lucid Odesláno 20. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2016 Uzasne na neplanovanych jizvach je, ze má každá svůj jedinečný příběh a nikdo nebude mít na chlup stejný ani příběh, ani tu jizvu:-). Ja jsem třeba za každou takovou jizvu rad, ale chápu, ze kazdy takové nadšení nesdili.Tebe zřejmě museli od batolecího věku doma zamykat a jak vypadá svět venku ukazovat jen na obrázcích, jinak by sis nemusel za neplánované jizvy platit. Mně než v nemocnici vytáhli štychy, už jsem byl na chirdě znovu s novou ránou. A tak to šlo valnou část dětství a dospívání. Zjizvený doslova od hlavy až k patě, takže oslnivých témat na večírek plno, ale že bych z toho byl nějak výrazně odvázaný se říct nedá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marfael Odesláno 20. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2016 Opak je pravdou a nechtěných jizev mám od hlavy až k patě dost, ale jelikož se mi jizvy velmi líbí, jsem za každou novou rád. Nemocnice je na jizvy dobré studio, ale je jasný, že lepší je získávat jinde. Nic méně chápu, že ne každý je z jizev odvázaný. Každý má nějakou úchylku. Mně přijde skarifikace stejná jako tetování, nevidím rozdíl nechat do sebe bodat jehlou, nebo řezat nožem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 24. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2016 Dnešní nový přírůstek, v pořadí už pátý... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 24. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2016 Proč ne, moravská orlice fešná, mně se líbí tyhle patriotické kérky. Zvlášť Skoti a Irové si na ně potrpí. Já jsem ve fázi, že bych tuze rád další, ale nějak se nedokážu identifikovat s nějakým motivem, kdybych si řekl, to chci a na furt. Už rok se v tom melu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 24. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2016 Díky,.. To já mám vždycky dva roky v hlavě co kam přijde... A když i pak si řeknu že jo, sup tam s tím :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nick06 Odesláno 25. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2016 Díky,.. To já mám vždycky dva roky v hlavě co kam přijde... A když i pak si řeknu že jo, sup tam s tím :-)OK,prosím tě jaký máš vztah k moravě? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 25. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2016 Jsem z takové malé řitě u Vizovic. Zádveřice konkrétně. Procpak te to zajímá? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník km.kmk Odesláno 25. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2016 (upraveno) Proč ne, moravská orlice fešná, mně se líbí tyhle patriotické kérky. Zvlášť Skoti a Irové si na ně potrpí. Já jsem ve fázi, že bych tuze rád další, ale nějak se nedokážu identifikovat s nějakým motivem, kdybych si řekl, to chci a na furt. Už rok se v tom melu. 0da7ee842f7d480c856bbd4aa879cc96.jpg irish-tattoos.jpgFlanelova košile forever :-) Upraveno 25. února 2016 uživatelem km.kmk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nick06 Odesláno 25. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2016 Jsem z takové malé řitě u Vizovic. Zádveřice konkrétně. Procpak te to zajímá?Ok,to je jedíné tetování(motiv) které bych si dal udělat.Mě trochu zarazilo to bydliště Liberec,tož tak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 25. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2016 Jsem tu byl na vysoké a nějak jsem pak už zůstal... Ale pořád si říkám, že jenom dočasně... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 25. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2016 Jsem tu byl na vysoké a nějak jsem pak už zůstal... Ale pořád si říkám, že jenom dočasně...Romana v Babylonu ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 25. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2016 Romana v Babylonu ?Kluci z Jablonce (Péťa Manak) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 25. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2016 Kluci z Jablonce (Péťa Manak)Aha sem myslel když to máš kousek.:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 25. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2016 (upraveno) Tak mám termín za 10 dní na cover od Mikiho z Triba, vidím to na nějakou vodní příšeru (jako jsem já). Líbí se mi práce Koji Ichimaru. Miki má podobný styl, tlusté outliny, plné barvy. Tak uvidíme, co na to řekne. A tohle je jeden z Mikiho coverů Upraveno 25. února 2016 uživatelem organic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 25. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2016 (upraveno) Snad to nedopadne takhle Upraveno 25. února 2016 uživatelem organic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gulas Odesláno 25. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2016 Tvl, ty japonský motivy jsou fakt perfektní... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roland Sands Odesláno 25. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2016 Včera jsem narazil na toto zajímavé video. https://www.youtube.com/watch?v=UDxvMP2_3Nk&app=desktop Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 25. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2016 Dobrý video. Biomech tu moc nefrčí, tak přidám práce Paco Dietze. Barvičky většinou až tak nemusím, ale tento pán s nimi umí web: http://www.gravenimagetattoo.com/FCB: https://www.facebook.com/pacodietztattoo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 2. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2016 Už to tady určitě padlo, ale nemám teď moc čas procházet x-stran dozadu - doporučíte solidního tatéra v Praze (ideálně kolem 9, ale není podmínkou)?Žena by si chtěla nechat zvěčnit nějakou památku na narození syna, já možná taky a ještě bych chtěl probrat předělávku starého tribalu na rameni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zlý Jabko Odesláno 2. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2016 @Maxel: Moje žínka si nechala hodit krásnou růži na celou lopatku v Hellu. Pochvalovala si je a dílo vypadá skvěle, tak se podívej na jejich stránky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se