Přejít na obsah

Damasko-NIMG-Seiko

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Co se podívat na každou fotku do jejího levého dolního rohu ;)

EDIT: Alda byl rychlejší...BTW... pouzdro vypadá parádně :)

Upraveno uživatelem funf5
Odesláno

taktéž se mi to čte dobře!

Ta kulatá "luneta" - horní hrana hodinek mi přijde taková změkčilá. Určitě je praktičtější, co se případného " úrazu" týče ( téměř nemožného), ale nějak sem si na to zkosení zvyknul a pasuje mi tam víc.

Materiálová základna- bez komentáře.:punk:

Odesláno

jednoznačná motivace pro můj další nákup,podle mně Damasko nekompromisně atakuje cenami a bez debat,technicky bez konkurence ve své třídě,no po pravdě,kam je zařadit,já je tedy posouvám hodně vysoko :thumbsup_anim:

Odesláno

Super info. A ten strojek se mi dost libi. Rucni natah, materialovy kouzla na krokovym ustroji, proste lahoda. Aldo, kazdou dalsi informaci sem pridej, tohle vlakno sleduju, tak aspon zustanu v obraze :).

Odesláno (upraveno)

Nové hodinky s kalibrem H35 nejspíš už velmi brzy. A jestli na první fotce je to, co si myslím že to je (ultra tvrdé titanové pouzdro), tak se máme na co těšit :smile_anim:

Pořád jsem přemýšlel, kde jsem tento tvar pouzdra (hlavně "lunety") viděl a už mi to docvaklo: Askania!

Edit: Předpokládám, že nejde o titan, ale vzhledem k tomu, že jim Damasko dodává pouzdra...

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem Ohm-Aztec
Odesláno

Abychom jen nekecali, třeba aji cosi fotit :smile_anim: Jinak jsem se ptal Nadji Damasko na dostupnost modelů DK10. Odpověděla mi, že model dostupný není, mohu si objednat a až bude připraven, je můj.

Konecne zas jedna fotka jako driv! Ty upravovany "s atmosferou" me moc nebraly.
  • po 2 týdnech...
  • po 3 týdnech...
Odesláno

nová řada DK 14-15,mně se to aj líbí,tak trochu změna :smile_anim:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno (upraveno)

No nevim, nic moc, každopadně každé Damasko je potřeba vidět na živo. Je to černobílé, chybí mi nějaká barvička. Tohle není model, na který čekám :sad01_anim: Už by mohli pohnout s tím H-35 manuálem a novým pouzdrem bez lunety.

Napodobne. Aldo, nevis, jestli ma mit H35 mimostrednou, nebo centralni vterinovku?

EDIT: Koukam, ze jejich automat ma obe verze, tak snad to bude stejne i u manualu. Ja samozrejme preferuju centralni :).

Upraveno uživatelem skalis
Odesláno

nová řada DK 14-15,mně se to aj líbí,tak trochu změna :smile_anim:

No změna to je, ale mám pocit, že ta mimostředka by chtěla trošku větší zásah do designu ciferníku, než udělali. Takhle mi to připadne šité trošku horkou jehlou. Zase si chtějí udržet linii...
  • po 3 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...