Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Vážění přátelé, jak jste zde někteří už četli, drahnou to chvíli si vybírám nového tikajícího miláčka. Po probdělýh nocích, po nesčetných návštěvách hodinářství a po dilematech nad životem a smrtí jsem vyselektoval tři modely hodinek, do kterých jsem zblázněn a ze kterých vybírám favorita. Prvním adeptem je Rolex Milgauss, nádherné hodinky s historií, těch 1000 gausů nikdy nevyužiji, ale je dobré to vědět. Prostě klasa, dodám, že se mi líbí model s černým ciferníkem (ne GV). Či Rolex datejust II., přesněji ve verzi viz. obrázek, nádherné hodinky, s větším průměrem, než je u rolexu zvykem, ne tolik usedle vypadjící, díky arabským číslicím, no a je to Rolex, co víc říct...? Třetím adeptem do winderu je Panerai 312. Panerai je moje tajná láska, 312 mají in-house P.9000 a nádherný čistý vzhled. Byl by to jediný mdel od PAnerai, který bych si pořídil a tím ukojil svou panerai touhu... Máme zde jisté dilema, vzít nádherný Milgauss, ktrý je jednoduchý a nádherný, cenově nejppřijatelnější, nebo si splnit PAM touhu hodinkama z jiného soudku, či jít do klasiky všech klasik a pořídit datejusty? Sakra napište mi někdo něco kloudného, jinak vyhodim winder i s hodinkama a čas budu měřit podle slunce a budu mít klid!

PS. fotky rolexů jsem si propůjčil z fora, snad to nebude členům vadit, ale myslím, že ne, však to zůstává na domácí půdě...

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Upraveno uživatelem volfda
  • Odpovědi 46
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Milgauss.

Proč - jednoduchost, decentnost a při tom takový ten technickofajnšmekrovský druhý pohled kvůli tomu antimagnetismu. Perfektní tah Rolexu. Z mého pohledu tam neruší kyklop a je tam vtipná vteřinovka.

Odesláno
Milgauss.

Proč - jednoduchost, decentnost a při tom takový ten technickofajnšmekrovský druhý pohled kvůli tomu antimagnetismu. Perfektní tah Rolexu. Z mého pohledu tam neruší kyklop a je tam vtipná vteřinovka.

Absolutní souhlas... oproti jiným Rolex je navíc nemá každý řidič rychlého Ford Transit co zaváží zeleninu do tržnice :D

Odesláno

Rolex Milgauss (jak říká X-Bob). Ty druhé Rolexy mi přijdou už takové pouťové, navíc by mi asi vadily číslice vzhůru nohama. PAM jsou dle mě z jiného soudku (osobně mi nic neříkají - jsou velké a tlusté).

Odesláno

Datejusty se mi nelíbí. PAM a Milgaussy jsou ale opravdu každé z jiné pohádky. Tohle si musíš posekat sám ...... a já Ti k tomu držím palce :thumbsup_anim:

Odesláno

Za mě rolády - jen nevím, jestli tyhle datejusty nejsou mic jiný (neokoukaj se?) a milgaussy moc technický (nepřestanou bavit?) - takovej echt rolex je pro mě submariner maximálně ještě gmt master.

Panerai je paráda, ale jsou to jen "další hodinky do party", kdežto rolády by mohly bejt jediný, poslední a definitivní.

Odesláno (upraveno)

Milgauss!!!!!

1. Panerai mi nepřijdou moc jako hodinky na univerzální nošení, navíc by mi vadilo to vojenský pozadí.

2. Datejusty určitě super, ale každej se tě bude ptát jestli máš Rolex, v horšim případě kopie, navíc se mi tolik nelíběj.

3. Na Mrakodrapovi Milgaussy jsem chodil s láskou koukat, protože jsou nádherný, v podstatě dokonalý!

Upraveno uživatelem Helex
Odesláno

Jak tak na to koukám, ta jsem si moc nepomohl...Asi budu muset šetřit a pak je pořídit všechny najednou :thumbsup_anim: I když v příspěvcích vede milgauss... Původně jsem byl zakoukán právě do milgaussů, pak přišla láska na první pohled z jiného soudku v podobě PAM a když jsem šel zas obhlédnout milgaussy do hodinářství, kouknul na mě kyklop, což je dle mého velká klasika. Třeba submariner mi moc neříká... Byl bych si býval na datejusty ani nepomylel, kdyby je nezvětšili na těch 41mm. Máte pravdu, že ta volba nebude jednoduchá, ale ještě před pár týdnama jsem lítal mezi tolika hodinkama, že jsem si říkal, že jsem malé dítě, které neví co chce a nezaslouží si mít ani jedny. Dnes to trochu uzrálo a máme hlavní adepty. Jak psal bandicoot, bojím se, aby ty Panerai nebyly jen další, zato rolády by mohli být co se jich samotných týče definitivní. Koupi hodlám uskutečnit po vánocích. Asi ještě zaskočím do hodinářství a pomazlím se s nima, abych si byl jist, jen asi budu muset mimo ČR, obávám se, že toto složení tady v hodinářství nenajdu. Ale musím říct, že vnitřně je to hezké vánoční dilema...

Jinak díky všem za příspěvky a přeji hezký svátek vánoční :newyear:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...