Hasňa Odesláno 4. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 4. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2023 Daj foto zozadu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 5. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2023 Zkousim, jestli budem kamaradi… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 6. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2023 před 20 hodinami, KFL napsal: Zkousim, jestli budem kamaradi… Hmm, fešáci, asi bych se skamarádil hnedle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 6. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2023 2 minutes ago, African said: Hmm, fešáci, asi bych se skamarádil hnedle Fešáci jo, ale tý černý ja na mě moc. Nosí se ovšem skvěle! Nicméně, nakonec mi pošťák veze jinej model.. . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 6. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2023 před 3 minutami, KFL napsal: Fešáci jo, ale tý černý ja na mě moc. Nosí se ovšem skvěle! Nicméně, nakonec mi pošťák veze jinej model.. . Mám rád černou a Zenith jako takový, jsem zvědavý co jiného dorazí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 6. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2023 (upraveno) 5 minutes ago, African said: Mám rád černou a Zenith jako takový, jsem zvědavý co jiného dorazí To, co má baza, jen ta "obyč" verze bez keramiky a se sunburst cifrem. Tj. Defy 21 panda . Fotka z ablogtowatch. Na těch mejch je u rezervy anglickej nápis. Tímto bych rád poděkoval @baza za jeho vstřícnost a ochotu konzultovat moje banální dotazy . Upraveno 6. listopadu 2023 uživatelem KFL Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 6. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2023 před 1 minutou, KFL napsal: To, co má baza, jen ta "obyč" verze bez keramiky a se sunburst cifrem. Tj. Defy 21 panda . Fotka z ablogtowatch. Tímto bych rád poděkoval @baza za jeho vstřícnost a ochotu konzultovat moje banální dotazy . Krásná časomíra Mě se upřímně tedy víc líbí s keramikou, ale sto lidí, sto chutí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 6. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2023 Však jo. Mně zase ne, ten černej prstenec mi tam vadí . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 8. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2023 Tak se zase hlásím do skupiny... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 8. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2023 Mega super fajnový jsou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 8. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2023 před 3 hodinami, KFL napsal: Tak se zase hlásím do skupiny... Už to říkám dýl a fakt bych s tím měl něco udělat, protože jsem zatím pořád nic od Zenithu neměl. ZENITH UMÍ dělat parádní hodinky. Moc pěkný! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zeed8 Odesláno 13. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2023 Já mám jedno staršího data ve full gold. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Campino Odesláno 20. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Campino Odesláno 22. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferrycz Odesláno 4. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2023 já vím to datum překlopím krásný a tenký hodinky, nyní moje nejmilejší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Campino Odesláno 26. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2023 Všade prvé Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 10. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2024 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 10. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2024 před 9 hodinami, Tikal napsal: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ouskavl Odesláno 27. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2024 V 4. 12. 2023 v 21:03, ferrycz napsal: já vím to datum překlopím krásný a tenký hodinky, nyní moje nejmilejší Trochu jiná odrůda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se