Hasňa Odesláno 17. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2014 Na kerky kasli, to fakt nepotrebujes. IMHO Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 17. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2014 ty vole, tomu říkám tlapa!Tam by sedla ta 2cm kotva. Doprostřed. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdojinej Odesláno 18. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2014 Hele, děti mám zatím jen tři, od každý mi stačí jedna ruka, to je v poho, alej stejně je to jen v hlavě. Ve svý branži jsem za exota totiž už teď.No a co máš za kerku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 18. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2014 Evidentně ho neznáš. On je "Nikolaj Lužin", ona porodní bába v Londýně... .mas pravdu. uz jsem si vzpomnel.. vychodni prisliby Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
F.B. Odesláno 18. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2014 (upraveno) Evidentně ho neznáš. On je "Nikolaj Lužin", ona porodní bába v Londýně... Ale film je to bezva, to zas jo. Myslím, že na plátně ještě nikdo nepoptával vysoušeč vlasů tak nonšalantně jako právě Viggo (scéna s mrtvolou v mrazáku). Mě se právě líbí tenhle styl kérek, takový starý, poctivý... Jj, montemare: Eastern Promises eastern promises viggo mortensen tattoos .-) F. EDIT: Nj, ráno som spomalený Upraveno 18. ledna 2014 uživatelem F.B. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ohm-Aztec Odesláno 18. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2014 Chlapi, k těm kérkám jmen vašich výpěstků: budeme mít kluka a ten se bude jmenovat po tchánovi... nebude to blbý? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 18. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2014 No myslím, že bude IMHO největší průser v tetování je módnost a stádovitost - vlna celtic tattoo - všichni mají kříže, vlna tribal - všichni jsou Maoři, i když vůbec nevědí, který bije, vlna hvězd na přeloktí, vlna jmen dětí. Vytrapte se s originálním nápadem. Nevznikne hned, ale aspoň bude svět potom pestřejší. Viděl jsem kérku borce, který visel na rodině, tak měl na sobě postavu anděla strážného, který držel v ruce tři stuhy (manželka a děti). Sám bych to na sebe nedal, trochu kýčovité, ale nápad jsem ocenil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 18. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2014 (upraveno) No myslím, že bude IMHO největší průser v tetování je módnost a stádovitost - vlna celtic tattoo - všichni mají kříže, vlna tribal - všichni jsou Maoři, i když vůbec nevědí, který bije, vlna hvězd na přeloktí, vlna jmen dětí. Vytrapte se s originálním nápadem. Nevznikne hned, ale aspoň bude svět potom pestřejší. Viděl jsem kérku borce, který visel na rodině, tak měl na sobě postavu anděla strážného, který držel v ruce tři stuhy (manželka a děti). Sám bych to na sebe nedal, trochu kýčovité, ale nápad jsem ocenil Tak s tím souhlasím,nejhorší je kerka tzv z katalogu,aniž by jí cokoli poutalo s nositelem.Kérku jsem si nechal dělat před skoro třiceti lety,už je značně pobledlá a potřebovala by k ,,hodináři" :-) ,sám jsem si sedl a nakreslil vzor toho,co mě v té době nejvíce symbolizovalo.Pěst,pod níž jsou tři japonské (nikoli čínské) znaky,kterou do kruhu obepíná drak.Mám to na ruce pod pravym ramenem.Někde zpátky jsem viděl ty obrázky zmalovaný dívčiny s bouchačkama na zádech.Neni to ani originální,ani hezký.Myslim,že i tady platí všeho s mírou.A u holky to musí být decentní,erotický a plný adrenalinu.Snad si někdo z vás třeba vzpomene na podzemní krysy v románu od Forsytha,kde si ty dva frajeři nechali vytetovat krysy smějící se přes rameno se staženejma gatěma.Ten román se jmenoval jako jeden velmi populární model Breitlingu,už jste doma? Upraveno 18. ledna 2014 uživatelem Daemonultimate Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 18. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2014 Milerád, až pan Laskajefajn nebude užívat výrazy jako hnus a podobne. ja to nemyslel jako útok, prostě mi přijde směšnej, pan auto:-).Je to idiot, skoda ho komentovat. Staci jeho blaboly v ostatnich vlaknech Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 18. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2014 Frantik ma na par dni ban. Ja vim, ze mu to je jedno a ze se se vsi slavou zase vrati , ale spatne chovani se musi potrestat. Edit: kdo ma potrebu nekomu sdelovat, ze je idiot, nebo podobne, at to dela pres SZ. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 18. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2014 Jednoduchá kérka s motivem ke kterému má dotyčný osobní vazbu mi přijde v pohodě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eman2208 Odesláno 18. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2014 Jednoduchá kérka s motivem ke kterému má dotyčný osobní vazbu mi přijde v pohodě. 1362051475880.jpgKdyž jsi psal, že máš na rameni Mantu, tak jsem myslel Opla :-). Ten by asi fakt vypadal divně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 18. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2014 Když jsi psal, že máš na rameni Mantu, tak jsem myslel Opla :-). Ten by asi fakt vypadal divně. Tak takovej blb/maniak zase nejsem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eman2208 Odesláno 18. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2014 Chlapi, k těm kérkám jmen vašich výpěstků: budeme mít kluka a ten se bude jmenovat po tchánovi... nebude to blbý?Já bych se toho nebál, pokud to nebudeš mít na čele, tak bych do toho šel. Já mám jména dětí taky a kdo si cosi myslí je mi šumák, pro mě to konkrétní význam má a navíc...kdo ví, jak se jmenuje tchán...:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lexa Odesláno 18. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2014 Zatim jedno ..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 18. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2014 Zatim jedno .....Nó konečně něco pořádnýho, to se mi moc líbí.Tu potvoru mám rád Dobrá práce, do toho bych snad šel i já. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 18. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2014 Já stále to samé, moc to nebledne, takže kluci africký dali asi dobrej ink Vše, co je tam, nosím i ve svém srdci a žiju tím, Afrika a mé lásky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lexa Odesláno 18. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2014 Nó konečně něco pořádnýho, to se mi moc líbí.Tu potvoru mám rád Dobrá práce, do toho bych snad šel i já.Diky ;-), jinak to delal Petr Pribyla, asi jeden z nej na biomechaniku vseobecne, na netu je toho o nem spousta. Je to umelec tetuje ale i maluje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 18. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2014 Někde zpátky jsem viděl ty obrázky zmalovaný dívčiny s bouchačkama na zádech.Neni to ani originální,ani hezký.Myslim,že i tady platí všeho s mírou.No jo, ale ta holka ma mezi bouchackama napsano "Abdul I die for you" Co ty vis, kdo je Abdul. Třeba pistolero... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 18. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2014 Někde zpátky jsem viděl ty obrázky zmalovaný dívčiny s bouchačkama na zádech.Neni to ani originální,ani hezký.Myslim,že i tady platí všeho s mírou.A u holky to musí být decentní,erotický a plný adrenalinu. No jo, ale ta holka ma mezi bouchackama napsano "Abdul I die for you" Co ty vis, kdo je Abdul. Třeba pistolero... IMHOTa holka má hezkou figuru a ty kérky z většiny jen zezadu a mimo místa. které nás chlapy zajímají. Můj dojem je, že ji to zase až tak moc nehyzdí. Přehnané kérky mi vadí, asi jsem konzerva, ale tuhle bych asi vedle sebe snesl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se