organic Odesláno 20. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2014 Sice se mi to samotnému špatně fotilo, ale také ukážu své tetování.Super! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 20. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2014 Kurňa,toho bych nechtěl potkat v reálu.Dobrý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 20. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2014 Já to mám pěkně postaru. Od bývalého kriminálníka, vybaveného strojkem z walkmana a modrým inkoustem. Ještě si pamatuji tu cestu. Čtyřicet km bez trička na třiapůle. Hezky jsem si spálil záda. Nojo, bylo mi osmnáct Foto je starší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 20. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2014 (upraveno) super. k tomuhle telu se naramne hodi. ze nema dokonale kontury neni podstatne Upraveno 20. ledna 2014 uživatelem montemar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 20. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2014 Pěkné Můj výbornej kámoš má také býčka, ale ten chlap je strašnej bejk Vždycky, když se sejdeme, dopadneme všichni dost špatně" Metaxy dokáže vypít za tři .... No a co máš za kerku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mt01 Odesláno 4. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2014 já narazil dnes na toto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irma Bunt Odesláno 4. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2014 Sice se mi to samotnému špatně fotilo, ale také ukážu své tetování.Nedělal Bobek z Triba? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patriknapr Odesláno 4. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2014 Irma Bunt ... Nee, Katka z Hellu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irma Bunt Odesláno 4. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2014 mě se dost líbí věci od Musi, teď už dělaj podobný věci i jiný. Jo, Musa s tím začal a spousta tatérů ho začala napodobovat. Nicméně sám Musa už netetuje... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irma Bunt Odesláno 4. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2014 Irma Bunt ... Nee, Katka z Hellu Aha. Ti kolchozníci mi trochu stylem připomínali jedno Bobkovo tetování... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 6. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2014 po 24 hodinach ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 6. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2014 ...nevím, jestli jsem to už někde nepsal, když tak se omlouvám. Kamarád má 4 děti a ty mu k narozeninám namalovali společně obrázek...ten má na rameni. Jeho kamarádovi se to tak líbilo, že vzal výkres, co donesla dcerka ze školky, nechal si jej taky vyrýt. Když pak vítězoslavně ukazoval dcerce výsledek tak ta povídá."Ale to jsem nekleslila já, to kleslila Maluska!" Já jsem čistý a asi i zůstanu, návrh mám však pořád v šuplíku...nějak mě to přešlo.Sakra ja znam tenhle pribeh A znam i toho chlapika! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.n. Odesláno 6. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2014 bedjasson: no jo, psal, a není to tak dlouho... http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/34241-humor/page-612&do=findComment&comment=1017679 montemar: náhodou dost dobrý, mi se to líbí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 6. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2014 montemar: náhodou dost dobrý, mi se to líbí...fakt? dik. mne prijde dost tmavy.. ale snad to casem trochu vybledne.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 6. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2014 ale snad to casem trochu vybledne..to se rozhodne neboj. vybledne to bez problemu :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 6. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2014 noale, sem rad, ze sem vydrzel a nenechal si dat anestetikum.. (bodejt, ze) .. .. sem prisel, dal mi vybrat na co se chci pri tom divat, (sakra, to bude tak dlouhy?) .. ze spousty filmu jsem vybral "cerny jestrab sestrelen" - nene, ten jedinej ne, tam se furt strili... (ma tam i pecky typu marecku... kamos do deste.. discopribeh...) .. tak zvolil jsem "americkou krasu", kterou uz dlouho nevidel a (kupodivu?) me znovu docela pohltila... no nic, chvilema to bylo, jako by mi rozrezaval ziletkou rameno... rikal jsem si, jedno, a uz nikdy vic.. no, a ted po dvou dnech se mi uz po tej bolesti snad stejska nebo co... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 6. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2014 . rikal jsem si, jedno, a uz nikdy vic.. no, a ted po dvou dnech se mi uz po tej bolesti snad stejska nebo co... jj tak to má více lidí .Mohu se tě jen zeptat proč zrovna kotvu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 6. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2014 Mohu se tě jen zeptat proč zrovna kotvu?ja delam veci hodne intuitivne (nebo impulzivne? ) .. kotvu mam v myslenkach uz dloouho.. (symboliku prepluti atlantiku bohuzel naplnit nemuzu, ale nejak mi to neva) .. ale k mori mam vztah ... miluju ho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cecil Odesláno 6. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2014 já si nechal předělávat starší,poněkud kontroverzní průšvih a už kreslím další návrh.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 6. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2014 bedjasson: no jo, psal, a není to tak dlouho... http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/34241-humor/page-612&do=findComment&comment=1017679...no jo, to ta moje senilita a lenost vyhledávat. Omlouvám se!To Frantik: A znáš toho s dobrou nebo toho se špatnou verzí?Toho, co ma tu spatnou verzi od cizi dcerky :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se