Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Patek,Patek a este raz Patek.

...ty vole ,ale co si kupis ,ked dostudujes vysoku skolu? Teraz si vyber nieco lacnejsie,aby ti zostala nejaka rezerva na nejake jubileum do buducnosti :thumbsup_anim:

• Odpovědi 63
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno (upraveno)
Rozhodujem sa medzi značkami Patek Philippe ,Hublot a Zenith ktore maju najzvučnejśie meno?

z těch třech je to Patek Philippe - Patekům se vyrovnaj Vacheron Constantin a A.Lange u. Söhne

těsně pod špicí (nikoliv však o celý level, dá se říct, že všichni jsou v top 7) pak vidím Jaeger-LeCoultre, Audemars Piguet, Breguet a Ulysse Nardin

toť můj subjektivní dojem

Upraveno uživatelem bandicoot
Odesláno
Prosim tě, z které fotky na tebe působí parádně? Vím o nich, že je to sen mnoha chronomagorů, ale já ještě nenašel fotku, z které by se mi líbily. A našel bych jí rád. Díky.

Pozeral som video na

Odesláno

ja som po maturite dostal Casio Alarm Chrono za 1500Sk a bol som stastny ako blcha. Mohol som mat aj drahsie, ale zvysne prasule som dal na svoj prvy vlastny sporoucet. 15000Eur je desne moooc. Si mlady, chod za to do sveta, zberaj skusenosti, ktore ti potom uz nik nezaplati!....pouvazuj nez kupis nejake drahe delo.

Odesláno
ja som po maturite dostal Casio Alarm Chrono za 1500Sk a bol som stastny ako blcha. Mohol som mat aj drahsie, ale zvysne prasule som dal na svoj prvy vlastny sporoucet. 15000Eur je desne moooc. Si mlady, chod za to do sveta, zberaj skusenosti, ktore ti potom uz nik nezaplati!....pouvazuj nez kupis nejake drahe delo.

Cestovania mam plné zuby už som pochodil polku Zeme a prestalo ma to baviť najlepšie je na Slovensku.Mame tu krásne dievčatá čo viac mi chýba ku šťastiu ?Už iba tie hodinky :D

Odesláno

no tak takyto problem som zatial riesit nemusel. ja si ani nepamatam co som za maturitu dostal :) ...

ale na tvojom mieste by som si urcite kupil viacero odlisnych hodiniek. tenucke jednoduche s remienkom ku obleku, sportovejsie chronografy s kovovym tahom na bezne nosenie / outdoor a mozno este nieco medzi tym :)

Odesláno

nechci plevelit, zřejmě se pohybuju v jiným světě :), ale ta představa...no, koupil bych si jedny nebo dvoje slušný hodinky a za zbytek nový auto :). za maturu jsem byl s rodičema v divadle.

Odesláno (upraveno)

Krasnych hodinek v top levelu je hodne, ale co se prestize znacky tyce, tak vyse, nez PP, a jen malinko tesne pod nim lezici Lange, to nejde. A jak tak cela ta leta sleduju na tohle tema web, tak v tom, vice mene, vladne globalni konsenzus.

Par peknych zivych fotek Nautilu od Snowa a Muffika jsou v tomhle vlakne. Jsou to bezchybne hodinky trvale hodnoty. Jejich cena de facto neklesa.

http://forum.chronomag.cz/index.php?showtopic=25529&hl=

Upraveno uživatelem Hasňa
Odesláno

Já jsem dostal za maturu po hubě! Jen ať děda přitlačí, koupit 18 letýmu chalanovi hodinky za půl mega je bohovej nápad :thumbsup_anim: Co Ti koupil k Vánocúm? Doufám, že aspoň vrtulník.... Sorry, ale nějak tomu nemůžu uvěřit...

Odesláno

Máš celkem slušný úkol, najít si hodinky za 15t eček. Typuji, že jsi tedy věku pod 20, já bych si koupil třeba dvoje hodinky každé pro různé příležitosti, oboje by zajisté byly pecky. Vešly by se do toho Daytony + nějaké AP, či IWC a Hublot, případně JLC. Když to dáš celé do jedněch, budeš mít na ruce krásnou věc, ale jen jednu. Jsou typy hodinek, které se nedají nosit všude. Já osobně často sportuju, či jezdím na motorce, na čtyřkolce a chodím do přírody. IWC, či Breitling s sebou na ryby neberu. Ale diverská Seika mi to vynahrazují, když třeba brodim na čtyřkole řeku, či jdu rybařit... Nepochybuji, že na Patek se časem dopracuješ... Určitě budou narozeniny, či jiná příležitost:-) Jen dodávám, že mně je 21, tak to beru ze svého pohledu, který bychom mohli mít podobný... Jen lituji, že moji dědové už zemřeli :crying_anim:

Odesláno
Cestovania mam plné zuby už som pochodil polku Zeme a prestalo ma to baviť najlepšie je na Slovensku.Mame tu krásne dievčatá čo viac mi chýba ku šťastiu ?Už iba tie hodinky :D

tak este ti chyba druha polka Zeme:-) hmmm, v takom veku si stihol toho vela.

tak prdni nejaku tu tisicku ustavu. Napr tu na Cemjate (Presov) v dome dochodcov desne chyba vytah pre imobilnych, ci aspon upravena prijazdova cesta aby mohli chodit von s barlami aj ked je mokro. je mi smutno ked to vidim. Budes mat lepsi pocit ako z PP hodiniek :-))

Ale ak by si mal iny zamer, nepises sem na chronomag, ze.

dodam len - Vulcain Cricket.

post-6829-1262702200.jpg

post-6829-1262702219.jpg

post-6829-1262702234.jpg

post-6829-1262702254.jpg

post-6829-1262702268.jpg

post-6829-1262702283.jpg

post-6829-1262702299.jpg

Odesláno

... já teda nevím, ale pokud někdo plácne, že chce za hodinky utratit 15000 éček a nemá ani trochu představu co by to mělo být, tak na můj vkus je to celkem úlet. Já ti ty hodinky přeji, ale trocha vlastní iniciativy by neškodila. Co se tomu nějaký čas věnovat, projít, vyzkoušet, něco hodit do placu a pak o tom tady pokecat. Myslím si, že takto stejně k ničemu rozumnému nedojdeš. Jednomu se PP líbí moc, druhému zase ne, třetí by si koupil za ty prachy nejméně troje různé atd, atd. Je to na tobě, měl bys zúžit mantinely :)

Odesláno
... já teda nevím, ale pokud někdo plácne, že chce za hodinky utratit 15000 éček a nemá ani trochu představu co by to mělo být, tak na můj vkus je to celkem úlet. Já ti ty hodinky přeji, ale trocha vlastní iniciativy by neškodila. Co se tomu nějaký čas věnovat, projít, vyzkoušet, něco hodit do placu a pak o tom tady pokecat. Myslím si, že takto stejně k ničemu rozumnému nedojdeš. Jednomu se PP líbí moc, druhému zase ne, třetí by si koupil za ty prachy nejméně troje různé atd, atd. Je to na tobě, měl bys zúžit mantinely :)

Souhlas! Já měl teď taky slušné hodinkové dilema, sice v nižších relacích, ale vyjde to podobně. Právě zjišťování, zkoušení, okukování a racionální rozvaha mi zůžila výběr a našla srdcovku, na kterou se třesu, až jí dám do winderu. Dodám, že to je Rolex Milgauss. Hodinky musíš brát srdcem, pokud chceš jen nějakou ozdobu, pak je to skoro škoda, ale poraď se s dědou, myslím, že by měl spoustu dobrých nápadů :thumbsup_anim:

Odesláno

pozri, nic v zlom prosim, hodinky za take prachy si treba zasluzit.

Matura je, aj ked to beres teraz inak, OK, tiez som mal -nast rokov, matura je malo na tak drahy dar! Ak ich zainvestujes inak, podla mna ho len potesis, ako ked....ale to uz tvoja vec...len aj mne sa to zda az prilis, dufam ze si tu nerobis pr*el :-))

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...