Hasňa Odesláno 30. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2018 Pro Afriho: https://www.iwmagazine.com/iw-interview/20180730/tornare-on-zenith-and-womens-watches/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 30. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2018 Děkuji za odkaz. Pán mi udělal radost že se Zenith nechystá na connected watches, strašáka snad každého fandy do hodinek :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 31. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2018 https://gearpatrol.com/2018/07/31/integrated-watch-bracelets/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 31. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2018 U mě jasným vítězem Royal Oak a hned za ním v těsném závěsu Zenith No upřímně, Tudor také parádní..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 31. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2018 Jojo, RO maj ten tah neskutecnej. Celkove se mi ale ty tvoje Defy hodne pozdavaj, i ta guma na nich vypada dobre Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 31. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2018 AP RO klasika, pekny jsou ty Hubloty, ale za skoro 200 mit Sellitu je ulet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 31. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2018 Elite 670 opravdu krásně tluče, radost ho k oušku přikládat :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 31. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2018 Za me asi Nautilus. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 31. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2018 Tohle jsou prostě boží hodinky, jsem rád že na foru jsou a že se taky občas někdo urve ze zajetých vod rolád, vomeg a brajtlí. Z toho seznamu jsou AP RO top, naprostá klasika s perfektním designem. Nautily se mi nikdy nelíbily, takže ty Zenithy bych dal jako druhý. Tudory jsem měl, jsou fajn, ale už docela vysoký a toolovy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 31. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2018 Za mě Zenit by Afri... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 1. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2018 Me chybi v tom vyctu ingy.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 1. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2018 Bo plnotucne Ingy se snad uz ani nedelaji, ne? Tedy velke, ocel, antimagnetic, inhouse, jenom datum, bez pruhledu. Nebo jo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 1. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2018 Řekl bych ze ne. Primo v IWC butiku v Schaffhausenu jsem je vůbec nevidel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 3. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2018 Alain Robert Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 4. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2018 (upraveno) Wow Hasňa, ty jsi my úplně vylepšil už tak krásný den :-) Tenhle borec nosí Zenith jó? No teda, to je opravdová nádhera ta fotka, nádhera!!! :-) Upraveno 4. srpna 2018 uživatelem African Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 4. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2018 (upraveno) Věděl jsem, že se ti to bude líbit. Upraveno 4. srpna 2018 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 4. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2018 Kdyby z hodnotících kritérií vypadl parametr "machrindex", tak u mě by momentálně vedly afričanovy Zenithky - tvar i rozměr akorát, žádné samoúčelné divnoúhelníky, ani šroufky s nefunkční drážkou. Výhoda je že na rozdíl od "královskýho duba" si Zenith na noze nevláčí kouli v podobě "ikonického designu", takže v dalších verzích můžou klidně poexperimentovat i fíčurama typu keramická luneta namísto broušené (aby to nebyl takový magnet na škrábance), nebo BigDate na 6 (á la Big Pilot) pro ještě lepší symetrii. Ale to bych už asi přeceňoval švýcarskou inovativnost, možná tak v horizontu za 25-30 let - jenže to už většina z nás bude místo hodinek řešit spíš důchod a hrobku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 4. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2018 Alain se smrti nebojí :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jenik77 Odesláno 8. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2018 totok Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 9. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2018 totokKrásná fotka :-) Jo a mají nejhezčí obchod v Zermattu.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se