KFL Odesláno 27. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2019 Tak jsem před časem konečně objevil to, co chci. Typově, a vlastně i motivem. K tomu i tatéra, kterej to dělá. Pečlivě jsem si připravil popis motivu a trpělivě čekal, až dotyčnej otevře rezervace na další kvartál. I to se povedlo, prišlo potvrzení z webu, že jsem se dostal do systému. A teď zase čekám, až se umělec milostivě uvolí mi napsat a říct, že mi to udělá. A kdy... Jako tušil jsem, že v týhle branži to chodí trochu jinak. Ale že si tatér na webu definuje, že si mě může a nemusí vybrat, ačkoli stihnu poslat zadání v tom 10minutovým časovym okně, který má na webu otevřený, a že mi může, ale vůbec nemusí napsat, když se mu nebude chtít, takže já nebudu tušit, zda a proč si mě třeba nevybral, to už mi hlava moc nebere. Jsem z toho takovej trochu zklamanej. Na instagramu psal, že rezervace zavřel po 10 minutách a 100 lidech. A že snad všechny vyřídí během pár dní. Dneska je to tejden, a furt nic. Tak pořád čekám . Nic, jen takovej povzdech... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 27. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2019 Tak jsem před časem konečně objevil to, co chci. Typově, a vlastně i motivem. K tomu i tatéra, kterej to dělá. Pečlivě jsem si připravil popis motivu a trpělivě čekal, až dotyčnej otevře rezervace na další kvartál. I to se povedlo, prišlo potvrzení z webu, že jsem se dostal do systému. A teď zase čekám, až se umělec milostivě uvolí mi napsat a říct, že mi to udělá. A kdy... Jako tušil jsem, že v týhle branži to chodí trochu jinak. Ale že si tatér na webu definuje, že si mě může a nemusí vybrat, ačkoli stihnu poslat zadání v tom 10minutovým časovym okně, který má na webu otevřený, a že mi může, ale vůbec nemusí napsat, když se mu nebude chtít, takže já nebudu tušit, zda a proč si mě třeba nevybral, to už mi hlava moc nebere. Jsem z toho takovej trochu zklamanej. Na instagramu psal, že rezervace zavřel po 10 minutách a 100 lidech. A že snad všechny vyřídí během pár dní. Dneska je to tejden, a furt nic. Tak pořád čekám . Nic, jen takovej povzdech...Vysral bych se na nej. Tater je ten, komu sveris to, ze po tobe kresli a je to do konce zivota. To, co popisujes, je nakup v Parizske. I kdyby byl nejlepsi a nejprestiznejsi, ani howno. Tam bych nesel. Ja na svyho tatera cekam rok. A nesel bych jinam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roland Sands Odesláno 27. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2019 Bohužel taková je dnes doba, poptávka převyšuje nabídku.Rozhovor s tatérem co mi dělal první kérku.https://www.brnenskadrbna.cz/rozhovory/15631-tetovani-bylo-kdysi-okrajova-zalezitost-dneska-uz-je-pro-lidi-prirozene.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 27. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2019 Vysral bych se na nej. Tater je ten, komu sveris to, ze po tobe kresli a je to do konce zivota. To, co popisujes, je nakup v Parizske. I kdyby byl nejlepsi a nejprestiznejsi, ani howno. Tam bych nesel. Ja na svyho tatera cekam rok. A nesel bych jinam Já jsem furt ještě optimistickej. Předpokládám, že klauzuli, že si nemusí vybrat každej motiv, tam má hlavně kvůli dementům, co si chtěj vykérovat Hitlera kolem řitního otvoru. Třeba. V mailu jsem byl slušnej, nechci nic, co by už dělal (to má taky na webu napsaný, že nedělá nic dvakrát), jen typově, tak uvidim, no. Třeba to nakonec bude OK. Jinak chápu, že je poptávka. Já věděl, co na sebe chci načmárat. Ale nevěděl jsem jak, v jakym formátu - browsil jsem web tejdny a měsíce, než jsem objevil to, co mě vzalo stoprocentně na první dobrou a u čeho jsem si hned řek:"Tvl, to je mega, takhle to chci!" Tak ještě chvíli počkám. Pokud se neozve příští neděle, tak to jebu a najdu si někoho jinýho. Anebo se na to vykašlu úplně, třeba mi čmáranec není souzenej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 28. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2019 No vida, ani to netrvalo... Pozitivně hodnotim, že jsem aspoň dostal odpověď - slušnou a civilizovaně psanou .Hezký den,předem moc děkuji za Váš zájem o tetování, vážím si toho a moc mě to těší. Bohužel jsem si ale Váš motiv pro tento booking nevybral, kapacita byla dost omezená a dávám momentálně přednost nejvíce ********* motivům.Další rezervace se budou otevírat koncem ledna, v případě zájmu to určitě zkuste znovu.Případné uvolněné termíny zveřejňuji na Instagramu, veškeré informace k mé tvorbě pak najdete na webu.S pozdravem,.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
km.kmk Odesláno 28. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2019 Dobře vám tak. Dnes je víc počmáraných než nepočmáraných. Z tatérů jste sami udělali modly, tak se nedivte, že s vámi mávají. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 28. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2019 Ježišmarjá, takhle zhurta :-))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laskajefajn Odesláno 28. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2019 km.kmk: lépe bych to nenapsal. Naprosto s Tebou souhlasim! 100% Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neuromancer Odesláno 28. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2019 Dobře vám tak. Dnes je víc počmáraných než nepočmáraných. Z tatérů jste sami udělali modly, tak se nedivte, že s vámi mávají. Tady hodně záleží na sociální bublině a věku. Mně je 50 a z kámošů, spolužáků z vejšky, obchodních partnerů a rodiny není počmáraný nikdo, když kouknu na děti kamarádů okolo 20-25 let, tam je už je to cca 30% Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
km.kmk Odesláno 29. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2019 (upraveno) Tady hodně záleží na sociální bublině a věku. Mně je 50 a z kámošů, spolužáků z vejšky, obchodních partnerů a rodiny není počmáraný nikdo, když kouknu na děti kamarádů okolo 20-25 let, tam je už je to cca 30% To samozřejmě může být pravda, jen ty procentuální váhy jsou čistě tvůj subjektivní odhad. Já ale nevím, co jsi mi svým sdělením chtěl vlastně říci. Například zrovna v tomto vlakně bude tvá statistika s věkem kulhat. Upraveno 29. října 2019 uživatelem km.kmk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 29. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2019 ...Dnes je víc počmáraných než nepočmáraných......a co tys chtel rict, bublino? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
km.kmk Odesláno 29. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2019 ..a co tys chtel rict, bublino?Proč mi říkáš bublino? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 29. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2019 Jak rika moje maminka: "Tetujou se jen kriminálníci a námořníci"! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YPO Odesláno 29. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2019 tetování je v každým správným jogurtu ..... a je to zdravý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
km.kmk Odesláno 29. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2019 Ať se tetuje kdo chce čím chce. Jestli je víc těch nebo těch je taky jedno a můj názor je, že tetovací boom poměr pomalovaných k nepomalovaným buď převýšil a pokud ne, tak výrazně dohání. Ano , dříve to byli "zlí kluci" z basy, z moře... Dnes i kluci v sukních. Ale to je také jedno. Já chtěl jen říct, co se divíte, že vás tatér vezme za rok, nebo vás nevezme vůbec, když z nich ten boom udělal luxusní a mnohdy nedostupné zboží. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 29. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2019 (upraveno) Ale mne ty vogo vzbec nevadi, ze ten muj ma cekacku rok, nekdy pul roku. Tetuje u nas, , Nemecku, v Irsku. Ja za nim jdu jak za kamosem, co jsem ho dlouho nevidel, von mi pritom vyreje neco na ruku. Pohoda. Proberem zencky, politiku, von sbira militarie, tak kecame vo druhy svetovy valce, zadnej stres. Ta dlouha cekacka je super, asi dvakrat jsem na kerku, kterou jsem puvodne chtel, zmenil nazor.Edit: ja to napsal blbe, my jsme vlastne kamosi :-))), vzdyt nekdy j nemu jedu jen na kafe Upraveno 29. října 2019 uživatelem Roman I. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kral083 Odesláno 29. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2019 Romene, obávám se, že těm, kterym tetování nic neříká,to asi nevysvetlis. Mě spíš zaráží proč lezou do tohodle vlákna a ještě mají potřebu tu psát svoje rozumy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 29. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2019 (upraveno) No jo, mně třeba nevadí čekat, ale ocenil bych aspoň nějakou míru jistoty, že mě dotyčnej vezme. Hned včera jsem mu do 3 minut odpovídal, jestli má vůbec význam to zkoušet znova a jestli to dělat nechce (z jakýhokoli důvodu), ať mi to řekne, že to unesu. A že si hlavně oba ušetříme spoustu času, protože to takhle můžu zkoušet rok a on mě bude pořád odmítat, protože se mu třeba ten můj motiv zrovna nelíbí. A nedostal jsem už odpověď, což mě sere. Upraveno 29. října 2019 uživatelem KFL Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
km.kmk Odesláno 29. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2019 (upraveno) Romene, obávám se, že těm, kterym tetování nic neříká,to asi nevysvetlis. Mě spíš zaráží proč lezou do tohodle vlákna a ještě mají potřebu tu psát svoje rozumy.Nepíšu rozumy ale svůj názor, a ten je snad ještě doufám s tím, kam můžu a nemůžu lézt povolený nebo už jako kádr? Nemám kérku, neměl bych se vyjádřit? Upraveno 29. října 2019 uživatelem km.kmk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 29. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2019 Tak to je jasný, tělo je chrám...no ni? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se