financ Odesláno 16. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2016 se to rozrůstá Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 3. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2016 (upraveno) 1969 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 3. srpna 2016 uživatelem blackhead Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr15 Odesláno 7. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2016 (upraveno) Espady Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 7. září 2016 uživatelem Petr15 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leviathan Odesláno 17. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2016 Stratos "Felixovky" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 23. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2016 EP Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sery.vlk Odesláno 23. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2016 Original 1969 jsou moc povedený model! Děkuju, že je tu ukazuješ .-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 23. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2016 Original 1969 jsou moc povedený model! Děkuju, že je tu ukazuješ .-)Ano jsou povedene, dik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vareka Odesláno 23. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2016 Sotva jsem je vybalil :-) zenith el primero striking 10th Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vareka Odesláno 29. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2016 nic se zde nehýbe, tak dávám aktuální foto z mobilu, než mi opadne nadšení :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jenik77 Odesláno 6. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2016 dneska jsem si to uzival Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 30. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2016 Máte to krásné pánové. Já dnes odpoledne taky fotil, sice ne na ruce, ale myslím, že by tu neměly chybět. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 31. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2016 Ty jo, kdyby to nebyly takový cibule, tak se mi tyhle pilotní Zenithky líbí čím dál víc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 31. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2016 Děkuji pane, čerstvá várka fotek je v prodejní sekci, já popravdě ani nevím jestli je chci prodat, včera mě to zase chytlo za srdce a jsem docela rozpolcen ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 31. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2016 Ještě před půl rokem mě vůbec neoslovovaly, ale teď už jo. Ale na tu velikost jsem prostě čím dál víc náchylnej. Dnes už prakticky na hodinky 42+ skoro ani nekoukám (samozřejmě jsou ale vyjímky). Na fotky jsem koukal a pěkný, čím to fotíš? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 31. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2016 Díky, velikost pro mě je docela zásadní, u pilotek především. U těchto konkrétních Aeronefů je sice 48mm, ale díky zahnutým nožkám sedí perfektně na ruce (mně). Já myslím, že zápěstí 19cm+ nebude mít problém. Jinak fotím starším Pentaxem, ale hraju si s tím a navíc musí být nálada. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Mitak Odesláno 31. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2016 Sedí v klidu i na zápěstí 18+. Nejdřív jsem myslel, že je to stejný průměr jako bronzová limitka (45 mm). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 31. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2016 Sphinxx: pecka fotky, paradnicke. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 31. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2016 Ty jo, kdyby to nebyly takový cibule, tak se mi tyhle pilotní Zenithky líbí čím dál vícnaštěstí to nemá prosklený dýnko ... ten dvoucentimetrovej strojek vevnitř musí bejt pastva pro oči, když to někdo votevře Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jörg8X Odesláno 31. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2016 Ty jo, kdyby to nebyly takový cibule, tak se mi tyhle pilotní Zenithky líbí čím dál vícDělají i 40mm http://www.zenith-watches.com/en_en/pilot-type-20-80.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 31. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2016 Sphinxx: pecka fotky, paradnicke.Děkuji . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se