Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

No těší mne, že se číňani zaměřují i na něco jiného než fejky. Bojím se, že než se nadějeme tak tady takové hodinky bude nosit každá druhá celebrita a na SIHH se o nich bude básnit. Achjo :guiltysmiley:

Odesláno (upraveno)

Musím za sebe říct, že se mi ne a nedaří proniknout do čínského vkusu. Podle mě jsou to bohužel kýče až běda, a to včetně těch rádoby střídmých i rádoby? čínských. Porád mi to připomíná hnusnou ruskou nabubřelost a bezbřehost. Kupodivu s japonskými věcmi takový problém nemám, i když taky nemají zrovinka vyhraněnou hodinkovou osobitost.

Upraveno uživatelem cigi
  • Hlasovat proti 2
Odesláno
Musím za sebe říct, že se mi ne a nedaří proniknout do čínského vkusu. Podle mě jsou to bohužel kýče až běda, a to včetně těch rádoby střídmých i rádoby? čínských. Porád mi to připomíná hnusnou ruskou nabubřelost a bezbřehost. Kupodivu s japonskými věcmi takový problém nemám, i když taky nemají zrovinka vyhraněnou hodinkovou osobitost.

taky seš cigi dávno ztracenej v propadliští evropskejch dějin. Tady máš echt kousek vod mýho oblíbence

post-817-1260958564.jpg

Odesláno

Teda ... vytiahli sa chlapci jedni šikmooký ... Veľmi pekné veci, až na to ružové čo vyzerá moc UN-like a tie maľované, tie moc nemusím. Naopak, tá čiernobiela kresby vyzerá moc fajn.

Odesláno

Hezké hodinky. Není to sice můj styl, ale lidé, kteří tíhnou ke... hmmm... designově nestřídmým hodinkám to zřejmě ocení. A Číňané zcela určitě :)

Odesláno
taky seš cigi dávno ztracenej v propadliští evropskejch dějin. Tady máš echt kousek vod mýho oblíbence

To só hodinky z Hong Kongu, ne? :)

A v dražbě dopadly nevalně.

Odesláno

Nezdá.

description:

Movement type:TB04

Function: three-dimensional axis tourbillon, power reserve display, calendar, total working hours, moon phase

Watch case :18K rose gold

Hands: 18K rose gold

Watchcase Glass: Sapphire

Strap: alligator skin

Diameter: 44mm

Thickness:14mm

Jewels: 46 jewels

Waterproof:3ATM

Rate in 24 h: ?10 s/d

Gross weight: 140g (Only reference)

Type:limit 30 units and watch made to order after selecting the model

Price:380000RMB per unit

Packaging: special wooden box with noble metal identification certificate and certificate to leave factory

Odesláno
Musím za sebe říct, že se mi ne a nedaří proniknout do čínského vkusu. Podle mě jsou to bohužel kýče až běda, a to včetně těch rádoby střídmých i rádoby? čínských. Porád mi to připomíná hnusnou ruskou nabubřelost a bezbřehost.

Jo jo, přesně tak... Rusy v tom nevidim, tu dobu jsem zažil okrajově a ruské hodinky se mi líbí, ale Made in PRC by mi na hodinkách prostě radost neudělalo. Krom toho obšlehnutý gyroturbo... :huh:

• Hlasovat proti 1
Odesláno

mňa celkom zaujali niektoré kreácie od Longio - som síce úchyl na hranaté hodinky, čo je pre väčšinu ľudí úplná strata vkusu ;) ale aj tak.

ak to nie je obšľahnuté niečo čo nepoznám, na čínu je to až nemiestne "antičínske"..

post-4112-1260997561.jpg

post-4112-1260997571.jpg

post-4112-1260997578.jpg

Odesláno (upraveno)

Ty s kohoutem jsou roztomilý, hciq. Nejlepší v tomhle vlákně. Ale i tak se nemůžu zbavit vzpomínky na poljoty s leninem a hvězdama v osách stěžejek. Ta výstava číslic je tvoje oblíbená ??

Nevím, vane z toho na mě prázdnota, bezradnost, ještě mají před sebou hodně práce, ti číňani, v technice, v designu .....

Upraveno uživatelem cigi
Odesláno
Ty SHW bych si dal líbit. Paráda :smile_anim:

Suhlas, tie SHW su velmi pekne a vedel by som si ich predstavit na svojej ruke. Zvysok mi pride bud preplacany, alebo prezdobeny. No, iny kraj iny mrav.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...