decebal Odesláno 30. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2009 (upraveno) Filtr "sprostých" slov zabudovaný do sw fóra. T.i.t.s. = kozy, cecky. Na českým fóru blokování anglických slovíček nedává moc smysl, ale asi to nejde vypnout... Co je **** vím ale co to je za nesmysl, kdo to vymyslel? Co Titanic? Titanium? Title? To na anglicky psaných fórech nenapíšou? Titanic to pustí a složeninu česky ne, to je věc . Upraveno 30. prosince 2009 uživatelem decebal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavelK Odesláno 30. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2009 Co je **** vím ale co to je za nesmysl, kdo to vymyslel? Co Titanic? Titanium? Title? To na anglicky psaných fórech nenapíšou? Titanic to pustí a složeninu česky ne, to je věc . To je tím, že ono slovo musí být samostatné a ne součástí jiného slova. No a písmena s diakritikou filtr nepovažuje za písmena, proto podivné chování v českých slovech. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
polda.p Odesláno 30. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2009 http://predplatne.pravda.sk/hodinky-PRIM.aspx Takto sa robi reklama..... Podotykam, ze ide o jedny z najznamejsich novin na Slovensku... Spíš by mě udivilo, kdyby k předplatnému dávali Spartaky z NMnM....... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 8. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2010 (upraveno) Dneska jsem ve výloze viděl tyhle "primky"... Já sem si vždycky myslel, že si tenhle PRIM MPM hraje na ten původní PRIM... Že jde o souboj kdo je víc "PRIM" - a on si přitom hraje na Breguet... Pouzdro, nožky, komplet luneta, tlačítka, fonty, "zlatá načinčanost"... Jedinej rozdíl je, že Breguet takovejdle CHRONOGRAF nedělá... edit: ciferník s tou plasticitou taky - hotový Aeronavale Tímto definitivně zařazuju MPM do žumpy k Parnisu a jejich portugýzům, úbótům atd... protože všem těmdle firmám je fuk, kde berou, hlavně že to vypadá jako něco lepšího... Upraveno 8. ledna 2010 uživatelem bandicoot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
decebal Odesláno 8. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2010 Dneska jsem ve výloze viděl tyhle "primky"... Já sem si vždycky myslel, že si tenhle PRIM MPM hraje na ten původní PRIM... Že jde o souboj kdo je víc "PRIM" - a on si přitom hraje na Breguet... Pouzdro, nožky, komplet luneta, tlačítka, fonty, "zlatá načinčanost"... Jedinej rozdíl je, že Breguet takovejdle CHRONOGRAF nedělá... edit: ciferník s tou plasticitou taky - hotový Aeronavale Tímto definitivně zařazuju MPM do žumpy k Parnisu a jejich portugýzům, úbótům atd... protože všem těmdle firmám je fuk, kde berou, hlavně že to vypadá jako něco lepšího... A já zase čekám, kdy se Prim z NM naučí aspoň srovnatelné ciferníky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník tolja Odesláno 8. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2010 A já zase čekám, kdy se Prim z NM naučí aspoň srovnatelné ciferníky. To si děláš prdel, viď? Podívej se na pavouka, jak vypadá číselník z eltónu, a pak ho zkus srovnat s touhle sračkou, která je imho na fotce vyretušovaná. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 8. ledna 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2010 Dneska jsem ve výloze viděl tyhle "primky"... Já sem si vždycky myslel, že si tenhle PRIM MPM hraje na ten původní PRIM... Že jde o souboj kdo je víc "PRIM" - a on si přitom hraje na Breguet... Pouzdro, nožky, komplet luneta, tlačítka, fonty, "zlatá načinčanost"... Jedinej rozdíl je, že Breguet takovejdle CHRONOGRAF nedělá... edit: ciferník s tou plasticitou taky - hotový Aeronavale Tímto definitivně zařazuju MPM do žumpy k Parnisu a jejich portugýzům, úbótům atd... protože všem těmdle firmám je fuk, kde berou, hlavně že to vypadá jako něco lepšího... Vidíš, a já v tom tvůj oblíbený Brequet nevidím a proto to do žumpy házet nemusím... já to prostě hážu do směsi lidových hodinek které jsou spotřebním materiálem podobně jako kulich Tam Prim patří, a značka tam vždycky byla.. Jinak si myslím, že PRIM se snaží na tom původním primu parazitovat v podstatě hlavně tím, že má zn. PRIM Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 8. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2010 (upraveno) jasný, máš recht, breguet tam vidí jen někdo, kdo ho má víc pod kůží koukni na ten model v oceli - na první laický pohled jsou to kromě barvy mýho "fialovýho" ciferníku úplný aeronavale PRIM se snaží na tom původním primu parazitovat proto mě překvapuje ten breguet, čekal jsem parazitování na značce, ale oni parazitujou i na cizích modelech - což je v rozporu s řečmi o vlastním designu - do žumpy je neházím za kvalitu hodinek, ale za obšlehlý design vydávaný v PR materiálech za českou práci Upraveno 8. ledna 2010 uživatelem bandicoot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Don2008 Odesláno 8. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2010 Vidíš, a já v tom tvůj oblíbený Brequet nevidím a proto to do žumpy házet nemusím... já to prostě hážu do směsi lidových hodinek které jsou spotřebním materiálem podobně jako kulich Tam Prim patří, a značka tam vždycky byla.. Jinak si myslím, že PRIM se snaží na tom původním primu parazitovat v podstatě hlavně tím, že má zn. PRIM Tvar puzdra aj s nozkami a luneta vratane fontov, skutocne kopiruje Brequet, v tom ma bandicoot pravdu. Cifernik uz, ale s Brequetom nema nic spolocne. Aspon som nic take este nevidel, takze s prizmurenim vsetkych styroch oci (vratane kurich) je to "len inspiracia" . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 8. ledna 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2010 Já to myslel v návaznosti na naší včerejší debatu v Gate Já v tom Brequet nevidím, protože ho vůbec neznám a i když to vidím po tom co mi to ukázal je mi to jedno, protože 100 % klientů co si koupí PRIMky si je koupí nikoliv proto, že imituju Bequet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
decebal Odesláno 8. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2010 To si děláš prdel, viď? Podívej se na pavouka, jak vypadá číselník z eltónu, a pak ho zkus srovnat s touhle sračkou, která je imho na fotce vyretušovaná. Podívej se Ty na všechny ostatní ciferníky z Eltonu a pak je zkus srovnat s touhle sračkou . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 8. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2010 Ono nebude nic lehkeho vymyslet novy design ci nove napady ... A proto kdyz chteji chrlit kazdy mesic nove modely museji holt krast jinde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 8. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2010 Don: ty soustředný plastický kruhy, a cca font - to maj aeronavale taky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 8. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2010 (upraveno) Podívej se Ty na všechny ostatní ciferníky z Eltonu a pak je zkus srovnat s touhle sračkou . Ne kazdy ciselnik s plastickymi indexy je hezci nez kazdy ciselnik pouze s potiskem... Jo a Pavouk to je uplne jina liga. Tyhle pseudochrono je typicka ukazka kycovity sragory bez kousku vkusu. EDIT: A tem Breguetum se podoba (i kdyz min) i font cislic a vnitrni okruzi. I kdyz u techto by samotna podobnost bez okopirovani pouzdra byla velmi nenapadna, to uznavam. Upraveno 8. ledna 2010 uživatelem skalis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toams Odesláno 8. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2010 Tvar puzdra aj s nozkami a luneta vratane fontov, skutocne kopiruje Brequet, v tom ma bandicoot pravdu. Cifernik uz, ale s Brequetom nema nic spolocne. Aspon som nic take este nevidel, takze s prizmurenim vsetkych styroch oci (vratane kurich) je to "len inspiracia" . nekopiruje, len sa trosku inspirovali, napr. indexy atd. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Don2008 Odesláno 8. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2010 nekopiruje, len sa trosku inspirovali, napr. indexy atd. Tieto som nevidel , tak aj cifernik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Biges Odesláno 8. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2010 (upraveno) Ehm. MPM má ve své nabídce širokou škálu hodinek, snaží se nabídnout takřka cokoli, co by zákazníci mohli chtít. Mají i poměrně konzervativní modely, stačí se jen rozhlédnout po jejich webu. Jaké je skutečné provedení a výdrž nevím. Jak tak koukám... mají v nabídce nějaké nové sportovní hodinky? Nebo to už tam bylo? Je možné, že mají fluorescenční číselník i ručky? Upraveno 8. ledna 2010 uživatelem Biges Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Apep Odesláno 8. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2010 A jak pokračují testy? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 8. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2010 Od MPM se mi líbí jen TOTO. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník tolja Odesláno 8. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2010 Podívej se Ty na všechny ostatní ciferníky z Eltonu a pak je zkus srovnat s touhle sračkou . Asi to není úplně fér, ale tady máš třeba diplomata. A z vlastní, starší zkušenosti vím, že hodinky od mpm mají indexy a nápisy na "číselníku" jako kdyby je načůral opilej čokl. Ta fotka z frydkumistku je podle mě počítačově upravená. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se