Přejít na obsah

PRIM MPM

Doporučené příspěvky

Filtr "sprostých" slov zabudovaný do sw fóra. T.i.t.s. = kozy, cecky. Na českým fóru blokování anglických slovíček nedává moc smysl, ale asi to nejde vypnout...

Co je **** vím ale co to je za nesmysl, kdo to vymyslel? Co Titanic? Titanium? Title? To na anglicky psaných fórech nenapíšou?

Titanic to pustí a složeninu česky ne, to je věc :suicide_anim: .

Upraveno uživatelem decebal
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Co je **** vím ale co to je za nesmysl, kdo to vymyslel? Co Titanic? Titanium? Title? To na anglicky psaných fórech nenapíšou?

Titanic to pustí a složeninu česky ne, to je věc :suicide_anim: .

To je tím, že ono slovo musí být samostatné a ne součástí jiného slova. No a písmena s diakritikou filtr nepovažuje za písmena, proto podivné chování v českých slovech.

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

Dneska jsem ve výloze viděl tyhle "primky"...

Já sem si vždycky myslel, že si tenhle PRIM MPM hraje na ten původní PRIM... Že jde o souboj kdo je víc "PRIM" - a on si přitom hraje na Breguet...

Pouzdro, nožky, komplet luneta, tlačítka, fonty, "zlatá načinčanost"... Jedinej rozdíl je, že Breguet takovejdle CHRONOGRAF nedělá...

edit: ciferník s tou plasticitou taky - hotový Aeronavale

Tímto definitivně zařazuju MPM do žumpy k Parnisu a jejich portugýzům, úbótům atd... protože všem těmdle firmám je fuk, kde berou, hlavně že to vypadá jako něco lepšího...

post-2655-1262950962.jpg

Upraveno uživatelem bandicoot
Odkaz ke komentáři

Já sem si vždycky myslel, že si tenhle PRIM MPM hraje na ten původní PRIM... Že jde o souboj kdo je víc "PRIM" - a on si přitom hraje na Breguet...

Pouzdro, nožky, komplet luneta, tlačítka, fonty, "zlatá načinčanost"... Jedinej rozdíl je, že Breguet takovejdle CHRONOGRAF nedělá...

Tímto definitivně zařazuju MPM do žumpy k Parnisu a jejich portugýzům, úbótům atd... protože všem těmdle firmám je fuk, kde berou, hlavně že to vypadá jako něco lepšího...

A já zase čekám, kdy se Prim z NM naučí aspoň srovnatelné ciferníky.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník tolja
A já zase čekám, kdy se Prim z NM naučí aspoň srovnatelné ciferníky.

To si děláš prdel, viď? Podívej se na pavouka, jak vypadá číselník z eltónu, a pak ho zkus srovnat s touhle sračkou, která je imho na fotce vyretušovaná.

Odkaz ke komentáři

Vidíš, a já v tom tvůj oblíbený Brequet nevidím :D a proto to do žumpy házet nemusím... já to prostě hážu do směsi lidových hodinek které jsou spotřebním materiálem podobně jako kulich :) Tam Prim patří, a značka tam vždycky byla.. Jinak si myslím, že PRIM se snaží na tom původním primu parazitovat v podstatě hlavně tím, že má zn. PRIM :)

Odkaz ke komentáři

jasný, máš recht, breguet tam vidí jen někdo, kdo ho má víc pod kůží

koukni na ten model v oceli - na první laický pohled jsou to kromě barvy mýho "fialovýho" ciferníku úplný aeronavale

PRIM se snaží na tom původním primu parazitovat

proto mě překvapuje ten breguet, čekal jsem parazitování na značce, ale oni parazitujou i na cizích modelech - což je v rozporu s řečmi o vlastním designu - do žumpy je neházím za kvalitu hodinek, ale za obšlehlý design vydávaný v PR materiálech za českou práci

Upraveno uživatelem bandicoot
Odkaz ke komentáři

Vidíš, a já v tom tvůj oblíbený Brequet nevidím :D a proto to do žumpy házet nemusím... já to prostě hážu do směsi lidových hodinek které jsou spotřebním materiálem podobně jako kulich :) Tam Prim patří, a značka tam vždycky byla.. Jinak si myslím, že PRIM se snaží na tom původním primu parazitovat v podstatě hlavně tím, že má zn. PRIM :)

Tvar puzdra aj s nozkami a luneta vratane fontov, skutocne kopiruje Brequet, v tom ma bandicoot pravdu. Cifernik uz, ale s Brequetom nema nic spolocne. Aspon som nic take este nevidel, takze s prizmurenim vsetkych styroch oci (vratane kurich) je to "len inspiracia" :).

Odkaz ke komentáři

Já to myslel v návaznosti na naší včerejší debatu v Gate :) Já v tom Brequet nevidím, protože ho vůbec neznám a i když to vidím po tom co mi to ukázal je mi to jedno, protože 100 % klientů co si koupí PRIMky si je koupí nikoliv proto, že imituju Bequet :)

Odkaz ke komentáři

Podívej se Ty na všechny ostatní ciferníky z Eltonu a pak je zkus srovnat s touhle sračkou :thumbsup_anim: .

Ne kazdy ciselnik s plastickymi indexy je hezci nez kazdy ciselnik pouze s potiskem... Jo a Pavouk to je uplne jina liga. Tyhle pseudochrono je typicka ukazka kycovity sragory bez kousku vkusu.

EDIT: A tem Breguetum se podoba (i kdyz min) i font cislic a vnitrni okruzi. I kdyz u techto by samotna podobnost bez okopirovani pouzdra byla velmi nenapadna, to uznavam.

Upraveno uživatelem skalis
Odkaz ke komentáři

Tvar puzdra aj s nozkami a luneta vratane fontov, skutocne kopiruje Brequet, v tom ma bandicoot pravdu. Cifernik uz, ale s Brequetom nema nic spolocne. Aspon som nic take este nevidel, takze s prizmurenim vsetkych styroch oci (vratane kurich) je to "len inspiracia" :) .

nekopiruje, len sa trosku inspirovali, napr. indexy atd.

breguet-type-xxi-chronograph-2.jpg

Odkaz ke komentáři

Ehm. MPM má ve své nabídce širokou škálu hodinek, snaží se nabídnout takřka cokoli, co by zákazníci mohli chtít. Mají i poměrně konzervativní modely, stačí se jen rozhlédnout po jejich webu. Jaké je skutečné provedení a výdrž nevím.

post-6998-1262963304.jpg

Jak tak koukám... mají v nabídce nějaké nové sportovní hodinky? Nebo to už tam bylo?

Je možné, že mají fluorescenční číselník i ručky?

post-6998-1262963362.jpg

Upraveno uživatelem Biges
Odkaz ke komentáři

Návštěvník tolja
Podívej se Ty na všechny ostatní ciferníky z Eltonu a pak je zkus srovnat s touhle sračkou :thumbsup_anim: .

post-953-1262973189.jpg

Asi to není úplně fér, ale tady máš třeba diplomata. A z vlastní, starší zkušenosti vím, že hodinky od mpm mají indexy a nápisy na "číselníku" jako kdyby je načůral opilej čokl. Ta fotka z frydkumistku je podle mě počítačově upravená.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...