marosh Odesláno 15. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 15. srpna 2013 Vysvětluj něco člověku, který nosí dětské hodinky na koňské předkožce a přitom má raději hodinky na hadru.Aldo, hadr patří do kýblu.A teď mi můžeš něco napsat o zaflusané olačce, abych se pobavil...
Chosef76 Odesláno 16. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 16. srpna 2013 Veselé vlákno . Aldo,oboje hodinky skvělé...Tvé fotografie mé pozitivní pocity ještě umocňují. Jsem na R trajektorii, ale plně Tvoji D a MG cestu respektuji ...a rozumím ji. ;-)
cigi Odesláno 16. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 16. srpna 2013 Jo, veselé vlákno. Jaképak asi hodinky nosí skutečná legenda - Kobra elf !! Musím uznat, že tyhle MG i U1 jsou mimořádně povedené hodinky, škoda, že je nedělají v kvalitním kvarcu. Ty UX už jsou bohužel absolut gesichtslos, o ničom. S tím bond nato strapem se připojuji k Aldovi - nejde k nim, nikoli esteticky, ale tak nějak celkově pocitově je o něčem jiném - něco potápěčtějšího, případně možná i masivější modernější velcro by bylo vhodnější. Asi bych si vybral ty MG. Asi.
bacil.357 Odesláno 19. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2013 Taky jsem před chvílí přezul. docela mě překvapila "jemnost" toho kaučuku. Spona je podle mě lepší než ta u tahu. Při zkracování jsem s posledním dílkem váhal, ale nakonec ho fiknul. Měl jsem obavy, že to bude zu viel. Ala je to přesně ono. Takže i já děkuji Kubsonovi ( který si ještě nepřečetl moji SZ )
st1g Odesláno 19. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2013 Na tom kaučuku vypadají opravdu výborně! Moc hezké hodinky...
jencekgs Odesláno 19. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2013 Jak nemám rád u ničeho, tak tu sedí super. Aldo měl by jsi si udělat čas pořádně je pofotit. Fakt si to zasluží.
bacil.357 Odesláno 19. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2013 Jo pěkný to máš Aldo. Musíš fotit i za mě, protože já to nedávám. PS: ta vanilka teda je.
railmaster Odesláno 19. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2013 Doteraz to boli zaujímavé profi hodinky, teraz na kaučuku sú už "iba" božské.
jankoxxx Odesláno 19. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2013 ales, tu gumu zahod, na tahu su ovela smrncovnejsie
kloubik Odesláno 19. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2013 Aldo prochazim fotky a prijde mi to jako povedeny vyber, guma super, ale tah bych jim nadobro neodpiral, slusi jim taky hodne dobre. Fotis je moc hezky, nedavno jsem cetl recenzi na wornandwound.com a z jejich fotek nemaji takovy naboj, mozna ze na Instantovo komentari o stranu zpet neco bude. Kdyz nad touhle dvoujkou premyslim napada me jestli se az moc neprekryvaji funkcne... nenapadny neleskly tool watche, strojek ze stejneho zakladu (uznavam, u MG asi trochu predelany), podobna odolnost, oboje bez otocne lunety, vodotesnost sice nesrovnatelna, ale i u Damaska naprosto dostatecna.... asi i tak jsou to oboje dost jine hodinky, jen proste takova kacirska uvaha.....navoneny pilotky s nejakou tou vylestenou hrankou na pouzdre a nasazeny na aligatoru na nedeli do kostela by tuhle Damasko-MG dvojku IMHO hezky doplnily :-)
Hasňa Odesláno 19. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2013 Ta guma je fundament. Takhle to spatrilo svetlo sveta, tah prisel az pozdeji.
kloubik Odesláno 20. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2013 Jsou to urcite jedny z nejzajimavejsich tool watch poslednich par let, ted jsem jeste neco nacetl ke strojku a nezni to vubec spatne, adjusted v 6ti pozicich + zvysena narazuvzdornost skrze jejich woodpecker neck. Pekne to koresponduje s tou perfektni presnosti, cos tu nekde daval. Snad se mi podari je videt casem nazivo.
bacil.357 Odesláno 20. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2013 Mě jdou zatím půlvteřinku do mínusu ( bohužel. raději bych do plusu ) denně. Při odložení, je jedno jestli na dýnko nebo na trojku ( s gumou to na dýnko moc nejde ) jdou naprosto přesně bez odchylky. mám je necelý týden, tak uvidíme.
bacil.357 Odesláno 20. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2013 Dnes jsem trochu vzpomínal...a hodně se snažil trochu fotit... ....pár obrázků Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
skalis Odesláno 21. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2013 Ja se nedokazu prenest pres gumovou lunetu a uchyceni remenu k pouzdru, ale fotky jsou skvely a gumak taky a hodinkam slusi mnohem vic nez naramek.
marosh Odesláno 21. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2013 Guma je základní materiál světa. Bez ní by nás na tom světě bylo moc.Na olajdě se mi líbí ty Tvoje inštrumenty mnohem víc. Uchycení k hodinkám takové festovní a spona parádní. A jenom frajeři mají na lunetě gumku...
Hasňa Odesláno 21. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2013 Jedny dalsi s gumovou svatozari me napadly. :-)
jencekgs Odesláno 25. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 25. srpna 2013 Aldo respekt, ale je pravda že jsou dělané na rabušárnu. Na Těch fotkách vypadají pěkně. Těším se až je uvidím naživo.A kde je tool foto s motorovkou??
bacil.357 Odesláno 25. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 25. srpna 2013 To jsem rád Aldo, že S.A.R.y testuješ za mě. Já už bohužel nemám už příležitosti. Tak jsem je o víkendu otestoval jen u nás na jarmarku. a taky obstály .
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se