spiderer Odesláno 3. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2010 Zatim jen par rychlocvaku = malo casu, vybita baterka a debilni svetlo = polovicni katastrofa.. vecer snad cvaknu neco lepsiho.. + Rychlý odkaz na instalatérské fotky http://forum.chronomag.cz/index.php?s=&...st&p=372802 Priklad: EDIT: Pridany fotky z treti strany..
Návštěvník Kamil Odesláno 3. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2010 To je ta limitka pro Dopravní podnik?
spiderer Odesláno 3. ledna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 3. ledna 2010 Kamil napsal: To je ta limitka pro Dopravní podnik? Presne, ale kupodivu nemaj vyosenej cifernik, tak je asi donesu k Mestkovi at to opravi
skalis Odesláno 3. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2010 Heh, nedohodlo se nahodou, ze fejky se tu nebudou prezentovat, ale moderatori maj furt nejaky privilegia... Spiderere, gratuluju k paradnimu kusu, tutti capo hydraulico.
spiderer Odesláno 3. ledna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 3. ledna 2010 skalis napsal: Heh, nedohodlo se nahodou, ze fejky se tu nebudou prezentovat, ale moderatori maj furt nejaky privilegia... Spiderere, gratuluju k paradnimu kusu, tutti capo hydraulico. Jejda, jsem zapomnel ze bych mel do nadpisu vlakna napsat (FAKE) Ja to pak kdyztak smazu az mi YPO posle report ze to tu nechce
safi Odesláno 3. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2010 Jsou to PAM nebo MM? Z fotek je to blbě poznat
Donuts Odesláno 3. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2010 Aha, takze takhle vypadaji ty kontrolou vyrazene, nasledne s kabelkami LV prodavane v Turecku.
spiderer Odesláno 3. ledna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 3. ledna 2010 zdr napsal: No vidim ze mame rovnaky vkus Jen ty uz jich mas krapet vice A to jsou taky ty z Ciny?
Kalifx Odesláno 3. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2010 (upraveno) Kamil napsal: To je ta limitka pro Dopravní podnik? spiderer napsal: Presne, ale kupodivu nemaj vyosenej cifernik, tak je asi donesu k Mestkovi at to opravi Tož ten ti akorát řekne, že je to vlastnost a pošle tě domů. Michale gratuluju! Vypadaj opravdu SKVĚLE. Edit: na 4 a 5 fotce z těch prvních je nádherně vidět, jak perfektní má Panerai luminiscenci. Upraveno 3. ledna 2010 uživatelem Kalifx
Mav Odesláno 3. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2010 velká gratulace, ta luminiscence je opravdu famózní. řekl bych, že za Hercules víc než slušná náhrada. tak ať slouží
safi Odesláno 3. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2010 A navíc správná filosofie hodinářského nadšence - radši základní model prestižnější značky, než pokročilejší model méně prestižní značky.
lolohh Odesláno 3. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2010 spiderer napsal: ...vybita baterka ... Sis koupil Paneraie na baterku? Tě asi napálili.
bandicoot Odesláno 3. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2010 Nemáš strach, že se tam nic nehejbe? Že to bude bez sekundovky moc statický?
MarcelG Odesláno 3. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2010 Paráda, nádhera. Trochu by mě osobně možná chyběla fteřinovka :-) , ale ... asi bych ji i oželel. Moc krásný kus
tombed Odesláno 3. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2010 Spajdy potěšils... gratuluju, jsou super... ty dávaj v Praze k celoroční režijce nebo k opencard???
pete Odesláno 3. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2010 Čus. Překvapivě hezké hodinky Nebudou ti velké
DAveDOG Odesláno 3. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2010 (upraveno) Citovat ty dávaj v Praze k celoroční režijce nebo k opencard??? K opencard je asi dostali jen páni manažeři. Za 800Mega jich už dostali pěknou hromádku. Upraveno 3. ledna 2010 uživatelem DAveDOG
spiderer Odesláno 3. ledna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 3. ledna 2010 lolohh napsal: Sis koupil Paneraie na baterku? Tě asi napálili. Me naockoval YPO s tema Sinnama ze prej na baterku je to dobry a ono je to zase jinak? bandicoot napsal: Nemáš strach, že se tam nic nehejbe? Že to bude bez sekundovky moc statický? Nemam, jsou takovy cisty a skvele vyvazeny, i kdyz vterinovka by taky mohla byt, ale to az casem tombed napsal: Spajdy potěšils... gratuluju, jsou super... ty dávaj v Praze k celoroční režijce nebo k opencard??? Dik, no prisel za mnou Pavel Bem, ze prej pro jako potencialniho zakaznika pro me ma malej present, tak jsem si to vzal a rikal jsem ze si to jeste rozmyslim.. kdyby dal 312ky tak bych si to mozna u nej zaridil na miste pete napsal: Čus. Překvapivě hezké hodinky Nebudou ti velké Jsou akorat, jsem zvykle z Herculesu, ze velky hodinky nejsou spatny
tombed Odesláno 3. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2010 Michale co je to za řemen? Se mi líbí...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se