Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Jaky je vas nazor?

Jsou tyhle typy pruser k obleku?

tedy ne kazdy den, ale jen obcas :-)

marinemaster black

http://www.hodinky-koscom.cz/Fortis-647-10-41-M-I11501.html

white

http://www.hodinky-koscom.cz/Fortis-647-11-42-M-I11504.html

flieger day date

http://www.hodinky-koscom.cz/Fortis-655-10-11-L-I12136.html

pilot day date

http://www.hodinky-koscom.cz/Fortis-645-10-11-L-I8345.html

• Odpovědi 49
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

hlavne su kup take co ti nebudu drat manzety lebo budes plakavat za koselami a to ide trochu do penazi okrem toho, ze si znicis svoju oblubenu koselu.

uz som "v obleku" videl aj ine Fortisky, podla mna je to kazdeho osobna vec co nosi. Zalezi od prilezitosti. V niektorych prpadoch by som ich povazoval za nevhodne. Ja by som volil nieco decentnejsie...

Návštěvník Tada
Odesláno

Dle mého názoru k obleku naprosto nevhodné...

Ale klidně si je kup a za pár korun přikup nějaké vintage oblekovky za pár korun.

Odesláno

Oblek nosím prakticky denně už asi dvacet let (5/7). S klidným srdcem Ti, kolego, poradím: "Neřeš to!".

Ti, kteří hodinky sledují, budou znát a F. v jakémkoliv stylu je určitě neurazí. Z

Ti, kteří o tom nic nevi, tyto věci nevnímají.

Odesláno

K obleku jako kazdodennim monterkam by to asi slo, i kdyz idealni to neni (minimalne kvuli te likvidaci manzet). Pokud nosis oblek jen na prilezitosti typu divadlo/opera, tak bych radeji vybral jine. Ale podle dorazu bych odhadoval spis prvni moznost. Kazdopadne si je ale nekde vyzkousej se svoji typickou kosili, at vidis v realu, jak to jde pod manzetu.

Odesláno
  lib napsal:
Oblek nosím prakticky denně už asi dvacet let (5/7). S klidným srdcem Ti, kolego, poradím: "Neřeš to!".

Ti, kteří hodinky sledují, budou znát a F. v jakémkoliv stylu je určitě neurazí. Z

Přesně tak... Nenos k nim kovový tah a bude to ok...

skalis napsal:
K obleku jako kazdodennim monterkam by to asi slo, i kdyz idealni to neni (minimalne kvuli te likvidaci manzet). Pokud nosis oblek jen na prilezitosti typu divadlo/opera, tak bych radeji vybral jine. Ale podle dorazu bych odhadoval spis prvni moznost. Kazdopadne si je ale nekde vyzkousej se svoji typickou kosili, at vidis v realu, jak to jde pod manzetu.

Vám fakt hodinky poškozujou manžety? Mně se to ještě nestalo! Košile mi dřív odejde sepráním, žeš mechanickým poškozením.. a to mám na sobě košili každý den :)

Odesláno
  Onion napsal:
Přesně tak... Nenos k nim kovový tah a bude to ok...

Vám fakt hodinky poškozujou manžety? Mně se to ještě nestalo! Košile mi dřív odejde sepráním, žeš mechanickým poškozením.. a to mám na sobě košili každý den :)

U mne zatím největší škodič manžetám byly brajtle B1. Byly .... :thumbsdown_anim:

Odesláno

Plně souhlasím s kolegou. Většina lidí si toho většinou nevšimnou a když, tak Fortisy jsou líbivé hodinky pro spousty lidí, kteří tomu pramálo rozumí.

Osobně jsem měl B-42 chronograph k obleku a pokud si jich někdo u stolu všiml, tak je spíše obdivoval, než aby řekl, že se to k obleku nehodí.

Ale převážně nosím designové jednoduché oblekovky.

lib napsal:

Odesláno

Ja nosim k obleku Emergency a je to v pohode :D

Jde o to, jaka je definice obleku?! Sešněrovaný úřednický oblek, ležérní drahý oblek s košilí s manžetama, nevkusný oblek s košilí s krátkým rukávem, oblek s rolákem nebo trikem, rozhalenka, apod. Pojem "oblek" není jednoznačný a je dost variabilní, takže variabilbí je i výběr hodinek :P

Odesláno

...no a ještě k té Frantikově definici:

Podle mě anio tak nejde o oblek ale o majitele. Náš akcionářský big boss nosí ke kvádru macatý ocelový GO Sport Evolution Panoramadatum a vypadá to dobře.

Nos co chceš, použij jen trochu citu. Jediný co ke kvádru fakt asi nejde je plast (géčka, ironmany a pod.).

Odesláno (upraveno)

Když si k tomu co píše Frantik přidáš to, že většina lidí stejně nevnímá co máš na ruce, tak si kup co se Ti líbí a netrap se ! ;)

IMHO nejsou Fortis k obleku to pravé ořechové.

Upraveno uživatelem honza71
Odesláno
  bandicoot napsal:
Nos co chceš, použij jen trochu citu. Jediný co ke kvádru fakt asi nejde je plast (géčka, ironmany a pod.).

Amen .... :thumbsup_anim:

Odesláno
  bandicoot napsal:
...no a ještě k té Frantikově definici:

Podle mě anio tak nejde o oblek ale o majitele. Náš akcionářský big boss nosí ke kvádru macatý ocelový GO Sport Evolution Panoramadatum a vypadá to dobře.

Presne tak :thumbsup_anim:

Odesláno (upraveno)

K obleku do práce to neřeš, jsou to přece pracovní hodinky.

K obleku na formální příležitost by se měly nosit formální hodinky (oblekovky), tj. decentní design - žádné chronografy, max 10 mm silné .-))

Edit: A k fraku pouze kapesní samozřejmě .-)

Upraveno uživatelem sery.vlk
Odesláno

Vidim, ze jsi fanda :-)

mas Fortis logo v profilovem fotu. Mi se libi vice Marinemastery...

V podstate hledam nejake fajn hodinky, ktere maji day-date, a fortisky jsou v podstate jedine, ktere me okouzlily.

Peta-Biker napsal:
Těžko říct, ani jedny nejsou k obleku, ale každé jsou fajn :) Pro Fortis mám slabost - oboje jsem měl v ruce, dokonce i vlastnil a opravdu cool hodinky.

Odesláno

To je velmi pekna odpoved, nepracujes jako pravnik?

Nebo obchodnik?

Abych si proste koupil hodinky, ktere se mi libi a vykaslal se na to, proc je kupuji :-)

lib napsal:

Odesláno (upraveno)

miracolo.cz: Doma už byly skoro všechny modely B-42 :) Ber Marinemstery černé, na kovu, budeš spokojen. Opravdu nádherně svítí, antireflex je parádní, poměr cena/výkon = 1

Upraveno uživatelem Peta-Biker

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...