Přejít na obsah

Pochlubte se (tetování)

Doporučené příspěvky

Tak že. Už je definitivní, že se stávající varianta z mé strany nebude upravovat a sem spokojen ... Tudíž za par minut vyjíždíme a jdem na to ...

Jinak ano zůstávám zatím u stejného stylu, jen protentokrát vyzobrazujem - boha Anuba nad pohřebištem Sakkara a samozřejmě neopomenutelný scarab...

post-35752-0-25337200-1520333289_thumb.jpeg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak že. Už je definitivní, že se stávající varianta z mé strany nebude upravovat a sem spokojen ... Tudíž za par minut vyjíždíme a jdem na to ...

Jinak ano zůstávám zatím u stejného stylu, jen protentokrát vyzobrazujem - boha Anuba nad pohřebištem Sakkara a samozřejmě neopomenutelný scarab...

Sorry, to vypadá spíš na Gízu než Sakkaru. Ale vypadá to žůžo, to se musí nechat.

Upraveno uživatelem Zlý Jabko
Odkaz ke komentáři

Sorry, to vypadá spíš na Gízu než Sakkaru. Ale vypadá to žůžo, to se musí nechat.

moje chyba, dík za připomínku :0) , dřív bylo zamýšleno se Sakkarou, posléze předěláno na Gizu. Ale Sakkara mi zůstala v hlavě ... Jinak zde je finální výsledek :0)...

post-35752-0-05651100-1520513533_thumb.jpeg

Upraveno uživatelem Lobber
Odkaz ke komentáři

Jen jsem se zeptal na tatéra, nic víc v tom nehledej...Věřím, že máš vztah k egyptské kultuře. Tetování je každého osobní věc, děláme to pro sebe, ne pro názor ostatních  :cheers:

Já mám třeba vytetovaného 800 let starého jaguára z mayského kodexu (viz avatar), jako památku na návštěvu Yucatanu, která byla pro mě životním zážitkem.

Upraveno uživatelem organic
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...