Návštěvník YPO Odesláno 5. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2010 tudle sem si strkal z nudy prst do zadku - tak jsem vám vyfotil ciferník blekbleků - snad z toho bude něco poznat - na mém vyšeptalém lcd to je sice nějaké tmavé, ale jsou tam fakt hodinky
KFL Odesláno 5. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2010 Pecka! Vypadají stejně dobře jako naživo . OT: Jak jsi s nima jinak spokojenej?
Návštěvník YPO Odesláno 5. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2010 OT: Jak jsi s nima jinak spokojenej? ještě nevím - nosím digitálky
Peta-Biker Odesláno 5. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2010 krásné fotky, hlavně ta 5. sám vím, jak dlouho trvá vyfotit ten antireflex celý Být Tebou, hned si to nechám zaplatit
Jakubisko Odesláno 5. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2010 To je maso tyhle hodinky. Ty si snad nemuze koupit nikdo normalni Ale jsou fakt kraaaasnyyyyyyy
Skipi Odesláno 5. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2010 Moc se mi tenhle "úlet" líbí a fotku číslo 2 bych rád v kalendáři 2011 (aspoň v nominaci).
Návštěvník YPO Odesláno 5. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2010 (upraveno) krásné fotky, hlavně ta 5. sám vím, jak dlouho trvá vyfotit ten antireflex celý ono to zase tolik práce nedá - fotím srágorou, tak se na to nejdříf podívám levým okem, pak tam namířím displej, který je za objektivem a je to edit. větší problém je z toho sundat chlupy,srst,nítěnky a dafnije - prostě aby to bylo čistý Upraveno 5. ledna 2010 uživatelem YPO
XXXfazerXXX Odesláno 5. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2010 Nic nevidim....delam si prcu,jsou hezoucky.At ti delaj radost minimalne mesic...................................jo a v tom vedlejsim vlakne- nic platit nebudu,protoze nemam na cele napsano jitrnice.Sorry napsal jsem to sem,nebot je mi z nekterejch vlaken,posledni dobou na bliti
Dantechno Odesláno 5. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2010 Nic nevidim....delam si prcu,jsou hezoucky.At ti delaj radost minimalne mesic...................................jo a v tom vedlejsim vlakne- nic platit nebudu,protoze nemam na cele napsano jitrnice.Sorry napsal jsem to sem,nebot je mi z nekterejch vlaken,posledni dobou na bliti Na bliti ti je od silvestra - jak si sel domu zaklonenej.
bandicoot Odesláno 5. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2010 no tak první a poslední fotka jsou tak hustý, že se snad stavim do řady až pudou z baráku - to je fakt bomba nevim jak to napsat korektně, o černý převaze a bílých ostrůvcích, tak radši nic... vlastně ne, všechno zpátky - je to hnus a sviňárna, doteď jsem si myslel, že mi stačej dvoje hoďky :-( já to tady nenávidim
Návštěvník YPO Odesláno 5. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2010 nevim jak to napsat korektně, o černý převaze a bílých ostrůvcích, tak radši nic... dobře napsáno - teď už věřím a věřte i VY, že na komplet ALL BLACK nejde korektně nastavit ani odečíst čas
Gilius Odesláno 5. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2010 Takže jsi se vrátil zase k Fortiskám??? Nebo je to jen "úlet"????
lolohh Odesláno 5. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2010 Takže jsi se vrátil zase k Fortiskám??? Nebo je to jen "úlet"???? Chceš říct pravdu jak to vzniklo?
lolohh Odesláno 5. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2010 a víš,že i jo Seděli jsme na chronopivu v mém oblíbeném pajzlu. Po cca pátém pivu se někdo (nevím kdo, ale asi KoFoLa) zmínil o nových černočerných Fortisech, což nikdo nekomentoval. Po několika dalších pivech začal YPO zjišťovat podrobnosti, Frantik mu sjednal rychlý a výhodný úvěr a ráno (tedy dříve než stihnul vystřízlivět) mi už YPO volal, že je má zamluvený v Koscomu. Takže to jsou typický opilecký hodinky.
Návštěvník YPO Odesláno 5. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2010 Seděli jsme na chronopivu v mém oblíbeném pajzlu. Po cca pátém pivu se někdo (nevím kdo, ale asi KoFoLa) zmínil o nových černočerných Fortisech, což nikdo nekomentoval. Po několika dalších pivech začal YPO zjišťovat podrobnosti, Frantik mu sjednal rychlý a výhodný úvěr a ráno (tedy dříve než stihnul vystřízlivět) mi už YPO volal, že je má zamluvený v Koscomu. Takže to jsou typický opilecký hodinky. kdyby tady nevládla cenzůra tak to by si věděl, že to byl kudrnáč Frantík , jinak to bylo zhruba takhle
lib Odesláno 5. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2010 Pro výstředníky to jsou hodinky tak akorát! YPO, přiměl jsi mě nasadit na dnešní večer znovu po dlouhé době zase jednou Fortisky. Mimochodem, co znamená to číslo 1059 na dýnku, když číslo kusu v rámci limitky je 242???? Tento údaj přece u F normálně znamená výrobní číslo tohoto konkrétního modelu hodinek, ne? To předtím při výrobě zkazili 816 pouzder?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se