Čibi Odesláno 15. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2013 toto jste viděli? je to z aukra, hodím to ještě do vlákna sledování inzerce, protože ta cena je dost drsná... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 15. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2013 Bývalo tady nepsaným pravidlem na probíhající aukce nepoukazovat, nejsouli nějak závadné. Dochází tím velmi často ke zbytečnému navýšení cen. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Čibi Odesláno 15. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2013 OK, polepším se, ale nedalo mi to... Má je někdo z fora ve sbírce? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 15. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2013 Docela dost členů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 15. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2013 (upraveno) Osm neni zas tak mocEdit: pojdme se dohodnout, ze vyjadrovani k probihajicim aukcim muze admin smaznout. Zverejnovani podvodu a evidentnich bastlu mazano nebude. Upraveno 15. září 2013 uživatelem financ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 16. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2013 (upraveno) Hele kluci, to je prodává nějakej Váš kamarád, že mu tady tak pomáháte? Když už je to tady, vložte fotku STROJE, je taky zajímavá Upraveno 16. září 2013 uživatelem straspol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 16. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2013 Strojek nemá originální základní desku s označením kalibru 97, tahle deska je neznačená. Takže se jedná o stavbu z dílů nějakým zaměstnancem původního Eltonu. Pravděpodobně to bude plně funkční - jak píše prodejce, ale stejně to není původní kal.97, ale pouhý zbastlený strojek z dílů, takže hodnota by měla být podstatně nižší, než u skutečných originálů. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t.p Odesláno 16. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2013 Obávám se, že ta cena už neklesne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 16. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2013 Což vzhledem k tomu že originál se prodával tady na fóru za dvanáct tisícovek vypadá už teď tragicky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 16. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2013 Nechme tu aukci proběhnout a pak si pokecáme. Kdo potřebuje informace, určitě si je dokáže sehnat.Par zájemců o ně tu bude a něco mi říká, že to tu čte i prodávající. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 16. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2013 To víš že čte :-) tady to už totiž čte úplně každej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borodov Odesláno 17. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2013 ...Edit: pojdme se dohodnout, ze vyjadrovani k probihajicim aukcim muze admin smaznout. Zverejnovani podvodu a evidentnich bastlu mazano nebude. Souhlasim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miroslav5 Odesláno 22. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2013 Ďakujem všetkým za rady, odnesiem to k hodinárovi a potom napíšem čo im bolo , dúfam, že to bude len nejaká drobnosť....Takže už sú opravené, trebalo vymeniť zotrvačku a vlások a plus vyčistenie, teraz idú pekne a presne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miroslav5 Odesláno 27. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2013 Takže mám s mojimi Televizemi cal. 96 problém aj napriek tomu, že boli u hodinára-počas dna sa občas zastavia...bol som to reklamovať u hodinára a ten mi povedal, že to je kvôli tomu, že ich ručne nenaťahujem, že ich mám ráno alebo večer natiahnuť tak 5x, vravel som mu, že som čítal, že by sa nemali tieto automaty ručne naťahovať, ale on tvrdí že sa môžu...tak teraz neviem čo alebo kto má pravdu. Môžu sa TV cal. 96 ručne "donaťahovať?" neškodí im to? Ďakujem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 27. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2013 Ručně natahovat se sice můžou, ale to neřeší zastavování se - tam je někde chyba, hodinky musí jít pořád bez natahování, proto se tomu říká automaty, to hezky hoď panu hodináři na hlavu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 27. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2013 Takže mám s mojimi Televizemi cal. 96 problém aj napriek tomu, že boli u hodinára-počas dna sa občas zastavia...bol som to reklamovať u hodinára a ten mi povedal, že to je kvôli tomu, že ich ručne nenaťahujem, že ich mám ráno alebo večer natiahnuť tak 5x, vravel som mu, že som čítal, že by sa nemali tieto automaty ručne naťahovať, ale on tvrdí že sa môžu...tak teraz neviem čo alebo kto má pravdu. Môžu sa TV cal. 96 ručne "donaťahovať?" neškodí im to? Ďakujemhodináře s těmito koko.skými kecy nutno vyřadit z výběru! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 28. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2013 Špatně odvedená práce, pořádně rozebrat a pořádně vyčistit- ne že je profoukne a je hotovej ať si udělá reparát. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 29. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2013 Dnes jsem byl na návštěvě u bývalého spolupracanta a už deset let vlastní tohle,já si pořád myslel že má klasické Prim Sport II,ono je to automat a v oceli,kupoval to jako nové a tahal je do tvrdého provozu i na důl.Luneta už nejde otočit,asi mu je zrenovuji,vlastně stačí vyleštit sklíčko a novou lunetu. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 29. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2013 Dnes jsem byl na návštěvě u bývalého spolupracanta a už deset let vlastní tohle,já si pořád myslel že má klasické Prim Sport II,ono je to automat a v oceli,kupoval to jako nové a tahal je do tvrdého provozu i na důl.Luneta už nejde otočit,asi mu je zrenovuji,vlastně stačí vyleštit sklíčko a novou lunetu.CAM00482.jpgCAM00483.jpgTeoreticky by to měla být miyota v poslední verzi PSII humberto. Ale to ručně ryté dýnko se mi moc nezdá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 29. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2013 To nebude růčo, rycí jehla, strojově... Elton tuhle technologii pořád používáAle taky jsem zatím viděl jen gravírku Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se