Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

A kde Ti to dělaj? Si furt říkám, že potřebuju nějakou kočku a tenhle styl se mi líbí

dík

Avarde Tattoo - Miki Aslan. Ale pozor, abys od něj měl kerku, musíš věřit na plochou zem, chemtrails a Sorosovo chazarské spiknutí :D

Odesláno

Zapomněl jsem na veganství :D Ale jo, my už jsme kámoši, já poslouchám ty jeho teorie a beru to jako alternativní pohled na svět. Nehádám se. A Miki kočky umí. Je kočkomil, sám se stará o jednu invalidní Mícu.

post-1532-0-03464000-1542801139_thumb.jpg

post-1532-0-10742100-1542801158_thumb.jpg

post-1532-0-02962600-1542801169_thumb.jpg

Odesláno

Cau odbornici :)

Znate nekdo Dareka z Brna? Nejaky osobni zkusenosti? Pripadne koho byste doporucili pokud bych chtel nejakou japonskou tematiku z boku na zebra.

Nemam na mysli klasicky irezumi tetovani, jako spis aby to vypadalo jako by to bylo namalovany tusi. Pouze cerna. Obrazek nejakyho samuraje, ronina, v pozadi treba malinko s japonskym chramem, a max rude cerveny doplnek krvavy slunce pripadne kvety tresne. Predstava se zatim rysuje a rad bych vybral tatera co treba uz par podobnych navrhu delal nebo by je zvladl velkolepe

Odesláno

Organicem zmíněného Hynka z Inkmaticu můžu taky doporučit. Kamarád si od něj nechal udělat plachetnici a paráda. Mrkni na něj, ale má dost specifický styl ala perokresba/rytiny.

A za dobrou kerkou by neměl být člověk líný cestovat ;).

Odesláno z mého SM-A510F pomocí Tapatalk

Odesláno

Diky za tipy. Oboje vypada dobre. Stylove mozna trosku vic ten Hynek, ale musim ty galerky jeste poradne prolezt

Pockat si na termin ani vycestovat do Prahy mi asi problem delat nebude, pokud to bude stat za to ;)

• po 3 týdnech...
Odesláno

Já vím, že jsem otravnej, ale slibuju, že příští až 2020. Noha hotová

336e8098e469be9796d957f29171abfa.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odesláno

Další krok k půl rukávu od Fishera, ještě to není úplně hotový.. trochu jsem měl z vnitřní strany obavy, ale nakonec to nebylo az tak hrozný. Ale třeba kolem brnavky je to labuzo :D64a63c59482827b9916aff8e353a81d7.jpg

Odesláno

ehm... obsazeno  -_-

attachicon.gifIMG_1497.jpg

Tak to je jiná... :notworthy:

Další krok k půl rukávu od Fishera, ještě to není úplně hotový.. trochu jsem měl z vnitřní strany obavy, ale nakonec to nebylo az tak hrozný. Ale třeba kolem brnavky je to labuzo :D

Hezký. Jak tam není sval, jenom kuze a kost, je to maso.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...