Přejít na obsah

PRIM AUTOMATIC

Doporučené příspěvky

toto jste viděli?

je to z aukra, hodím to ještě do vlákna sledování inzerce, protože ta cena je dost drsná...

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Strojek nemá originální základní desku s označením kalibru 97, tahle deska je neznačená. Takže se jedná o stavbu z dílů nějakým zaměstnancem původního Eltonu. Pravděpodobně to bude plně funkční - jak píše prodejce, ale stejně to není původní kal.97, ale pouhý zbastlený strojek z dílů, takže hodnota by měla být podstatně nižší, než u skutečných originálů.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odkaz ke komentáři

Ďakujem všetkým za rady, odnesiem to k hodinárovi a potom napíšem čo im bolo :eek: , dúfam, že to bude len nejaká drobnosť....

Takže už sú opravené, trebalo vymeniť zotrvačku a vlások a plus vyčistenie, teraz idú pekne a presne.

Odkaz ke komentáři

Takže mám s mojimi Televizemi cal. 96 problém aj napriek tomu, že boli u hodinára-počas dna sa občas zastavia...bol som to reklamovať u hodinára a ten mi povedal, že to je kvôli tomu, že ich ručne nenaťahujem, že ich mám ráno alebo večer natiahnuť tak 5x, vravel som mu, že som čítal, že by sa nemali tieto automaty ručne naťahovať, ale on tvrdí že sa môžu...tak teraz neviem čo alebo kto má pravdu. Môžu sa TV cal. 96 ručne "donaťahovať?"  neškodí im to? Ďakujem

Odkaz ke komentáři

Takže mám s mojimi Televizemi cal. 96 problém aj napriek tomu, že boli u hodinára-počas dna sa občas zastavia...bol som to reklamovať u hodinára a ten mi povedal, že to je kvôli tomu, že ich ručne nenaťahujem, že ich mám ráno alebo večer natiahnuť tak 5x, vravel som mu, že som čítal, že by sa nemali tieto automaty ručne naťahovať, ale on tvrdí že sa môžu...tak teraz neviem čo alebo kto má pravdu. Môžu sa TV cal. 96 ručne "donaťahovať?"  neškodí im to? Ďakujem

hodináře s těmito koko.skými kecy nutno vyřadit z výběru!

Odkaz ke komentáři

Dnes jsem byl na návštěvě u bývalého spolupracanta a už deset let vlastní tohle,já si pořád myslel že má klasické Prim Sport II,ono je to automat a v oceli,kupoval to jako nové a tahal je do tvrdého provozu i na důl.Luneta už nejde otočit,asi mu je zrenovuji,vlastně stačí vyleštit sklíčko a novou lunetu.

Odkaz ke komentáři

Dnes jsem byl na návštěvě u bývalého spolupracanta a už deset let vlastní tohle,já si pořád myslel že má klasické Prim Sport II,ono je to automat a v oceli,kupoval to jako nové a tahal je do tvrdého provozu i na důl.Luneta už nejde otočit,asi mu je zrenovuji,vlastně stačí vyleštit sklíčko a novou lunetu.

attachicon.gifCAM00482.jpgattachicon.gifCAM00483.jpg

Teoreticky by to měla být miyota v poslední verzi PSII humberto. Ale to ručně ryté dýnko se mi moc nezdá. :eek:

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...