M.K. Odesláno 27. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2018 Vynikající kytarista Doyle Bramhall II je levák a hraje na kytaru pro praváka (čili basový struny má odspoda). Takže někdo by určitě mohl hrát nestandardně i na tu harfu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 27. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2018 Myslím ze v zrcadle, to bude Ok. :D TOP Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PrimFanatic Odesláno 27. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2018 Myslím ze v zrcadle, to bude Ok. A hlavně kerka je pro toho kdo ji nosí.nebude, zrcadlo obrátí i tu ruku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří_99 Odesláno 27. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2018 Myslim ze kazdy, kdo toho ma na sobe, najde chybku. Nikdo, tateru nevyjimaje neni dokonaly... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lykan Odesláno 28. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2018 Koukam, ze harfa zacala dobrou diskuzi . Nicmene, mel jsem za to, ze je ok hra z obou stran. Spis na ty male "rucni" verze, ale podle me to vylozene blbe neni. Kdyz to budeme analyzovat, tak ta ruka je moc velka na tenhle typ stojaci harfy, trojlistek je tak velky, ze ho nekdo utrhl asi v Cernobylu atd. Nejde o realisticke ztvarneni, ale o symboly v urcitem tematu, ktere jsem chtel.Ja jsem Fisherovi poslal takovou "detskou" maluvku harfy, pres kterou byl hozen trojlistek a zbytek jsem nechal na nem. Navrh jsem videl prvne 15 min pred tetovanim a nezmenil jsem na nem vubec nic. Vytahl tam i veci, ktere jsem tam chtel, ale neumel ani popsat. Je na nem hrozne znat, ze to dela dlouho a fakt umi. Nejen technicky, ale hlavne tim jak zpracovat dane tema, tak aby to vystihlo zakaznikovu myslenku.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 10. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2018 Zatím se nemám čím pochlubit, za dva týdny mám jít poprvé pod jehlu.Studio je to zavedené http://www.tetovani.eu/ takže o hygienu nemám obavy, komunikace s tatérem zatím v pohodě... ale přece jen se zeptám na tipy a doporučení od vás zkušených - na co si dát pozor, co dělat / nedělat atd. Budu rád za každý užitečný hlas. Děkuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wave ceptor Odesláno 10. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2018 Ty se ve svých letech ještě necháváš tetovat? To chce odvahu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Paul Odesláno 10. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2018 Vem si funkční oblečení já se pokaždé dost potil jinak nic extra, jen péči tomu tetování pak dostanes rady od tatéra přímo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 10. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2018 Ty se ve svých letech ještě necháváš tetovat? To chce odvahu.Já ani nevím, zda je to o odvaze... spíše mám pocit, že v 52 letech mám snad víc rozumu než třeba v patnácti ... asi jsem k tomu potřeboval nějak dozrát P.S. a pokud to nedopadne dobře, tak na to budu koukat o pár desítek let méně než kdybych to udělal v těch patnácti :-))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 10. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2018 Vem si funkční oblečení já se pokaždé dost potil jinak nic extra, jen péči tomu tetování pak dostanes rady od tatéra přímo Jo vidíš, to je dobrý nápad, díky moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 10. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2018 Já ani nevím, zda je to o odvaze... spíše mám pocit, že v 52 letech mám snad víc rozumu než třeba v patnácti ... asi jsem k tomu potřeboval nějak dozrát P.S. a pokud to nedopadne dobře, tak na to budu koukat o pár desítek let méně než kdybych to udělal v těch patnácti :-))) Akorát je pak dobré zkrátit cykly k dalším kérkám. U jedné nezůstaneš, simysim. Já si říkal, že ano a teď jich mám šest Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 10. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2018 No asi takto: já si na tom prvním sezení nechám udělat čtyři :-) obě ramena a obě nohy nad kotníky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Paul Odesláno 10. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2018 (upraveno) Tak si rovnou rezervuj i další termín Já neměl 27 let žádný a během 9 měsíců hned 3 Upraveno 10. října 2018 uživatelem Z. Paul Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 10. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2018 Neee, čtyři jsou "konečná" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Masák80 Odesláno 10. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2018 No na poprvé je to tedy nálož čtyři kusy. Osobně tomu nevěřim, že to dáte. Tedy pokud se nejedná o pár čárek na jednom tetování. Samozřejmě hraje roli velikost a stínování. Co budeš dávat není-li to tajný? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří_99 Odesláno 10. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2018 Poceni je super postreh. Me kdyz se dela cokoli kdekoli na ruce, dost se mi poti dlan. Jinak sice nemam odzkousene, ale priste chci taky zkusit. Dostal jsem tip, alespon tyden pred samotnym tetovanim se krmit Ceckem a misto kde tetovani bude, natirat kalciovkou. Pry to potom tak nekrvaci a kuze je pruznejsi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndraTce Odesláno 10. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2018 Poceni je super postreh. Me kdyz se dela cokoli kdekoli na ruce, dost se mi poti dlan. Jinak sice nemam odzkousene, ale priste chci taky zkusit. Dostal jsem tip, alespon tyden pred samotnym tetovanim se krmit Ceckem a misto kde tetovani bude, natirat kalciovkou. Pry to potom tak nekrvaci a kuze je pruznejsi.Sorry za OT, ale...Trošku jsem se zacyklil u ?krmení ceckem?. Přemýšlel jsem, kde je možné sehnat svolnou kojící matku, která by člověku dala beztrestně cucnout, aby se mohl jít nechat potetovat...Ale už mi to došlo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 10. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2018 No na poprvé je to tedy nálož čtyři kusy. Osobně tomu nevěřim, že to dáte. Tedy pokud se nejedná o pár čárek na jednom tetování. Samozřejmě hraje roli velikost a stínování. Co budeš dávat není-li to tajný?Tajný to není, dám fotky až to bude zahojené. Souvisí to s dcerou, synem, hudbou a kolem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří_99 Odesláno 10. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2018 Sorry za OT, ale...Trošku jsem se zacyklil u ?krmení ceckem?. Přemýšlel jsem, kde je možné sehnat svolnou kojící matku, která by člověku dala beztrestně cucnout, aby se mohl jít nechat potetovat...Ale už mi to došlo... Mi nedošlo jak to může vypadat.. Měl jsem na mysli saozřejmě vitamin C.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukeD Odesláno 10. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2018 Zatím se nemám čím pochlubit, za dva týdny mám jít poprvé pod jehlu.Studio je to zavedené http://www.tetovani.eu/ takže o hygienu nemám obavy, komunikace s tatérem zatím v pohodě... ale přece jen se zeptám na tipy a doporučení od vás zkušených - na co si dát pozor, co dělat / nedělat atd. Budu rád za každý užitečný hlas. Děkuji Já dostal svého času od svého tatéra tenhle tip: tak dva tři dny před termínem tetování jíst věci s vyšším obsahem škrobu (brambory apod.). Prý pak lépe chytá/drží barva. Ale jestli je to pravda, ví bůh. Každopádně jsem se tím řídil a kérky mám i po víc jak 25 letech krásně černé a bez poskvrnky. Byť je tedy fakt, že to, jak moc bude černá opravdu černá, prý závisí na krevní skupině, resp. krvi jako takové. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se