Přejít na obsah

Damasko-NIMG-Seiko

Doporučené příspěvky

Návštěvník Tada
Odesláno

Ok, ještě tak měsíc dva těhlech fotek a budu si ty Damasko taky muset koupit :D

Návštěvník Tada
Odesláno
  V 14. 7. 2011 v 18:34, 'jankoxxx' napsal:

zacinam mat pocit ze damasko potrebujem aj ja...

Ale Sinn 103 St bych za Damasko neměnil :D Leda nějaký Seiko... :D

Odesláno
  V 14. 7. 2011 v 17:58, 'Tada' napsal:

Ok, ještě tak měsíc dva těhlech fotek a budu si ty Damasko taky muset koupit :D

tak to ti ubehne tak rychlo ze sa nenazdas a mas ich doma. ja uz svoje damaskace ocakavam buduci tyzden. A uz teraz mozem po pravde povedat ze za to moze aj Alda a jeho tematicke fotografie.

:gunsmilie:

Odesláno

Aldo, opravdu kloubouk dolů.... Tohle vlákno sleduji od začátku a je neuvěřitelné vidět jak každou další fotkou jsi lepší a lepší... A jak už tu padlo, jestli někdy nad Damaskem budu přemýšlet tak z 90% kvůli tobě... Díky bohu mi to finance zatím nedovolí, ale jestli se definitivně zblázním, tak mě máš na svědomí :smile_anim: ...

Odesláno (upraveno)

Aldo, byla by i fotka celé té kuše? Vypadá dobře, nic moderního, pěkný středověk (teda kromě té optiky, jestli dobře vidím) :)

Po čem s tím střílíš?

Upraveno uživatelem Skipi
Odesláno

To mě po*er ... paráda.

Kdysi jsem na fóru zachytil tvoji propagaci Damaska, která mnohými členy byla přijímána nelibě. No, já myslím, že tvoje fotky tu Damasko propagují asi 1000x víc než jakýkoliv slova a ještě je to krásný pokoukání :)

Odesláno
  V 15. 7. 2011 v 12:34, 'Alda' napsal:

Jo určitě mohu vyfotit. Jinak já po ničem nestřílím. Je to tchánova kuše, kterou kdysi koupil za pár šupů někde v bazaru nebo kde a má ji vystavenou v obýváku :D

Ale funkční je, je to doslova vražedná zbraň :o

A tchýni ještě máš? :D

Fotky parádní! Pokračuj!

• po měsíci...
Odesláno

ako keby som tam videl moje :-)

ja vlastne ani nemusim stresovat ze nemam dobry fotak, ty si uz spravil x fotiek ktore pomyselne povazujem za svoje (vdaka damaskam na ruke)

opat jedna z tvojich vybornych fotiek

Odesláno
  V 22. 9. 2011 v 17:17, 'Alda' napsal:

Prdlajs :D

Moc hezké ... :smile_anim: Primky nejsou rozhodně tak fotogenické jako Damasko ...A když se Damasko dostanou do rukou mistra ... Postni to ve větším rozlišení, ať si to člověk pořádně vychutná ...

Návštěvník Tada
Odesláno

Hm, zítra jedu do Prahy a asi se stavím u Kobsona a asi se kouknu na Damasko a asi budu chtít Damasko k vánocům :suicide_anim: A můžeš za to jenom TY!

Návštěvník Tada
Odesláno
  V 22. 9. 2011 v 19:16, 'Alda' napsal:

He he, aspoň budeš mít konečně pořádný inštrument :smile_anim:

Hele, na Sinn 103St nenechám dopustit... Ty hodinky přežijou snad vše, ale uznávám, že jediný upgrade je skutečně asi to Damasko. Možná prodám Seiko Alpinist a na jejich místo hodinek, které zvládnou les, střelnici, studenstký život dosadím DAMASKO :)

Návštěvník Tada
Odesláno

Tak jsem je dneska okukoval v Praze v Chronoshopu a asi jsem ztracen.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...