Lobber Odesláno 6. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2018 Tak že. Už je definitivní, že se stávající varianta z mé strany nebude upravovat a sem spokojen ... Tudíž za par minut vyjíždíme a jdem na to ... Jinak ano zůstávám zatím u stejného stylu, jen protentokrát vyzobrazujem - boha Anuba nad pohřebištem Sakkara a samozřejmě neopomenutelný scarab... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 6. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2018 Já tu Ribannu prostě nevidím... Ani v PC, ani na mobilu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vitvarak Odesláno 6. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2018 :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 6. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2018 Lidská hloupost je bezbřehá... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lobber Odesláno 6. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2018 :D Lidská hloupost je bezbřehá... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 6. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2018 Já tu Ribannu prostě nevidím... Ani v PC, ani na mobilu.Smazal jsem všechny obrázky z fóra a chtěl jsem smazat i profil, ale to prý nejde, tak tu hnípu dál, no... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří_99 Odesláno 7. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2018 Smazal jsem všechny obrázky z fóra a chtěl jsem smazat i profil, ale to prý nejde, tak tu hnípu dál, no...Já ted´ nedávno taky hledal zpětně nějaké tvé kérky a nic.. Smazal?? Teda to jsi mě nas*al!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zlý Jabko Odesláno 8. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2018 (upraveno) Tak že. Už je definitivní, že se stávající varianta z mé strany nebude upravovat a sem spokojen ... Tudíž za par minut vyjíždíme a jdem na to ...Jinak ano zůstávám zatím u stejného stylu, jen protentokrát vyzobrazujem - boha Anuba nad pohřebištem Sakkara a samozřejmě neopomenutelný scarab...Sorry, to vypadá spíš na Gízu než Sakkaru. Ale vypadá to žůžo, to se musí nechat. Upraveno 8. března 2018 uživatelem Zlý Jabko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 8. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2018 Já ted´ nedávno taky hledal zpětně nějaké tvé kérky a nic.. Smazal?? Teda to jsi mě nas*al!!Njn, sorry. Chtel jsem odtud zmizet nadobro, ale nejde to. Tak tu budu strasit dal. Jestli chces nejake obrazky, SZ kdykoli Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lobber Odesláno 8. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2018 (upraveno) Sorry, to vypadá spíš na Gízu než Sakkaru. Ale vypadá to žůžo, to se musí nechat.moje chyba, dík za připomínku :0) , dřív bylo zamýšleno se Sakkarou, posléze předěláno na Gizu. Ale Sakkara mi zůstala v hlavě ... Jinak zde je finální výsledek :0)... Upraveno 8. března 2018 uživatelem Lobber Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 8. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2018 Kdo ti to dělal? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lobber Odesláno 8. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2018 (upraveno) Místní týpek na Vysočině u Humpolce ... tetuje 2-3 rokem Upraveno 8. března 2018 uživatelem Lobber Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 8. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2018 Diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lobber Odesláno 8. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2018 (upraveno) Proč se ptáš ??? Máš nějaké námitky a děláš si seznam jaké lokalitě se vyhnou ??? :0D jinak není zač Upraveno 8. března 2018 uživatelem Lobber Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lobber Odesláno 8. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2018 Diky . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 8. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2018 (upraveno) Jen jsem se zeptal na tatéra, nic víc v tom nehledej...Věřím, že máš vztah k egyptské kultuře. Tetování je každého osobní věc, děláme to pro sebe, ne pro názor ostatních Já mám třeba vytetovaného 800 let starého jaguára z mayského kodexu (viz avatar), jako památku na návštěvu Yucatanu, která byla pro mě životním zážitkem. Upraveno 8. března 2018 uživatelem organic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lobber Odesláno 8. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2018 .Jjj mám k tomu kladný vztah , ono všechny moje tetování mají spojitost s historii a nebo historickým tématem, který si spojím s osobní spjatosti a prostě to vyjádřím tímto způsobem ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 13. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2018 Moje první, dnes dělaná, ještě pod fólii Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
enslow Odesláno 13. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2018 Vidim ze v dolnej casti mas strom resp bonsaj. Ten v symbolike vyjadruje vecnost. Ked si to vedel tak sorry :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 13. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2018 Jj, tree of life. když už si něco nechám dat na ruku tak musím vědět co to je Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se