovanka na podkladu vypada vetsinou dobre...

Odkaz ke komentáři

Jsem se ted docela pobavil jak nekdo psal ze chce vyniknout z davu tak si dá tetovani :) Sranda...me to přijde ze to je zrovna obracene a ze za chvilku vyniknes z davu prave tim ze to tetovani nemas. Omlouvam se za OT ale musel jsem :)

Odkaz ke komentáři

Dneska si šla paní nechat udělat dárek, co dostala k Vánocům. První malůvka ze tří částí obrazu. Její první kérka. Je nadšená, i když se jí prej při stínování bílou (single jehla či co) zauzlovaly prsty na noze bolestí :).

Byla v Charakteru ve Štěpánský a prej super - čistota, přístup, komunikace. Což můžu potvrdit i já, coby nákupčí poukazu.

Úplně mě to navnadilo si taky nechat něco udělat. Kérky se mi líbí dlouhodobě, akorát jsem pořád neprišel na to, co bych na sebe měl nechat načmárat :).

post-6759-0-91723200-1559133753_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Jsem se ted docela pobavil jak nekdo psal ze chce vyniknout z davu tak si dá tetovani :) Sranda...me to přijde ze to je zrovna obracene a ze za chvilku vyniknes z davu prave tim ze to tetovani nemas. Omlouvam se za OT ale musel jsem :)

Čti pořádně, psal v minulým čase, že "se chtěl vyčlenit". Byly časy, kdy vylézt s kérkou od jakýhokoliv z borců z UZI bylo fakt hustý. Já mam kérku od Béni možná 25 let a v okolí sem byl počmáranej jedinej. Upraveno uživatelem bandicoot
Odkaz ke komentáři

Dneska si šla paní nechat udělat dárek, co dostala k Vánocům. První malůvka ze tří částí obrazu. Její první kérka. Je nadšená, i když se jí prej při stínování bílou (single jehla či co) zauzlovaly prsty na noze bolestí :).

Byla v Charakteru ve Štěpánský a prej super - čistota, přístup, komunikace. Což můžu potvrdit i já, coby nákupčí poukazu.

Úplně mě to navnadilo si taky nechat něco udělat. Kérky se mi líbí dlouhodobě, akorát jsem pořád neprišel na to, co bych na sebe měl nechat načmárat :).

Super! No bila je za odmenu, vetsinou je uz jako posledni barva na vytazeni a uz se cpe do zhuntovany kuze tak boli nejvic a koukam pani tam ty bily ma vic nez dost tak to musela byt chutovka a ne jen tresnicka na zaver :-)

Čti pořádně, psal v minulým čase, že "se chtěl vyčlenit". Byly časy, kdy vylézt s kérkou od jakýhokoliv z borců z UZI bylo fakt hustý. Já mam kérku od Béni možná 25 let a v okolí sem byl počmáranej jedinej.

Tak nejak to bylo, neni to sice 25 let, jen necelejch 20, ale zase jsem vesnickej kluk a v ty dobe sem snad ani neznal nikoho s tetovanim, kdyz sem nepocital souseda kterej mel vlastovku na predlokti jak jinak nez z napravnyho zarizeni...

Upraveno uživatelem Gres
Odkaz ke komentáři

Moc pěkný, povedená práce.

Odkaz ke komentáři

Tetujou se jen pekny lidi. Ty se na to vyser :-))))
Odkaz ke komentáři

Kdybys byl kreten, poradim ti tohle, ale ty ses normalni, tak nevim :) V Brne sem videl borca, co ma na rameni normal logo BMW, to mi pripada este stupidnejsi, nez moje SPZ na prani :D

13129947_1027736597319993_864485733_n.jp

5598310906_53d528e6d7_b.jpg

20180812_WgCwkL7Eq3tGlMt.jpg?w=903&fit=c

Odkaz ke komentáři

Kdybys byl kreten, poradim ti tohle, ale ty ses normalni, tak nevim :) V Brne sem videl borca, co ma na rameni normal logo BMW, to mi pripada este stupidnejsi, nez moje SPZ na prani :D

No jasne, znacek BMW nebo M je prvni, co cloveka napadne, ale je to chujovina. To si radsi vezmu brand tricko nebo bagl :).

Uz se v tom placam od stredy, prosel jsem poctive cely tohle vlakno, a myslim, ze mi to jeste nejakou chvili potrva. Jestli vubec neco bude :).

Odkaz ke komentáři

• po 4 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...