Přejít na obsah

FORTIS B-42 BLACK BLACK 647.28.81 K

Doporučené příspěvky

Návštěvník YPO
Odesláno

tudle sem si strkal z nudy prst do zadku - tak jsem vám vyfotil ciferník blekbleků - snad z toho bude něco poznat - na mém vyšeptalém lcd to je sice nějaké tmavé, ale jsou tam fakt hodinky

4243879917_4c26c31ddc_b.jpg

4244666230_f51dbc35b2_b.jpg

4244652178_145b21c1ec_b.jpg

4243880227_88d96629e2_b.jpg

4244652936_d8503edb07_b.jpg

4244653214_473f64c458_b.jpg

4243879499_1823e7a63c_b.jpg

4243879635_5bc3e145b6_b.jpg

4244652644_cb5405e23d_b.jpg

• Odpovědi 47
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Návštěvník YPO
Odesláno
OT: Jak jsi s nima jinak spokojenej?

ještě nevím - nosím digitálky

Návštěvník YPO
Odesláno (upraveno)
krásné fotky, hlavně ta 5. sám vím, jak dlouho trvá vyfotit ten antireflex celý :)

ono to zase tolik práce nedá - fotím srágorou, tak se na to nejdříf podívám levým okem, pak tam namířím displej, který je za objektivem a je to

edit. větší problém je z toho sundat chlupy,srst,nítěnky a dafnije - prostě aby to bylo čistý

Upraveno uživatelem YPO
Odesláno

Nic nevidim....delam si prcu,jsou hezoucky.At ti delaj radost minimalne mesic...................................jo a v tom vedlejsim vlakne- nic platit nebudu,protoze nemam na cele napsano jitrnice.Sorry napsal jsem to sem,nebot je mi z nekterejch vlaken,posledni dobou na bliti

Odesláno
Nic nevidim....delam si prcu,jsou hezoucky.At ti delaj radost minimalne mesic...................................jo a v tom vedlejsim vlakne- nic platit nebudu,protoze nemam na cele napsano jitrnice.Sorry napsal jsem to sem,nebot je mi z nekterejch vlaken,posledni dobou na bliti

Na bliti ti je od silvestra - jak si sel domu zaklonenej.

Odesláno

no tak první a poslední fotka jsou tak hustý, že se snad stavim do řady až pudou z baráku - to je fakt bomba

nevim jak to napsat korektně, o černý převaze a bílých ostrůvcích, tak radši nic...

vlastně ne, všechno zpátky - je to hnus a sviňárna, doteď jsem si myslel, že mi stačej dvoje hoďky :-(

já to tady nenávidim

Návštěvník YPO
Odesláno
nevim jak to napsat korektně, o černý převaze a bílých ostrůvcích, tak radši nic...

dobře napsáno - teď už věřím a věřte i VY, že na komplet ALL BLACK nejde korektně nastavit ani odečíst čas :thumbsup_anim:

Odesláno
a víš,že i jo :)

Seděli jsme na chronopivu v mém oblíbeném pajzlu. Po cca pátém pivu se někdo (nevím kdo, ale asi KoFoLa) zmínil o nových černočerných Fortisech, což nikdo nekomentoval. Po několika dalších pivech začal YPO zjišťovat podrobnosti, Frantik mu sjednal rychlý a výhodný úvěr a ráno (tedy dříve než stihnul vystřízlivět) mi už YPO volal, že je má zamluvený v Koscomu. Takže to jsou typický opilecký hodinky.

Návštěvník YPO
Odesláno
Seděli jsme na chronopivu v mém oblíbeném pajzlu. Po cca pátém pivu se někdo (nevím kdo, ale asi KoFoLa) zmínil o nových černočerných Fortisech, což nikdo nekomentoval. Po několika dalších pivech začal YPO zjišťovat podrobnosti, Frantik mu sjednal rychlý a výhodný úvěr a ráno (tedy dříve než stihnul vystřízlivět) mi už YPO volal, že je má zamluvený v Koscomu. Takže to jsou typický opilecký hodinky.

kdyby tady nevládla cenzůra tak to by si věděl, že to byl kudrnáč Frantík :), jinak to bylo zhruba takhle :)

Odesláno

Pro výstředníky to jsou hodinky tak akorát! :speak_cool:

YPO, přiměl jsi mě nasadit na dnešní večer znovu po dlouhé době zase jednou Fortisky.

Mimochodem, co znamená to číslo 1059 na dýnku, když číslo kusu v rámci limitky je 242???? Tento údaj přece u F normálně znamená výrobní číslo tohoto konkrétního modelu hodinek, ne? To předtím při výrobě zkazili 816 pouzder?

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...