Přejít na obsah

Pochlubte se (tetování)

Doporučené příspěvky

Uzasne na neplanovanych jizvach je, ze má každá svůj jedinečný příběh a nikdo nebude mít na chlup stejný ani příběh, ani tu jizvu:-). Ja jsem třeba za každou takovou jizvu rad, ale chápu, ze kazdy takové nadšení nesdili.

Tebe zřejmě museli od batolecího věku doma zamykat a jak vypadá svět venku ukazovat jen na obrázcích, jinak by sis nemusel za neplánované jizvy platit. Mně než v nemocnici vytáhli štychy, už jsem byl na chirdě znovu s novou ránou. A tak to šlo valnou část dětství a dospívání. Zjizvený doslova od hlavy až k patě, takže oslnivých témat na večírek plno, ale že bych z toho byl nějak výrazně odvázaný se říct nedá. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Opak je pravdou a nechtěných jizev mám od hlavy až k patě dost, ale jelikož se mi jizvy velmi líbí, jsem za každou novou rád. Nemocnice je na jizvy dobré studio, ale je jasný, že lepší je získávat jinde. Nic méně chápu, že ne každý je z jizev odvázaný. Každý má nějakou úchylku. Mně přijde skarifikace stejná jako tetování, nevidím rozdíl nechat do sebe bodat jehlou, nebo řezat nožem.

Odkaz ke komentáři

Proč ne, moravská orlice fešná, mně se líbí tyhle patriotické kérky. Zvlášť Skoti a Irové si na ně potrpí.  :)  Já jsem ve fázi, že bych tuze rád další, ale nějak se nedokážu identifikovat s nějakým motivem, kdybych si řekl, to chci a na furt. Už rok se v tom melu.

post-1551-0-10848800-1456350990_thumb.jpg post-1551-0-63049900-1456351008_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Návštěvník km.kmk

Proč ne, moravská orlice fešná, mně se líbí tyhle patriotické kérky. Zvlášť Skoti a Irové si na ně potrpí. :) Já jsem ve fázi, že bych tuze rád další, ale nějak se nedokážu identifikovat s nějakým motivem, kdybych si řekl, to chci a na furt. Už rok se v tom melu.

0da7ee842f7d480c856bbd4aa879cc96.jpg irish-tattoos.jpg

Flanelova košile forever :-) Upraveno uživatelem km.kmk
Odkaz ke komentáři

Tak mám termín za 10 dní na cover od Mikiho z Triba, vidím to na nějakou vodní příšeru (jako jsem já). Líbí se mi práce Koji Ichimaru. Miki má podobný styl, tlusté outliny, plné barvy. Tak uvidíme, co na to řekne.

A tohle je jeden z Mikiho coverů

Upraveno uživatelem organic
Odkaz ke komentáři

Už to tady určitě padlo, ale nemám teď moc čas procházet x-stran dozadu - doporučíte solidního tatéra v Praze (ideálně kolem 9, ale není podmínkou)?

Žena by si chtěla nechat zvěčnit nějakou památku na narození syna, já možná taky a ještě bych chtěl probrat předělávku starého tribalu na rameni.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...