organic Odesláno 21. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2018 A kde Ti to dělaj? Si furt říkám, že potřebuju nějakou kočku a tenhle styl se mi líbídíkAvarde Tattoo - Miki Aslan. Ale pozor, abys od něj měl kerku, musíš věřit na plochou zem, chemtrails a Sorosovo chazarské spiknutí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 21. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2018 Umím věřit čemukoliv, když to přinese ovoce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 21. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2018 Zapomněl jsem na veganství Ale jo, my už jsme kámoši, já poslouchám ty jeho teorie a beru to jako alternativní pohled na svět. Nehádám se. A Miki kočky umí. Je kočkomil, sám se stará o jednu invalidní Mícu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Happy88 Odesláno 21. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2018 Cau odbornici Znate nekdo Dareka z Brna? Nejaky osobni zkusenosti? Pripadne koho byste doporucili pokud bych chtel nejakou japonskou tematiku z boku na zebra. Nemam na mysli klasicky irezumi tetovani, jako spis aby to vypadalo jako by to bylo namalovany tusi. Pouze cerna. Obrazek nejakyho samuraje, ronina, v pozadi treba malinko s japonskym chramem, a max rude cerveny doplnek krvavy slunce pripadne kvety tresne. Predstava se zatim rysuje a rad bych vybral tatera co treba uz par podobnych navrhu delal nebo by je zvladl velkolepe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 21. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2018 Já bych na černou volil Hynka z Inkmatiq, ale to je v Praze. Ty žebra ti nezávidím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roland Sands Odesláno 21. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2018 Např. Carot z Mafakazz Tattoo ale počítej s objednáním tak na konec příštího roku ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lykan Odesláno 21. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2018 Organicem zmíněného Hynka z Inkmaticu můžu taky doporučit. Kamarád si od něj nechal udělat plachetnici a paráda. Mrkni na něj, ale má dost specifický styl ala perokresba/rytiny. A za dobrou kerkou by neměl být člověk líný cestovat . Odesláno z mého SM-A510F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Happy88 Odesláno 21. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2018 Diky za tipy. Oboje vypada dobre. Stylove mozna trosku vic ten Hynek, ale musim ty galerky jeste poradne prolezt Pockat si na termin ani vycestovat do Prahy mi asi problem delat nebude, pokud to bude stat za to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 6. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2018 Já vím, že jsem otravnej, ale slibuju, že příští až 2020. Noha hotová Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 6. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2018 A co to druhý lýtko? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 6. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2018 A co to druhý lýtko? ehm... obsazeno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lykan Odesláno 7. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2018 Další krok k půl rukávu od Fishera, ještě to není úplně hotový.. trochu jsem měl z vnitřní strany obavy, ale nakonec to nebylo az tak hrozný. Ale třeba kolem brnavky je to labuzo Odesláno z mého SM-A510F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 7. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2018 ehm... obsazeno IMG_1497.jpgTak to je jiná... Další krok k půl rukávu od Fishera, ještě to není úplně hotový.. trochu jsem měl z vnitřní strany obavy, ale nakonec to nebylo az tak hrozný. Ale třeba kolem brnavky je to labuzo Odesláno z mého SM-A510F pomocí TapatalkHezký. Jak tam není sval, jenom kuze a kost, je to maso. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 7. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2018 2 Organic: co Tvůj šaman? už mu rostou fousy? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 7. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2018 Jj, fáze strniště je pryč, už se furt nedrbu jak prašivej Tady ještě za čerstva. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 13. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2018 Pondělní rychlovka od Lenerta. V sobotu večer jsme si napsali, v pondělí odpoledne tohle koťátko spáchali na mé noze Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 13. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2018 čiči skvělá:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
noviisek Odesláno 13. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2018 Jdete do háje.Kóča je tak super, že přemýšlím, že bych taky něco podobnyho spáchal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 13. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2018 Nemám moc rád barevné tetování, ale kočka je fakt skvělá! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 13. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2018 To ja se furt posouvam a včera sem zase kus dodělal :-) Příští rok jdu dolu na celou packu :-) Ale jsem bolestinek a tohle sem si sakra užil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se