Přejít na obsah

Pochlubte se (tetování)

Doporučené příspěvky

Já to mám pěkně postaru. Od bývalého kriminálníka, vybaveného strojkem z walkmana a modrým inkoustem. Ještě si pamatuji tu cestu. Čtyřicet km bez trička na třiapůle. Hezky jsem si spálil záda. Nojo, bylo mi osmnáct :) Foto je starší.

post-17158-0-88508600-1390242159_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• po 2 týdnech...

...nevím, jestli jsem to už někde nepsal, když tak se omlouvám. Kamarád má 4 děti a ty mu k narozeninám namalovali společně obrázek...ten má na rameni. Jeho kamarádovi se to tak líbilo, že vzal výkres, co donesla dcerka ze školky, nechal si jej taky vyrýt. Když pak vítězoslavně ukazoval dcerce výsledek tak ta povídá.

"Ale to jsem nekleslila já, to kleslila Maluska!"

Já jsem čistý a asi i zůstanu, návrh mám však pořád v šuplíku...nějak mě to přešlo.

Sakra ja znam tenhle pribeh  :lol2:  A znam i toho chlapika!

Odkaz ke komentáři

noale, sem rad, ze sem vydrzel a nenechal si dat anestetikum.. (bodejt, ze) .. .. sem prisel, dal mi vybrat na co se chci pri tom divat, (sakra, to bude tak dlouhy?) .. ze spousty filmu jsem vybral "cerny jestrab sestrelen" - nene, ten jedinej ne, tam se furt strili... (ma tam i pecky typu marecku... kamos do deste.. discopribeh...)

.. tak zvolil jsem "americkou krasu", kterou uz dlouho nevidel a (kupodivu?) me znovu docela pohltila... no nic, chvilema to bylo, jako by mi rozrezaval ziletkou rameno... rikal jsem si, jedno, a uz nikdy vic.. no, a ted po dvou dnech se mi uz po tej bolesti snad stejska nebo co... :suicide_anim:

Odkaz ke komentáři

bedjasson: no jo, psal, a není to tak dlouho... :) http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/34241-humor/page-612&do=findComment&comment=1017679

...no jo, to ta moje senilita a lenost vyhledávat. Omlouvám se!

To Frantik: A znáš toho s dobrou nebo toho se špatnou verzí?

Toho, co ma tu spatnou verzi od cizi dcerky :-)

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...